שלום אני חדש כאן!

Mist2

New member
שלום אני חדש כאן!

רציתי לדעת אם חברי הפורום הזה עוסקים בטארות כתחביב בלבד או שיש כאן גם אנשי מקצוע? תודה מראש

Mist2

New member
תודה על קבלת הפנים היפה הילה

לא ממש העיניני הטארות אבל מעניין אותי האם חברי הפורום מנויים או קוראים מידי פעם את אחד מהמגזינים העוסקים במיסטיקה וצמיחה רוחנית שקיימים בארץ? ומה הם חושבים עליהם?

אני חושהת שכדאי שתמנה כאן לאלו

מגזינים אתה מכוון. אני באופן אישי קוראת את אינפיניטי.

Mist2

New member
מגזינים

את אינפיניטי לצערי אני לא מכיר ואשמח לאיזה לינק לאתר להתרשם אני מכיר את "חיים אחרים" ודרך האושר"

שלום וברוך הבא

אני מנוי על 'חיים אחרים' כבר 7 שנים גם 'דרך האושר' שווים... מעוז

Mist2

New member
שלום מעוז

האם אתה מרוצה משניהם? אשמח לשמוע את דעתך ואת דעת הפורום כולו. האם לדעתכם יש מקום למגזין חדש בנושא? האם המגזינים הקיימים מכסים את כל התחום, או שמשהו חסר לכם?

פעם כתבתי ב"דרך האושר"

ומכאן הייתי מקבלת את הגיליון מעיינת בו אצל רופאת השיניים שלי אני אוהבת אותו יותר מחיים אחרים אבל את שניהם לא קונה ולא מנויה. אינפיניטי הוא מגזין ברשת.

Mist2

New member
מהיכן אני בא ומה אני רוצה....

חפשתי ברשת את אינפיניטי אבל Google מצא כל כך הרבה אפשרויות ש.... אפשר לקבל לינק? לפני כשנה הפסקתי את עיסוקי הקשורים בעולם ה"רוח" (מילה לא מוצלחת - "רוח" אך עליכם לסלוח לי) וביחד עם חבר ילדות, אשר בדרכו שלו עסק גם הוא בעיניני הרוח, הוצאנו לאור מגאזין חדש. שבו רצינו להביא לקוראים קשת רחבה של אנשים, נושאים ושיטות העוסקים בתחום. ללא שיפוט או המלצות. התגובות היו טובות, אך מאוד מהר גילינו שהעולם לא ורוד. חשבנו שניסיון כמו שלנו, יכולות הכתיבה שלו, ויכולות העיצוב שלי, והנושאים המיוחדים יעשו את שלהם. הצלחנו להוציא לאור את המגאזין הראשון! השני היה ממש לפני היציאה ... זה היה לפני שנה... היום חזרתי לעסוק בכמה מהדברים שמענינים אותי...אחד מהם שעינין אותי תמיד - הטארות ובכל זאת מנסה לגשש ולבדוק האם למגאזין שלי יש מקום בעולם. אז זו הסיבה שאני מציק לכם עם השאלות שלי...

תארתי לעצמי :)

ואתה לא מציק, חלילה לא. באיזה מגזין מדובר ? מעניין אם נתקלתי בו. לינק לאינפיניטי תמצא בקישורי הפורום ו/או בחתימה של רשף כשף.

Mist2

New member
שמו של המגזין - "MIST"

אולי קמתי על רגל שמאל הבוקר או שזה החלב החמוץ בקפה שלי אבל לא הצלחתי למצוא את הלינק.

Jahel

New member
אופס... הקישור לא עבר ../images/Emo163.gif

http://www.ipaper.co.il/tarot/ אולי עכשיו...

TaPanta

New member
שלום ומצטרף לתודה

הגיע הזמן שאקרא משהו אופטימי זה אופטימי נכון? (אני כבר מברר הלינק עונה לי בזמן שאני כותב TECH I LIKE U ) שנה טובה צום קל :>

Mist2

New member
הילה האם נתקלת בו?

ראי לינק מצורף בהודעה שלפני

למעלה