שלום אני חדש פה

S i M a N

New member
שלום אני חדש פה ../images/Emo60.gif

אני אוהב מלחמת הכוכבים
אפילו שראיתי רק את שובו של הג'דיי שאהבתי, מתקפת המשובטים ונקמת הסית' (הסרט הכי טוב של מלחמת הכוכבים) מקווה שאשתלב במהרה

Heathen Dawn

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני מסכים איתך בעניין נקמת הסית'. כמובן, כדאי שתראה את השאר. הרבה אנשים אומרים שהאימפריה מכה שנית הייתה הסרט הכי טוב. קרוב משפחה אחד שלי, משום מה, בניגוד לכל כך הרבה אחרים, דווקא אומר שהוא הכי אהב את אימת הפאנטום. אני בהתלבטות קשה עכשיו ... האם לחכות שתצא כל השישיה במארז, או לקנות כבר מחרתיים את נקמת הסית' בלבד.

the sith

New member
מצטער לבאס אותך אבל..

נראה לי שאמרו שלא יצא מארז של שישיה פרסמו פה פעם אני חושב.

Heathen Dawn

New member
וזה אומר ש...

...הדרך היחידה שיהיו לי כל הסרטים היא לקנות את כולם בנפרד? אם זה ככה אז אין לי התלבטות, אני אקנה את נקמת הסית' קודם (מחרתיים או קצת אחרי זה) ולשאר הסרטים אני אדאג אחר כך, אחד אחרי השני (ship to ship, אתה יודע
).

rocky7

New member
יש מארז של הטרלוגיה הראשונה בדיוידי

ואין לי ספק שמתישהו בעתיד (הקרוב או הרחוק) יצא מארז של כל השישה עם עוד קצת תוספות מיוחדות. אם הם יכולים לעשות מזה עוד כסף אז אין ספק.

Heathen Dawn

New member
"הקרוב או הרחוק"...

שמת את זה בסוגריים, אבל למעשה זאת הסוגיה העיקרית בשבילי. חודש או אפילו חודשיים אני מוכן לחכות, אבל אם השישיה תצא רק בעוד הרבה זמן אז אני מעדיף לקנות בנפרד, החל מנקמת הסית'.

AceMagician

New member
לא יהיה מארז שישיה.

בריאיון הזה שנתתי לדעתי עוד בתחילת החודש, נאמר שלא יוציאו בעתיד גרסאת שישייה לסרטי מלחמת. הריאיון המלא כאן: http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=11489 . והציטוט המדוייק מהריאיון בהקשר למארז השישייה:
Q: Are there any talks about having the ultimate "Star Wars" box with all six discs? Ward: No, because we want this one to go out​
מה שכן יהיה לדעתי, זה עוד מארז שלישייה של הטרילוגיה החדשה בארץ. ואם הוא לא יצא בימים הקרובים, אז הוא יצא בשבועות הקרובים. לחיזוק הטענה שלי, הנה עוד ציטוט מדוייק מהריאיון שמדבר על מארזי שלישייה אזוריים:
Q: Do you have any plans for a slip-case for the first three or a box for people who may have wanted to wait until all three came out to buy them together? Ward: Yes, I think that there are some different opportunities there with different retailers. A lot of fans have done homegrown versions of that that they are putting on the web, which is kind of fun.​
מקווה שעזרתי ^_^" --גיא

LordDevil

New member
למה אתה מטעה אותו?

הראיון כולה אומר שכרגע עדיין אין דיבורים על השישייה, אבל ממש לא נשללת האפשרות שמתישהוא יצא מארז של ששת הסרטים... שים לב לשאלה ,תקרא את התשובה טוב טוב, ואז תקווה שאתה מבין אנגלית מספיק טוב כדי להבין על מה מדובר, עד אז אך תפרסם את השטות הזאת.

Lu Tze

New member
התשובה בריאיון מטעה בכוונה.

אני מניח שהכוונה היא לשחרר קודם את ה-DVD של נקמת הסית', אז (כעבור כמה חודשים) DVD של כל הטרילוגיה החדשה וכעבור כשנה-שנתיים מארז אולטרה-סופר-דלוקס של כל הסרטים עם דיסק בונוסים או שניים.

Obi Dan Kenobi

New member
ככה אני עשיתי.

את הטרילוגייה הישנה קניתי במארז המחודש, שיצא ביום כיפור בשנה שעברה. את "מתקפת המשובטים" קניתי בעצמי, ואת "אימת הפאנטום" הרווחתי בתחרות ב"מדינת התפוזים" (יחי אליאור ריגבי
). את "נקמת הסית'" הזמנתי מוואלה!, במכירה המוקדמת, וה-DVD צפוי להגיע אליי בימים הקרובים (דוד שלי הזמין, ומתכוון לשלוח בקרוב. אני חושב
) אם יצא המארז של השישייה, הכבוד שלי ללוקאס יפחת עוד הרבה. לא מספיק שבכל דקה נמכר מוצר-לוואי אחר, כמה דרכים ל-DVD אפשר להוציא?

Lu Tze

New member
לעזאזל, בנאדם...

כשקראתי את הציטוט הראשון בחתימה שלך ישבתי דקה וניסיתי להיזכר מתי ג'ימי קרטר (אחד הנשיאים של ארה"ב) אמר את זה...

Heathen Dawn

New member
טוב...

אני אתחיל מנקמת הסית' ביום חמישי. (דרך אגב: נא לא לכתוב "ואלה" או "יאהו" או כל שם אחר עם סימן קריאה בסוף. סימן הקריאה נועד לציין את סיומו של משפט בטון גבוה, ואין להשתמש בו בכל דרך אחרת, אפילו אם חברה מסחרית ברוב חוצפתה לקחה אותו כחלק משמה. אני מפרש את "חברת יאהו! היא חברת אינטרנט גדולה" בתור שני משפטים: "חברת יאהו!" + "היא חברת אינטרנט גדולה". זה פשוט מוציא אותי מדעתי. להימנע, להימנע.)

MajorWinters

New member
אהבתי את המשחק מילים

"מוצר-לוואי". שיחקת אותה! בכל מקרה, כבוד, לא כבוד, חריקירי ומסורות יפניות - המארז של השישייה ייצא. אולי כרגע הם חושבים שלא, אבל בסופו של דבר, הם יודעים כמה מעריצים רוצים את זה.

אצלי...

הסרט השני הכי טוב שאהבתי זה אימת הפאנטום. מה קרה? למה רובכםן שונאים אותו ומזלזלים בו...?!

Heathen Dawn

New member
רגע אחד

תחזור למה שאמרתי בהתחלה: "קרוב משפחה אחד שלי, משום מה, בניגוד לכל כך הרבה אחרים, דווקא אומר שהוא הכי אהב את אימת הפאנטום." כלומר, ציינתי את העובדה שהרבה אנשים לא אוהבים במיוחד את אימת הפאנטום. עובדה יבשה, כמו זאת שהרבה אנשים לא אוהבים במיוחד את שיבת הג'דיי. באשר אליי - אני דווקא די אוהב את אימת הפאנטום, אף כי לא כמו שאת נקמת הסית' (שאותו אני הכי אוהב, כאמור) או האימפריה מכה שנית. אני מאוד אוהב את זה שאימת הפאנטום מספק לנו מבט קדום יותר של העניינים, כמו אובי-ואן בהיותו פדוואן ומורו קוויי-גון ג'ין. אני חושב שמכל הג'דיי אני מתחבר הכי חזק אל קוויי-גון ג'ין, בגלל משנתו שצריך להתרכז ברגע במקום לשקוע בספקולציות היסטוריות או עתידיות, ובגלל שהוא הצליח לגלות את סוד החיים לאחר המוות. וכמובן, הקרב עם דארת' מול אדיר. אבל אני אומר לך שג'אר-ג'אר מקלקל. זה לא השניא עליי את אימת הפאנטום, שהרי יש את כל הדברים האחרים שבגללם אני אוהב את הסרט הזה, אבל זה עשה טעם לא טוב; קל וחומר לגבי אנשים אחרים, אנשים שלא מצאו את הדברים שאני מצאתי להתחבר אליהם באימת הפאנטום - ג'אר-ג'אר הוא הקש ששבר את גב הבאנת'ה לגבי דידם.

......

לא התכוונתי אליך ספציפית(בטעות ניסחתי את זה ככה). התכוונתי לרוב האנשים שכביכול "שונאים" אותו, דווקא בעיניי זה סרט ממש טוב והאפקטים שם ממש מגניבים אבל זה מוזר לי שהרבה אנשים אומרים שזה לא בין הסרטים הטובים של מ"כ...

למעלה