יווווווווווווווווווו
ג גרוש במכנסיים New member 1/3/06 #16 ממממממ....מעניין חבל שאני עוד לא מבין את הפוליטיקה הפנימית שלכם אבל ההצעה הולכת ונהיית מפתה יותר מרגע לרגע
ממממממ....מעניין חבל שאני עוד לא מבין את הפוליטיקה הפנימית שלכם אבל ההצעה הולכת ונהיית מפתה יותר מרגע לרגע
ט ט ל י ה ב ת New member 1/3/06 #20 שום פוליטיקה... הדגשתי לגמד את סיבת ההתאהבות שלך... ההצעה נישארה בעינה - לא נתתי תוספות... סתם הפגנתי קינאה פומבית חחח
שום פוליטיקה... הדגשתי לגמד את סיבת ההתאהבות שלך... ההצעה נישארה בעינה - לא נתתי תוספות... סתם הפגנתי קינאה פומבית חחח
ס סוף עונה New member 1/3/06 #21 גרוש,יש לי הצעה מפתה נוספת רוצה לראות תמונה שלה???????? (היא ביישנית, לכן היא לא מעלה את התמונה שלה) אשה יפה שכמותה
גרוש,יש לי הצעה מפתה נוספת רוצה לראות תמונה שלה???????? (היא ביישנית, לכן היא לא מעלה את התמונה שלה) אשה יפה שכמותה
R Rinattt New member 1/3/06 #23 YES YES YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS שימי תמונה... כין אין אין צלמת טובה ממך בפורום!!! את הצלמת הראשית של "לאישה" את. חיחיחיחיחיחיחיחי
YES YES YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS שימי תמונה... כין אין אין צלמת טובה ממך בפורום!!! את הצלמת הראשית של "לאישה" את. חיחיחיחיחיחיחיחי
ס סוף עונה New member 1/3/06 #26 מתלהבת זאתי ../images/Emo192.gif מעלה תמונה של ג'יין רק אם גרוש רוצה מהטעם של "לא תשליך זרע לשווא" (אין לי שמץ של מושג מה הקשר
מתלהבת זאתי ../images/Emo192.gif מעלה תמונה של ג'יין רק אם גרוש רוצה מהטעם של "לא תשליך זרע לשווא" (אין לי שמץ של מושג מה הקשר
ס סוף עונה New member 1/3/06 #32 ../images/Emo6.gif תראי, את הירח כבר פיספסתי לפני 20 שנה. יש משהו אחר?
ס סוף עונה New member 1/3/06 #36 אינשאללה, אם ירצה השם ../images/Emo57.gif מלח מים, שום, 5 כוכבים,5 רחובות, 5 דגים,5 מסטיקים
ג גרוש במכנסיים New member 1/3/06 #25 ממש מפתה אפשר גם להוסיף תמונה של הגמד ממש מסקרן לראות אותו חלילה מבלי לפגוע בו
ס סוף עונה New member 1/3/06 #27 את הגמד אי אפשר לראות בתמונות כי הוא נמוך מידי מהאחרים,תמיד רואים רק את קצה הפדחת שלו אבל לעומת זאת, תמונה של ג'יין יש לי (מקווה שג'יין מסכימה)
את הגמד אי אפשר לראות בתמונות כי הוא נמוך מידי מהאחרים,תמיד רואים רק את קצה הפדחת שלו אבל לעומת זאת, תמונה של ג'יין יש לי (מקווה שג'יין מסכימה)
R Rinattt New member 1/3/06 #35 שימי תמונה שלי, שישטוף את העיניים לפחות מתנדבת אחת יש כולם ביחד "כיפאק היי"
ס סוף עונה New member 1/3/06 #37 רינת, לא יפה, ככה להאפיל על ג'יין שלנו?? אבל מבטיחה, שאם גרוש רוצה תמונה של ג'יין, מעלה גם את שלך, כדי שישווה. הולך???? יואווווווווו בא לי אורז לבן וחם
רינת, לא יפה, ככה להאפיל על ג'יין שלנו?? אבל מבטיחה, שאם גרוש רוצה תמונה של ג'יין, מעלה גם את שלך, כדי שישווה. הולך???? יואווווווווו בא לי אורז לבן וחם