שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

מברוק על הפורום הנפלא. וכאן רציתי להעלות נושא אישי, נדמה לי שפיתחתי נטיה לבנים בגלל היותי חרדי והנבצרות שלי להתיידד עם בנות. אבל ברור אצלי שלמרות הכל אני נמשך יותר לבנות אבל אני לא יודע איך ליצור קשר עימם, חרדיות לא משתפות פעולה, וחילוניות אין לי מקום ואופציה להתיידד איתם, ובאופן כלל הן נרתעות מהדמות החרדית, אז מה עושים? אשמח לקבל תגובות ועצות, והתייחסות לכל הנושא הזה.

סבבב

New member
אם אתה נמשך לבנות...

ובהן החרדיות... אז פשוט אם אתה רואה מישהי שאתה רוצה בה, תשתדך איתה בדרכים המקובלות, מה הבעיה? למה לחפש דברים מהצד?

seregon3

New member
ברנשון היקר

מה הכוונה כשאתה אומר שחרדיות לא משתפות פעולה? בין אם אתה הומו או סטרייט לוקח הרבה זמן למצוא את האדם הנכון לך ושאתה נכון לו. נכון שהדמות החרדית מרתיעה נשים חילוניות אך לא את כולן. האם אתה מתקשה לפגוש בנשים בגלל מגבלות החברה או משום לחץ וחוסר בטחון מאחר שגם לזאת וגם לזאת יש פיתרון. תוכל לנסות להכיר נשים דרך שידוכים או לחלופין באמצעות האינטרנט (ככה גם אפשר לרכך מעט את המהלומה של פגישה עיוורת). אתה צריך לברר עם עצמך, ואפילו לשקול אפשרות של יעוץ מקצועי, בנוגע לסיבת הימשכותך לבנים. אם הסיבה למשיכה היא אכן חוסר היכולת ליצור קשר עם בנות, אז אני משוכנע שלבסוף תמצא את האישה המתאימה לך גם אם הדבר יקח זמן ושתמשיך בחייך "הרגיל" אך אם משיכתך לבנים נובעת... ממשיכתך לבנים אז תצטרך "לעשות חושבים" עם עצמך בנוגע למסלול חייך. לי נראה שאתה מסוגל ורוצה ליצור זוגיות עם אישה ושתיהנו גם מיחסי מין ומאינטימיות וכמובן שתוכלו להקים משפחה ענפה. במקרה כזה, אני חושב שחבל שתביא על עצמך את היסורים וההתלבטויות שביצירת קשר עם גבר כאד שומר מצוות או מאי-יצירת קשר עם אישה. אתה מוזמן להמשיך ולשתף אותנו ואני מקווה שתמצא פה את התשובות שאתה מחפש.

טוב.. אז ככה...

אתה בודאי כבר יכול להבין שלא עומד מולך אישות חרדית עם כל החומרות, בחיצוניות אני אכן נראה חרדי לכל דבר, אבל בפנים בלב פנימה אני הרבה יותר ליברלי ופלורליסט, ואני כמובן שואף להתנסות ולחוות, ולכן גם אין לי את הבעיה לעשות את זה עם בחורה חילונית. ולשאלתך בקשר לבנות חרדיות, הבנות החרדיות אמונות על שמירת התורה בצורה מאוד אדוקה, ומגע עם גבר הוא מבחינתם יהרג ואל יעבור, והחינוך שאיתו הם הורגלו יוצר אצלם רתיעה מאוד חזקה מבנים, ואני כבר לא מדבר על הפחד הגדול לבל יתפסו, ועל ההשלכות הכבדות והמחיר הכבד שיאלצו לשלם עבור כך

seregon3

New member
כמה דברים

אפשר לשאול איזה "סוג" דתי אתה? (כיפ סרוגה, מסורתי, חרדי...). ורק שתדע שאין שום פסול בלהיות חרדי ליברלי ופלורליסט. כן ירבו כמוך! האמת, שלא ברור לי כל כך איזו התנסות אתה מחפש עם בנות. האם מדובר בהתנסות מינית בלבד, משהו קצר או בקשר רציני יותר? אין שום פסול בכל אחת מהאופציות. בכל מקרה אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה מחפש מהצד השני ואיך אתה רוצה שיראה המפגש. אני מציע לך לנסות ליצור קשר עם מישהי באחת מהדרכים שהצעתי לך. אני חושב שאם חשוב לך שהפרטנרית תהיה בעלת השקפת עולם דומה לשלך (כלומר דתית או חרדית) אז שכדאי לך לנסות למצוא את המישהי המיוחדת הו שתתאים לך דווקא בבית, למרות הרתיעה של הנשים כדבריך. אם אתה מוכן או רוצה מישהי עם השקפה חילונית אז אני משוכנע שאתה תיווכך שלמרות שהתדמית החדית יוצרת רתיעה אצל רבות מהבנות, ישנן גם רבות שהדבר לא ישנה להן או אולי אפילו ימשכו לזה. ככלל, החברה החילונית מתירה וסלחנית יותר ברובה בנושא הקשר של גברים-נשים ותמצא פתיחות רבה יותר מאשר בחברה החרדית. מהתשובה שלך אני מבין שאכן אתה נמשך הרבה ויתר לנשים מאשר לגברים ושאתה בהחלט רוצה ומסוגל ליצור משפחה עם אישה. אני טועה?

למעלה