שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

אני בן ... ואני חולה על מחפשת דרך כאחד שעוקב אחרי הפורום כבר שבוע אני לא יכול שלא להתרגש מהעוצמה של האישה הזו החלטתי להיות החלוק שלה בפרט כשצר לה והיא חולה אני להבדיל ממכם חילוני גזעי אך אוהב יוצאים לשאלה ואפילו מתנדב בעמותת דרור

המממ...להסמיק???../images/Emo9.gif

אפשר לדעת למה זכיתי בכבוד? 1. אני לא אישה, אני בחורה צעירה. אני מרגישה לא נוח עם המילה הזו. 2.חלוק? מזכיר לי מישו... 3.אני חולה רק גופנית בינתיים (וזו הסיבה שהשתלטתי השבוע על הפורום...) 4.ואנלנו חילונים לא גזעיים עם תעודות? אין לנו שושלת מספיק ארוכה? 5.אתה אוהב יוצאים או יוצאות? 6.והאם אתה מעניק להן טיפול אישי ומסור כמתנדב? <מיכלי מתחילה לכתוב בסגנון צבאי ולא מבינה מדוע>

אז ככה חמודה ויפה שלי

ככל שקראתי דברים שלך פשוט התפעלתי יותר ויותר עד שהחלטתי לעבור על כל מה שכתבת מאז ומעולם ועד עצם היום הזה והנה ראיתי שבעברך הלא רחוק היה לך חלוק שחלק מזמנו לחלוק על חלקיקי עוצמתך לכן ובגלל זה השאלתי ממנו ולא ברשות את החלוק אבל לא את הבית והחלטתי להיות לך חלוק מועיל וטוב ,מלטף ומחמם בחורף וכשקר ונעים ורך גם בקיץ וכשחם. אני אוהב בעיקר יוצאות לשאלה אבל גם יוצאים אבל אין מה להשוות אהבת יוצאת שגרתית ליוצאת שנקראת מחפשת כי לחפש דרך זה דבר קשה ומלאה שראוי להרבה הערכה ותמיכה את אכן עדיין צעירה ויפה אבל עוצמתך היא כשל אישה בוגרת נאה ודואגת הייתי משדך אותך לאדם לולא היתה לו חברה נראה שיש ביניכם קשר קומינקציוני פורה את ראויה לשידוך מהמעולים שביננו ולא שידחפו לך איזה דוס שלא לרוחך ולעוצמתך

מטאור38

New member
יו הוא שוב שכח לקחת את הכדורים שלו

מה שמזכיר לי שאני צריך לקחת את שלי. אחותתתתתתתתתתתתתתת

adam222

New member
קראת??? ../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

adam222

New member
מודיעים לי עכשיו שהיא חולה!

וכן היא עסוקה עם נוגה החמודה! תצטרך להסתדר עם ´פלסבו´

מטאור38

New member
מי זה מזה "פלסבו"???

בעצם מצאתי אותה
אופס היא שחכה את הכובע ,אבל הכובע לא גודל או שזה הגודל לא... אני באמת חייב את הכדורים שלי אחחחחחחחחות........

adam222

New member
פלסבו זה תרופות דמה ../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

מטאור38

New member
לא יעזור.

אחי אני עברתי את כל החרא הזה של הרוקחים כל התרופות עם השמות כמו שמות משיפחה של אשכנזים לא עובדות עלי. מה לא ניסיתי מכות חשמל, אמבטיות קרות, מחטים סינים, סדו, בלי וזלין עם וזלין ,טבעונות, דייטת מלפפונים חמוצים, אכילה מהופכת (מהרקטום), נזירות, נהיגה מונעת, שיאצו .... מה לא ניסיתי ואתה בא לפטור אותי עם תרופת דמה ? אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחות רחמים......

uri80

New member
נראה לי שאפילו טוב לא תוכל כבר

לעזור לו מקרה מדאיג של לעיסת יותר מדי נעלי בית משומשות

למעלה