שלום... אני חדש לי פה

Coldplayist

New member
שלום... אני חדש לי פה

אמממ... שלום לכולם... הצטרפתי לפורום זה (אף על פי שאני לא פורומיסט...) רק כי זה קולדפליי... אני באמת חושב שזו אחת הלהקות (אם לא הכי) הטובות ביותר. פשוט יצירת מופת... אז המשיכו בעבודת הקודש בכל הקשור אליהם

sf59

New member
היי, תמיד רציתי להגיד...

hello chris martin

Coldplayist

New member
כל הסיפור בפנים

תמיד שמעתי מאנשים על קולדפליי אבל לא ממש התעניינתי (ברוב טיפשותי). שמעתי את Fix You בחוסר סבלנות וזנחתי אותו. לפני חודשיים וקצת רציתי לבדוק מחדש מה דעתי לגבי קולדפליי. ולאט לאט תהליך ההתמכרות לקולדפליי החל...

Coldplayist

New member
ועוד משהו...

אתם אולי חושבים שאני סתם "חובבן" או אולי איזה אחד שלא שמע מספיק קולדפליי... אני שומע רק קולדפליי: SOS (Speed of sound), what if,in my place, clocks.... הו Clocks....

sf59

New member
../images/Emo13.gif מכירים את ההתמכרות...

אם אתה נרשמת עם השם coldplaist ,אתה בטח לא "חובבן"

Coldplayist

New member
אני לא כל כך מכיר פה אנשים...

ממתי את אוהבת את קולדפליי? איך זה התחיל? אני בטוח שיש לזה שורשים עמוקים יותר מ-לשלי

sf59

New member
אפשר להגיד בערך מאפריל 2003

אז יצא clocks גם הוידאו וגם השיר היו מיוחדים, ואז התחלתי לבדוק ב MTV ,VH1 ,וכשראיתי MTV LIVE קולדפליי, התמכרתי ללהקה הזאת. אני זוכרת שזה היה זמן קצר אחרי הגראמי שאני לא טרחתי לראות, כי זה לא עיניין אותי,ואח"כ נודע לי שקולדפליי הופיעו עם השיר politik ואני פיספסתי את זה.

Coldplayist

New member
הקליפ של Fix You

דווקא הקליפ של Fix You השפיע עליי הכי הרבה... כל הקטע של ההופעה וכל האנרגיות שמשתחררות ברגע שמתחילים התופים... זה אומר הכל Tears stream down your face and i .....

sf59

New member
גם אני אוהבת את הקליפ של fix you

בכלל, אני מעדיפה קליפים שנראים כמו הופעה, ולא כמו איזה סרט,גם הקליפ של clocks הוא כזה. לדעתי the scientist הקליפ, לא "מעביר" את השיר ועדיף לראות אותו בהופעה.

steelwater

New member
אני ההפך ממך

אני פחות אוהבת קליפים של הופעות. זה נחמד שיש כאלו אבל זה כבר מעצבן שהמון קליפים ככה. אני כן מסכימה שלפעמים הקליפ לא מעביר טוב את השיר וקשה להתרכז בשיר.

0mroosh

New member
אחלוק עליך,

כמה שכיף לראות את כריס מזיע על הבמה, קליפ מוסיף היבט שונה על השיר, ואיני מדבר על קליפ לשיר של אבי ביטר, על ערס שיושב ובוכה, יש אמנים, שמוצאים בשימוש הקולנועי, כהדגשת המסר, הסאבטקסט, על ידי אמצעים חזותיים. קליפים זה נפלא, ובכלל, כל שילוב בין אמצעי מבע קולנועיים לקולדפלי, זה אלוהי. בFIX YOU, יש שימוש בשניהם, במקרה הזה, הסיום ב"לייב" כביכול, תואם את האווירה האנרגטית של סוף השיר, כך שזה במקום.

steelwater

New member
כן

ב-Fix you יש את שניהם וזה משתלב יפה מאד. אני אוהבת את הקליפ אבל כריס די פשוט הולך בו... ומעתיק מ-U2:)

אבסלוטלי נכון../images/Emo216.gif

אבל ב-ה' שם לך חיוך על הפנים הקליפ שינה לגמרי תשיר. זתומרת שעד שהיה לי תאלבום שמעתי תשיר רק דרך הקליפ ותמיד חשבתי שזה שיר עצוב כזהה... אבלל אחרי ששמעתי תשיר בלי לראות את הקליפ שמתי לב שהשיר ביכלל לא עצוב... הוא סתם שקטי כזה

jony543

New member
מאז rush of blood

אני מכור! שיצא האלבום דודה שלי הביאה לי את 2 האלבומים (פאראשוטס ו arobtth) שמעתי ולא יכלתי להפסיק! אז כבר יצא הסינגל של in my place וזהו ככה התגלגגלתי והגעתי לאן שאני היום..... כשיצא X&Y הוא היה פחות טוב לדעתי [רק בגלל שהקודמים היו פשוט מושלמים ולא יודע אם קולד יצליחו להגיע עוד פעם לרמה שלהם] אבל כשהמשכתי לשמוע X&Y פתאום התחלתי להבין ולאהוב אותו! זהו.... אהה וברוך הבא לפורום.. וגם אני לא פורומיסט [מאז כיתה ו] אבל כשרועי סיפר לי שיש פורום לקולד פשוט לא יכלתי שלא להיכנס.

למעלה