שלום אני חדש כנסו

• פותח הנושא vdub
  • פורסם בתאריך

vdub

New member
שלום אני חדש כנסו

טוב נתחיל שלום אני חדש קוראים לי דוד קוגן . אני גר בטבריה ואני בן 15 ויש לי ממש הרבה שאלות בנושה טוב אז אני מגיל 10 מתעניין ברוחות ואני מאוד מפחד מחושך הפחד מחושך אצלי בגלל שממש מאז שנולדתי אני רואה כל מיני פרצופים בלילה וכל מיני אנשים שקופים עד היום ונראה לי שזה רוחות ותמיד יש לי תחושה שבאים לקחת אותי ואמא שלי גם מתעניינת בזה ויש לה חברה שהיא מבינה בזה ממש ועושה סיאנסים אז היא בדקה אותי איך שהוא לפי התאריך לידה שלי 1.12.1990 ואמרה שיש לי כוחות ואני צריך לפתח אותם ויש לי כול מיני חלומות מוזרים . וגם פעם התקיפו אותי מזיקים בלילה ואמרתי שמה ישראל וזה נעלם ואני ממש רוצה לפתח אצלי את הנושה הזה וללמוד על זה הרבה ולעושת סיאנס עם מישהו שיודע ו וזהוא תודה לכל העונים ויש לי עוד כמה דברים לספר לכם אם אתם רוצים לדעת אז אני ראפר ואני כותב שירים ואני לא אוהב מוזיקה מסחרית רק ראפ מחתרת אוהב לאכול הכל והסרת שממש אהבתי זה על הבמאי של החוש השישי וזהוא אם יש טבריינים בפורום אז תגידו תודה

Dark faith

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני מאמינה שישנם אנשים שנולדו על היכולת הזאתי, "החוש השישי". ואולי אתה בהחלט אחד מאלה. מה שאתה כן יכול לעשות זה לפתח את היכולת הזאתי, לפתח את התחום הרוחני שבך. על מנת להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות- ואפילו לשלוט בחוש הזה. אני אישית לא כל כך מאמינה בעניין התאריך לידה ובקשר ליכולות ה"רוחניות" של האדם. אלא יותר בקטע של רמת הנשמה שלך- ההילה.

vdub

New member
כן תודה על זה ו

נתקדם עם זה פה בפורום אני מקווה

למעלה