שלום אני חדש פה ו...

eyalib

New member
שלום אני חדש פה ו...

אני אוהד של נירוונה ואני מקווה שאני יהנה פה... מישהו יכול להסביר לי קצת על החברים בפורום ?

eorion

New member
נהוג להגיד- מעריץ (שולי)

אבל אני מקווה ש/*אהנה פה גוף ראשון עתיד. יהנה- גוף שלישי. סתם כדי שתדע

FlamMAble

New member
eorion א בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון

אבל ברוך הבא..

Ayoola

New member
אררררר....../images/Emo24.gif

אם יש משהו שאתה צריך לדעת עליי הוא..... שאני שמנה! למה אין אייקון של אישה שמנה, הא?

whatever4

New member
כולם רוצחים סידרתיים!

סתם..... מה יש לדעת על חברי הפורום? לכולם יש מכנה אחד משותף: כולם אוהבים את נירוונה!

B A R B A R

New member
הייתכן

שיש מישהו בשכונה שלי בפ"ת ברחוב הסמוך ששומע נירוונה? מסתבר שכן... בעודי משוטטת בפורומינו היקר,רעש תקף את אוזני,האם זה סאבלימינל מחרבש לו בקולי קולות,לא! האם זה מושיק עפיה(ככה כותבים?)מסלסל את קולו, לא! בכל מקרה מסתבר ששכן שלי ממול החליט בלילה שחור אחד, לשים את נירוונה בפול ווליום, לדעתי כל הרוקיסטים למיניהם מסתתרים בבוקר ולא יוצאים מהבית, אבל כשמגיע הלילה...

B A R B A R

New member
לא שכונה

ליד מחנה יהודה, לא נראה לי שזאת את כי אז הייתי מכירה אותך על בטוח דרך הבית ספר מכירה את קיטרוני?

B A R B A R

New member
מחנה יהודה?

לא זאת שכונה ליד שעריה/עמישב, דרך אגב אני בבן צבי,מכירה?

B A R B A R

New member
וברוך בואך לפורום!!!

אולי במקום שאנחנו נספר על עצמינו, אז אתה גם תגיד על עצמך איזה שתיים שלוש מילים, ודרך אגב אני ענבר

Stillwater

New member
וולקאם טו פורומנו היקר...

או: WELLCOME TO ARE LOVELY FORUM אני ענת רה"עניקית גאה (אהם, אהם-אני לא תמניה). מזקני הפורום (גם בפרום וגם ביולוגית).

the sofa city

New member
אצלנו

יש אחד שתמיד שם גאנס ורד הוט ופינקפלוייד וכל מיני להקות כאלה, ושאני מורידה את הכלב שלי אני מסרבת לעלות הבייתה או לזוז מהמקום

ש ו ק ה

New member
ברוך הבא! ../images/Emo6.gif

יש 3 שרשורי הכרות בטאגליינס... לא מספיק?

למעלה