שלום אני חדש כאן! ואני חולה על לינקין פארק! סימפל פלאן,גרין דיי,גוד שארלוט! מקווה להשתלב!
S simple day1 New member 9/4/06 #1 שלום אני חדש כאן! ואני חולה על לינקין פארק! סימפל פלאן,גרין דיי,גוד שארלוט! מקווה להשתלב!
N noam the ninja New member 9/4/06 #2 ברוך הבא יא פאנקיסט!../images/Emo13.gif לינקין פארק זה די מנוגד לכל מה שאתה שומע, אבל כל מישאוהב את לינקין פארק הוא טוב בשבילי. ד"א, מכיר את אופספרינג?
ברוך הבא יא פאנקיסט!../images/Emo13.gif לינקין פארק זה די מנוגד לכל מה שאתה שומע, אבל כל מישאוהב את לינקין פארק הוא טוב בשבילי. ד"א, מכיר את אופספרינג?
S simple day1 New member 9/4/06 #3 לא נכון! אנשים ששמועים פאנק גם שמוע שומעים לינקין פארק! כן אני מכיר...
® ®NuLy® New member 9/4/06 #5 ../images/Emo205.gifממש לא נכוןן.. אני שומעת הרבה פאנק... גרין דיי, יוזלס, גוד שארלוט וגם לינקין בכל מקרה השתלבות נעימה
../images/Emo205.gifממש לא נכוןן.. אני שומעת הרבה פאנק... גרין דיי, יוזלס, גוד שארלוט וגם לינקין בכל מקרה השתלבות נעימה
נ נעה בקולנוע New member 9/4/06 #6 ברוך הבא../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ומאגניבה! נ.ב- אתה שומע אחלה להקות
U Unflushable New member 9/4/06 #7 הכל אותו דבר זה לא משנה איזה לייבל סגנוני עושים לזה אה, דרך אגב Punk Died 25 years ago