שלום אני חדש פה ויש לי שאלה

שלום אני חדש פה ויש לי שאלה

אז קודם כל שלום לכולם אני משחק גו בערך חודש אני ברמת מתחיל+ עכשיו השאלה שלי הי מה זה סקי?!?! ולמה הוא תורם.... תודה לעוזרים.. :] יום טוב

kawabata

New member
סקי (seki) זה "חיים הדדיים"

המשמעות היא ששתי קבוצות או יותר מצבעים שונים חולקות את אותו אוויר לנשימה (עיניים). במצב כזה אף צד לא יכול להרוג את השני. בדרך כלל המושג מתגלם על הלוח במצב שצד אחד מנסה להרוג את הצד השני. הצד המאוים שואף להגיע לסקי, כדי שהקבוצה שלו לא תמות. לפעמים גם שתי קבוצות שנלחמות אחת בשנייה מגיעות לסקי. הסבר מפורט יותר יש לך כאן: http://senseis.xmp.net/?Seki

kawabata

New member
לא מומלץ לשחק נגד המחשב.

אחד הדברים היפים בגו הוא שיש בו משהו מאד יצירתי ואנושי. משהו שלא מתבטא במשחק של שחקן מתוכנת. ובכל אופן, מחשבים לא משחקים כמו בני אדם, ולא יתנו לך תחושה אמיתית של משחק. עדיף בהרבה - אם יש לך מחשב ואינטרנט - פשוט להתחבר ולשחק בקיסאידו: kgs.kiseido.com זה שרת שיש בו המון ישראלים ושחקנים נוספים. יש עוד לא מעט שרתים.

אני משחק בשרת הזה

הכינוי שלי גם שם קרליטוס 1 רק באנגלית אבל אני רוצה לשחק נגד המחשב גם...

LeCagot

New member
תוכנה למשחק נגד המחשב

התוכנה החינמית החזקה ביותר שאני מכיר היא gnugo, איתה אפשר לשחק נגד המחשב. כדי לשחק צריך להוריד תוכנה נוספת, כמו glGo למשל ולהגדיר שם למחשב להשתמש ב-gnugo.

koknok2

New member
לי יש

לי יש תוכנה הלינק www.freewebs.com/salfer זה קישור לאתר שלי משם יש לינק להורדה הערה:התוכנה שאני מדבר עליה היא Many Faces of Go v11

למעלה