שלום אני חדש פה

joro

New member
שלום אני חדש פה ../images/Emo13.gif

היום גיליתי את הפורום הזה מקווה שאני אהנה פה... תודה ל FEEBIRD על ההזמנה

michaeld1

New member
שלום חברנו החדש ../images/Emo140.gif

נקווה שתהנה בחברתנו. ספר לנו קצת על עצמך.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוך הבא../images/Emo24.gif מוזמן להישאר../images/Emo9.gif

אז חוץ מזה שאתה בחור צעיר חיפאי יליד החורף..וכבר שנה וחצי בתפוז
מה עוד תספר לנו? סלאם אלמסיח

salt of earth

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

נוורית אל פורום
אני מקווה שתשלב בפורום ותרגיש פה כמו בבית
ובאמת תודה ל FEEBIRD על ההזמנה- אחלה בחורה זאתי
ספר לנו קצת על עצמך ואולי טיפ טיפה על הצפיות שלך מהפורום

joro

New member
קצת על עצמי

תודה על הקבלה החמה לפורום
אז כך אני סטודנט לחשבונאות וכלכלה ואני עובד בבנק מסיים את התואר שלי עוד מעט בפברואר אני מקווה... אני לא יודע לספר על עצמי הרבה... עוד לא פיתחתי ציפיות מהפורום אבל עם הזמן נראה איך זה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifציפיות זה לא טוב..אל תפתח../images/Emo9.gif

תזרום.. ואז כל מה שתקבל יהיה מפתיע וטוב
בקיצור..אתה מתכוון להמשיך לעבוד בבנק אחרי סיום התואר?
אם כן אז אני חייבת לנער אותך חח ולפן הרוחני יותר..אתה בחור מאמין..יש בך עניין לנושאו ושליחותו של הפורום..או שאתה פה רק בכדישפריברד השובבה והיקרה לכולנו פה לא תעשה לך פרצופים על אי קבלת הזמנתה לסלון הביתי שלנו פה..או שאני אחדד..לכניסייה הוירטואלית חברתית שיש לנו פה
???

lion 7

New member
ברוך הבא גורו

מקווה שההודעה תעבוד, עדיין יש קושי בגלישה

joro

New member
למה יש עוד רו"ח פה ?

האמת אני מאמין אבל לא פעיל מזמן לא הייתי בכנסיה עקב הלחץ העצום שיש לי בלימודים ובעבודה וכמעט אין לי זמן... אני מקווה להשתלב טוב פה עם כל חברי הפורום... מי רו"ח פה ?

salt of earth

New member
הבחור מעליך ../images/Emo13.gif

גם לי מוכרת הבעיה של עומס הלימודים והעבודה, אבל למזלי הכנסייה שבה אני מתפללת עושה 4 מיסות בימי ראשון ושבת בערב ובבוקר אז תמיד יש מיסה שאפשר ללכת אליה ומתאימה לזמנים שלי. בחיפה יש שלל זמני מיסות (למשל בימי ראשון יש תמיד מיסות בשעה שבע בערב- זמן מצוין ללכת אחרי עבודה) את זה עושים במיוחד לעובדים וללומדים... כי דווקא אלה שעובדים קשה צריכים את זמן האיכות עם אלוהים

joro

New member
אני לא מחיפה ../images/Emo3.gif

אצלנו יש מיסה ביום שישי אחר הצהריים וביום ראשון בבוקר ביום ראשון אני עובד וביום שישי אני מכין שיעורים אפילו לבילויים אני לא יוצא ...

salt of earth

New member
איזה אבן ירדה מהלב שאתה לא מחיפה

מספיק החיפאים שמסתובבים לנו פה
חח שפרד, תינו, סהורה, מירי, וג'יניבייב זה הכל בצחוק
חבל, כדאי שיעשו גם מיסה ביום שבת, אני ביום שבת מספיקה ללכת גם למיסה וגם לשביבה... הבעיה היא שיש כל כך הרבה פעילויות (להיות מדריכה לפעילות הילדים, דיראסי אינג'יליה, المسبحة) ולא תמיד אפשר ללכת אליהם אבל הקטע הוא כאשר אני משתתפת במשהו אני רוצה להיות מולתזימי בתוכנית ולא ללכת שבוע כן שבוע לא.

למעלה