שלום אני חדש פה ( אני לא דתי) אני .

Sky man

New member
שלום אני חדש פה ( אני לא דתי) אני .

דו מיני ~ גאה .. בן 18.5 ובאתי להגיב לתגובות אנטי נגד גאים .. לדעתי לאף אחד אין זכות לישפוט בן אדם ~ גם עם הוא נישמך לביני מינו ! לאלוהים יש זכות והוא למעלה יושב ושופט ואנחנו לא יודעים מה הוא שופט > לנו לבני תמותה אין זכות לישפוט אנשים ..ולהציב כללים >

BOOLYY1

New member
צודק ב100%

אין לנו זכות לשפוט איש על דיעותיו וזהותו (רק כאשר הם לא פוגעים בכלל)

EHAO

New member
זה לא בדיוק נכון. אתה צודק שמי שלא

היה במצב הזה ( נגיד אני ב"ה ) לא יכול לשפוט והוא לא נוסה בדברים כאלה ולכן אני לא יכול להבין מה עובר עליכם אבל בקשר לכך שאסור לפעול בקשר לנטיות הללו בתור אדם שכנראה מאמין בה` כי הזכרת אותו בהודעתך אז אסור בתכלית האיסור לפעול בהתאם לנטיות וזהו ניסיון ששוב אני לא יכול לתאר לעצמי אותו או לשפוט אבל צריך להתגבר

Sky man

New member
. אז כך ../images/Emo67.gif

מה זה נגיד ... אתה לא יכול להגיד בוא נגיד שאני אלוהים ! אחי באמת !>
אסור לאף אחד לישפוט בן אדם כול עוד הבן אדם לא פגע באיש ! ולא עבר חוק !
אז לא צריך להגיד בוא נגיד שאני אלוהים זה ממש לא אקטואלי ...
הומואים ולסביות לא ניחשב עברה על החוק והם לא פוגעים באיש .. אז אין לכם זכות
לישפוט גאים .. ת!דה>

EHAO

New member
אתה טרחת לקרוא את ההודעה שלי? לא

אמרתי שנניח שאני אלוקים אלא אמרתי בהנחה שאתה מאמין שיש אלוקים כי הזכרת אותו בהודעה ובתורה יש איסור מפורש. גם הדגשתי כמה פעמים שאני לא שופט. שאלה צדדית למה ישנו דבר שנקרא מצעד הגאווה? אני דתי ב"ה אבל אין לי מצעד שנתי על זה. זה נראה לי מגוחך.

Dancing mad

New member
נסיון להסביר.

מצעד הגאווה ערוך יערך כל עוד יש הומופוביה. אנחנו צריכים , מה שנקרא, "לדפוק נוכחות", שלא יגידו שאנחנו איזה מיתוס או "שיקוץ של הגויים". תקרא לזה תעמולה. נכון שהתוכן המיני נהיה מוגזם, אבל זה עשוי להשתנות עם הזמן. לך יש 20 (בפוטנציאל, אני לא יודע מה הגדרתך ובמי אתה תומך) חברי כנסת שייצגו אותך, ומרבית האג'נדה שלהם עוסקת בדת. לנו אין אף אחד לרפואה (למרות שיש "גיי פרנדליים" רבים וטובים). לסיכום: אולי אין לך מצעד שנתי, אבל יש מי שיקדם את מעמדך. אולי אין לך מצעד שנתי, אבל גם אין לך זכויות להלחם עליהם. אולי אין לך מצעד שנתי, אבל אתה גם לא מיעוט מדוכא.

Sky man

New member
אחי אני קראתי .. אבל למה נניח ...

אתה לא ... ומה זה נניח ... אני לא הבנתי אז אתה גאה ? או סטרייט ? ועם אתה גאה אתה מיתבייש בזה ?

אף חד לא מציב כללים

וב"ה אנחנו יודעים שאנחנו סה"כ בנ תמותה נק' בגלקסיה הענקית הזאת ואלוקים הוא השולט את זה אני יודעת אנחנו לא מציבים כללים וחס וחלילה אנחנו לא שופטים כי זה תפקידו של אלוקים אנחנו רק מביעים דעה שהיא נכונה ומביאים הוכחות .. תעשו מה שבראש שלכם אנחנו רק מודיעים לכם שזה אסור ...

למעלה