שלום! אני חדש כאן...

Flopi Popi

New member
שלום! אני חדש כאן...

מחפש המלצות למורים לנהיגה (על ידני) באיזור חולון... יש לי עדיפות מהאיזור הזה (דרום-ת"א, חולון, אזור, ראשון, בת-ים) למורה שמלמד על ב.מ.וו... (אם מישהו מכיר או שמע במקרה על אחד כזה...). אפשר לשלוח במסר אישי... תודה מראש לכל העונים :))

Flopi Popi

New member
לצערי הם לא יודעים...

פשוט, ראיתי פעם בשכונה שלי מכונית ב.מ.וו 3 עם שלט "למד" למעלה (ללימוד נהיגה), אבל אני לא יודע מי זה... יש למישהו רעיון איך אפשר לדעת מי זה? או איך אפשר להשיג את הטלפון שלו?

Mr Fender17

New member
ראיתי גם בחולון..

שהלכתי לעשות תיאוריה, ב.מ.וו סדרה 3 ..כסופה.. חדשה יפה לאללה. אבל ת'אמת מה זה משנה לך האוטו? העיקר שיהיה מורה טוב.. מורה שקונה ב.מ.וו זה מורה שאין לו תלמידים והוא חייב משהו כדי למשוך ילדים מסכנים שלא מבינים ללמוד אצלו.. כי זה ב.מ.וו כאילו האוטו הכי פצצה בעולם.. קיצרר תחפש לך איזה מורה טוב שחברים שלך לומדים אצלו והם מרוצים. אוקטביה ואימפרזה הן גם אחלה מכוניות.

Flopi Popi

New member
אמממ... לא בהכרח נכון...

הרי ידוע שהרכבים של מורי הנהיגה הם גם הרכבים הפרטיים שלהם... אז אולי הוא קנה את הבמוו בשביל עצמו... ולאו דווקא בשביל "למשוך" תלמידים... חחח.. חוץ מזה ממש בא לי לנסוע על האוטו הזה, אני לא יכול לוותר על ההזדמנות! הבעיה שאני לא יודע איך אפשר ליצור איתו קשר כי אני לא יודע מיזה... :/

samata

New member
"לא יכול לוותר על ההזדמנות הזאת"?

סבבה, קח בחשבון שאולי יש למורה מכונית טובה ויפה - אבל הוא מורה מסריח...ואז תצטרך לוותר על כמה אלפי שקלים מיותרים כדי להוציא רישיון (ההבדל בין 28 שיעורים ל-40-45 שיעורים הוא בערך 1000-1500 ש"ח..בלי לדבר על טסטים)....אבל מה זה חשוב? העיקר תוכל להגיד שלמדת על BMW!!!

Flopi Popi

New member
אמממ.. לקחתי כבר 15 שעורים

אצל מורה מעולהה! ואני נוהג פיקס! אני רק חייב להשלים ל- 28 עם הבמוו.... זה גם מגדיל את הסיכויים לעבור הטסט, בגלל שהאוטו נוח!

samata

New member
לא, זה לא

לא משנה כמה האוטו יכול להיות נוח, אתה צריך להתרגל אליו - וזה ייקח לך זמן. את האוטו של המורה שלך (שלהגדרתך הוא מעולה - אז למה לעזוב אותו קיבינימאט?!) אתה מכיר מספיק טוב, ולכן הסיכוי שלך לעבור טסטס עליו הוא בוודאות יותר טוב בהרבה. תעשה מה שבא לך...כסף שלך, בזבוז זמן שלך ו"גאווה" שלך (תאמין לי שעוד חצי שנה, בהנחה שיהיה לך כבר רישיון, אתה תשכח שנהגת על BMW כמה שעות בשיעורי נהיגה).

Flopi Popi

New member
כן... אבל גם ככה

יש לי עוד הרבה זמן שאני אהיה בן 17, אז אני חושב שאני יספיק להתרגל אליו וגם להיות מוכן איתו לטסט עד אז. בנוסף, לקחתי רק 15 שעורים, מה שאומר בעצם שאני עדיין לא עד כדי כך מחובר לאוטו של המורה שלי בכדי להגיע למצב שלא אוכל להתרגל לאוטו אחר.

samata

New member
מה מחובר מה?

הכוונה שלי לא הייתה שאתה מתחתן עם האוטו. אבל כן, 15 שיעורים זה פרק זמן שאמור לגרום לך להתרגל לאוטו בצורה סבירה מאוד ושאמור לתת לך ביטחון עם האוטו...לכל אוטו מתרגלים בסופו של דבר, וזאת לא הנקודה שלי. הנקודה היא שאתה תבזבז זמן וכסף כדי להתרגל לאוטו אחר, דבר שהוא לא רצוי בעליל. אם אתה תעבור לאוטו אחר, ייקח לך כמה שיעורים רק להתרגל אליו ולהכיר אותו לבוריו (כמו איך הוא מגיב בזינוק בעלייה, העברת הילוכים חלקה וכו') - וזה זה פשוט דבר סתמי, בלי לדבר בכלל שיש סיכוי שהמורה שמלמד על ה-BMW הספציפית הוא לא מורה טוב, ואז אתה "תרוויח" עוד כמה שעות נהיגה על ה-BMW הנחמדה שלו...אבל החור בכיס יגדל גם. בקיצור, שיקולים של פוזה ואגו הם השיקולים האחרונים שאמורים להוביל אותך כשאתה רוצה ללמוד נהיגה. יש לך כל כך הרבה מינוסים שציינתי למעלה, ולעומתם פלוס אחד (קטן), שזה שתוכל להגיד שנהגת על BMW. פחחח...

Mr Fender17

New member
מצד אחד אני יכול להבין אותך.

ב.מ.וו זה האוטו שאני הכי אוהב.. ואני מת לנהוג עליו! אבל בכל מה שקשור לנהיגה אני אומר לך - רד מזה. תוציא רישיון אצל מורה טוב (שאתה כבר אצלו) אחרי שיהיה לך רישיון + ניסיון.. תגדל קצת תעבוד תעשה(הרבה) כסף ותקנה לך איזה ב.מ.וו M5. ועוד משהו.. נכון שב.מ.וו זה פוזה, שזה משהו שאני משער שאתה מאוד אוהב, אבל ב.מ.וו עם
למעלה זה ממש לא פוזה :] ההפך חחח.. מסקנה: תישאר אצל המורה שלך! תוציא רישיון בלי הרבה שטויות מסביב.. כי כל העסק הזה זה מטחנת כסף אחת גדולה. אגב, תראו באיזה מכונית מדובר..... חלום!

Flopi Popi

New member
במוו M5

לא נמכר בארץ! לידיעתך, את הגלגלים של הרכב הזה מניעים 10 צילינדרים (507 כ"ס) כך שלא נראה לי שהרכב הזה יכול לנסוע בכבישי ישראל מבלי להתרסק... (אלא אם כן ישנה אפשרות לתכנת במחשב הדרך שיפעלו רק 6 צילינדרים במקום 10...
)

costaet

New member
מה הקשר לכח של הרכב הזה?

והוא כן נמכר בארץ, גם ה-M6. יש בארץ מכוניות יותר חזקות שמורשות לנסוע על הכבישים בארץ.

NewUser4

New member
לא בהכרח.

זה שיש לו BMW לא אומר שהוא מורה לא טוב. כמובן שלבחור מורה משיקולי רכב בלבד זה לא הדבר החכם לעשות.

lsd500

New member
לימוד נהיגה על B.M.W- הזוי ביותר-->

לימוד נהיגה צריך להתבצע ברכב שלא אוכל הרבה דלק, רכב פשוט יותר, פחות יקר... לימוד על ב.מ.וו...או שהמורה מליונר או שהוא פראייר שלא מבין כלום על מה צריך ללמד...........

lsd500

New member
אתה כן!

ככל שהאוטו צורך יותר דלק, המורה גובה יותר מחיר בעבור שיעור. תשלום לשיעור נהיגה כולל בתוכו את המחיר של דלק הנצרך למשך זמן השיעור. רוב המכוניות לימוד של היום (אוקטביה, גולף וכו'..) אוכלים בערך אותה כמות של דלק, לכן המחיר של השיעור דומה.. ב-ב.מ.וו אפשר להרגיש את ההבדל.....

למעלה