שלום ,אני חדש כאן

יש לך איזה צ´ופצ´יק קטן להוסיף?

אנחנו מסוגלים להיות נחמדים בתנאי שתוסיף צ´ופצ´יק קטן על ה-צ פשוט יש לנו פה אלרגיה קלה לקוצניים מיכאללה עם אנטיהיסטמין

קוציני

New member
השם שלי הוא באמת קוצ´יני

ומתייחס למוצאי . אולם המערכת אינה מאפשרת להכניס ניק ניים עם גרש אז יצאתי קצת קוצני בלא כוונת זדון.

החיבוק האחרון שתקבל פה

אז שמור לך קצת ממנו לאחר כך. כוונות זדון אני אוהבת ולא מתחייבת בשם האחרות. מיכאללה נושמת לרווחה

קוציני

New member
וואו , לא ציפיתי לכזו

קבלת פנים קרירה. יכול להיות שטעיתי לגבי הערכתי את האנשים כאן ??

יכול להיות שטעית!!??

בכמה הערכת אותנו? וממתי אני, זה האנשים פה? קבלת הפנים קרירה? חכה, תיכף מגיעים החטיפים החמים קח לך איזה פונץ´ בינתיים. מיכאללה הרוח נושבת

קוציני

New member
נראה לי שבשלב זה

של חיי ,אני אפרוש או יותר נכון אפרוש (כנפיים ואעוף).

אפי לוג

New member
חכה עוד חצי שלב

גם לי קר. בגלל השפעת בגלל עוד כל מיני. בוקר טוב וברוך הבא. אפילוג

מאחלת לך להגיע גם לשלב הבגרות

חמש יחידות בהתבכיינות יוסיפו לך לניקוד הסופי למה מה קרה? החזאי אכן הבטיח קרה בעמקים והפרשן כבר אמר - יגעת ומצאת תאמין בקשר ליגעת ומצצת צריך לשאול את סופטי הוא בעל המילה האחרונה פה. מיכאללה, מאוכזבת?(!)

קוציני

New member
אם את מכירה את 13 המידות

שהתורה נדרשת בהם , ישנו יוצא מן הכלל שבא ללמד על הכלל . כנראה שסנונית אחת כן מבשרת את בא האביב. c u in the next life

בוקר טוב ../images/Emo39.gif

איזה צעקות על הבוקר מה-פה-קורה-פה? מהר להנמיך ת´קולות. תסתכלו החוצה השמיים ממש בהירים היום והשחקנית קמה עם שיר בלב אז ב´קשה לפזר לי חיוכים היום. שחקנית מבשרת פתיחה חדשה <שחקנית טובה בפתיחות>

אילה.

New member
הו שלום

זה כי בלי צעקות את לא באה... מה קרה, גניחות כבר לא עושה את זה? זעקות קלות? אנחות חרישיות? אה? רק, רק צעקות? א י ל ה אוחחחחחחחח

למעלה