שלום אני חדש כאן ונכנסתי לקסם של פינק פלויד . יש לי שאלה אליכם: מהו האלבום שאתם הכי אוהבים?
S snaidis New member 12/5/06 #1 שלום אני חדש כאן ונכנסתי לקסם של פינק פלויד . יש לי שאלה אליכם: מהו האלבום שאתם הכי אוהבים?
א אלעד מכפר חוגלה New member 12/5/06 #2 The Wall אין מה להגיד, נוקב ופוגע, כמו שמתאים לווטרס. אחד האלבומים הכי טובים בהיסטוריה של הרוק. עברו הרבה מאד שנים מאז שהאלבום יצא, וגם היום הוא עדיין אובייקטיבי, במיוחד במציאות הנוכחית של ישראל.
The Wall אין מה להגיד, נוקב ופוגע, כמו שמתאים לווטרס. אחד האלבומים הכי טובים בהיסטוריה של הרוק. עברו הרבה מאד שנים מאז שהאלבום יצא, וגם היום הוא עדיין אובייקטיבי, במיוחד במציאות הנוכחית של ישראל.
S Silvernaor New member 12/5/06 #6 קודם כל ממש לא התנשאתי דבר שני זה נאמר בהומור דבר שלישי אני אומנם רשום פה הרבה זמן אבל אני ממש לא מחשיב את עצמי וותיק (כי גם לא כתבתי פה כל כך הרבה)
קודם כל ממש לא התנשאתי דבר שני זה נאמר בהומור דבר שלישי אני אומנם רשום פה הרבה זמן אבל אני ממש לא מחשיב את עצמי וותיק (כי גם לא כתבתי פה כל כך הרבה)
A Anuerysm New member 12/5/06 #7 ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני בעיקר אוהב את אנימלס ומדל אבל גם לדארק סייד אוף דה מון יש אצלי מקום מכובד
ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני בעיקר אוהב את אנימלס ומדל אבל גם לדארק סייד אוף דה מון יש אצלי מקום מכובד