שלום, אני חדש כאן

• פותח הנושא Kent
  • פורסם בתאריך

Kent

New member
שלום, אני חדש כאן

חבר שלי התחיל ללמד אותי קצת תלת מימד ב 3D (patpitput) Studio Max ואני מודה לו על כל רגע מכך, אך לצערי הוא לא מוכן לשתף אותי במספר פרטים שאני מקווה שתספרו לי כאן. ברצוני לדעת איך אני מוסיף תמונה לפרוייקט שלי, כלומר נגיד ואני רוצה לשים תמונה על הקיר, כיצד אני מבצע זאת. בתודה מראש. גל ויסמן

Zia

New member
לביצוע הפעולה יש...

לחץ על לחצן M לפתיחת ה-Material Editor לאחר מכן גלול את החלון למטה עד שתראה, שלושה צבעים אפורים שהאמצעי הוא Diffuse לידו יש ריבוע קטן אפור(מימין לצבע האפור), לחץ על הריבוע הזה ואז בחלון שנפתח לחץ על Bitmap, בחר את התמונה שברצונך ליישם על אחד האובייקטים וודא שאכן התמונה הושמה על הכדור שב-Material Editor, לאחר מכן בחר את ה-"קיר" שלך ויישם את החומר שיצרת ב-M.E עליו על ידי גרירת החומר לאובייקט, שים לב שלמסגרת של החומר יש עתה פינות משולשות לבנות שמסמנות את זה שבחרת אוביירט בשביל החומר. עכשיו רנדר את הסצינה שלך על ידי לחצן F9, אם האובייקט אפור אז צא מחלון הרינדור ובחר את האובייקט, כעת לחץ והחזק מקש Control ובו זמנית לחיצה על האובייקט("קיר") עם הלחצן הימני של העכבר, בחר Modifier וכעת מהרישמה בחר UVW map ורנדר שוב(F9). חוץ מזה אני ממליץ לך לעשות קורס או לקנות ספרים מ-"AMAZOM" אני אשמח להמליץ לך על קורס וספרים לרכישה.

Kent

New member
תודה, אבל....

כבר ידעתי זאת מקודם... בעייתי היא שאני מנסה לשים תמונה על מעגל שטוח ולא מצליח. יש לך פתרון אולי? בתודה מראש.

Zia

New member
כן

אני לא ממש מומחה אבל אני יודע את הבסיס בחר מודיפייר UVW MAP ואז יש לך אפשרות לבחור לדוגמא אם יש לך אובייקט כדורי ריבועי וכד´ אנא פנה אלי אם יש לך עוד שאלות

למעלה