שלום אני חדש פה אני בחור ישיבה

estelina

New member
אתה יודע מה ארוקס

אתה האחרון שיכול לצחוק O.K . מהסיבה הפשוטה : אתה טוען כל הזמן שאפליפסיה אינה מחלה אבל כדאי לך לדעת שאפליפסיה תורשתית היא אחד הסוגים שתצטרך לקחת את הכדורים כל ימי חייך. יש לך פגם גנטי. אז בבקשה אתה האחרון שיכול להמעיט בחומרה של המחלה. ולצערי הרב אם תתחתן גם לילדים שלך יהיו. אתה מתחיל כבר להרגיז אותי. אני מבקשת ממך או שתענה בצורה עניינית לדברי או שלא תתייחס אלהם . סגנון של : איזה שטויות אלו. ללא נימוקים עושה רשם . רשם רע מאוד. וזה לא משנה לי אם אתה מהנדס רשתות או משהו אחר. אצלך אפליפסיה הינה מחלה כרונית . אם לא אמרו לך עד עכשיו, אז אני אומרת לך. האמת, שאני מתחילה להרגיש שכשאני כותבת משהו תמיד צריכים לבוא עדר של תגובות נגדי. והאמת כבר נמאס לי להילחם באנשים כאן ונמאס לי מהתקשורת כאן בפורום. מעבודת המחקר שעשיתי על פורומים, אחת המסקנות שלי היתה שזה יכול להיות בזבוז זמן רציני. זה שטכנולוגיה קיימת המאפשרת דו שיח מקוון זה לא אומר שצריכים להשתמש בה. צר לי, צר לי איך שהדברים כאן מתנהלים בפורום.

קוקו 28

New member
שלום חיים. אני אמנם "רק" דתיה, אך

גם בציבור הדתי-לאומי - קיימת בעיה, באופן פחות אמנם, של מציאת בני/ות זוג לחולי אפילפסיה. הסטיגמה קיימת, ולמרות שאין שידוך כמו במגזר החרדי- הרי גם אצלנו מבררים פרטים, לפעמים עד לרמות אישיות שלא יאמנו. לכן ברור שבחור עם אפי', שמחפש מישהי, ייתקל בקשיים ובהצעות של - סליחה על הביטוי - בחורות סוג ב', לעומת כל אדם בריא, מה שלחלוטין לא הוגן. נתקלתי בזה בעצמי - אמרו לי כי בשל האפי' יוכלו למצוא לי רק מישהו נכה או עם מום כלשהו, אז העדפתי למצוא מישהו בכוחות עצמי - אולי זה קשה יותר, אבל לטעמי, ולא לפי דעת החברה שמגבילה "נכים" ו"מוגבלים" בינם לבין עצמם.וואו, זה היה מאמר ארוווווך.תהיו לי בריאים, חוץ מזה, ובהצלחה רובי!!!קוקו 28 (אוטוטו 29...)

רוני 260

New member
רובי אני יבדוק לך האם יש מפגש

לחרדים חולי אפי ואם לא תוכל לבוא למפגש של הפורום עדיין לא יודע מתי

aerox

New member
עדיין זה לא נוגד את העניין ...

אני חושב שאתה צריך להתחתן עם מישהי רגילה ושוב לא משנה מה יש לך אתה צריך ללכת לפי הלב שלך ולא לפי הרב הרב יכול להושיע ולעזור אבל לא לכפות עליך אחרי הכל אלו הם חייך ...והאפילפסיה היא מן תיקון כזה לפחות ככה אני חושב

חייםלוי

Member
מנהל
מחקתי כמה הודעות בשרשור הזה שגלשו

לביטויים שאענם מקובלים בשיח תרבותי. בפעם הבאה שאראה ביטויים כמו דפוקה וכד' הגולש גם יחסם

Nayeli

New member
באותו הקשר - רבותי ככה זה נראה מהצד

אני כבר לא כותבת כאן יותר מדי, אבל קוראת מדי פעם. התגובות שהתחילו להכתב פה בחודשים האחרונים מוציאות את החשק לקרוא וחבל. אני לא מבינה למה להגיב לכל מי שחושב אחרת . למה בכלל לטרוח ולכתוב משהו בנדון כמו "חחח איזה שטויות" ולא קשור מה אותו אדם כתב. ראיתי הרבה שרשורים שבהם כמה מהנוכחים שאני לא זוכרת את הכינויים שלהם, תוקפים את האנשים שכותבים במקום לכתוב בצורה ענינית את דעתם וחבל - כי זה רק גורם לשאר קוראי הפורום לא לקחת אותם ברצינות. הפורום הינו פורום תמיכה ואנשים באים לכתוב כאן על מנת לבטא את הרגשות והחוויות שלהם, שמה לעשות הם לא תמיד יכולים לבטא במקום אחר, ומתוך כוונה לחלוק עם אנשים אחרים שגם חווים את אותם דברים. לבוא לפורום ולהיות מותקפים בגלל מה שכותבים זה הדבר האחרון שמישהו פה צריך. אם האפילפסיה לא מפריעה לך - אחלה, זה מצויין. אבל אם מישהו אחר חווה דברים אחרים ורואה אותם אחרת זה לא אומר שהוא לא בסדר ומה שהוא אומר זה שטויות. בבקשה תשדלו לקרוא, לחשוב (ולנסות לראות איך זה נראה מהצד השני) ואז לכתוב.

רפי אתה מצחיק

וזה לא דבר טוב במקרה הזה.. יש דרך להגיד את הדעה השוה בלי לפסול את הדעה של האחר. אתה לא יכול להגיד לאחרים שאיך שהם חיים ומה שהם עושים הוא פסול כי אז אתה מאפשר להם לעשות בדיוק אותו דבר.. ולפי מה שהבנתי.. אתה לא סובל את זה... קיצר.. איבדתי כבר את חוט המחשבה.. יש דרך לומר דברים

Nayeli

New member
זה מה שהופך את העולם למעניין

לא כתבתי שאסור לחשוב אחרת, זו היתה בדיוק הכוונה! מי אני או אתה שנשפוט איך בן אדם חי ומה הוא חושב - אלא אם זה פוגע במישהו אחר וזה בדיוק מה שהתכוונתי - אין בעיה שתבטא את דעתך אבל יש דרך לעשות את זה גם בלי לפנות לפסים אישיים ולפגוע באדם אחר ולהגיד שמה שהוא חושב זה שטויות.

למעלה