שלום אני חדש כאן

duback

New member
שלום אני חדש כאן

שמי יואב אני בן 16 ואני שומע מטאל בטח רובכם יגידו איזה חרא אבל כל אחד והטעם שלו תמיד הייתי שומע לפעמים ג'אז ותמיד אהבתי את זה אבל אני לא מכיר שום להקות נגנים כלום הייתי רוצה שתמליצו לי בתודה יואב

duback

New member
זה יפה../images/Emo13.gif

אבל אם אפשר גם לקבל המצלמה על נגנים ולהקות אני אשמח

Harleydude

New member
לא בושה לבוא ממטאל

גם אני הקשבתי למטאל בזמנו אני ממליץ לך להסתובב במאמרים ובטאגליינס של הפורום תוכל למצוא שם הרבה המלצות. אל תמהר, קח את הזמן, ג'אז זה סגנון מאוד רחב עם הרבי תתי-סגנונות ששונים אחד מהשני. בנוסף אני ממליץ לבקר ב www.allmusic.com יש שם אחלה רשימת המלצות לכל סוגי הג'אז. אם אתה רוצה המלצות אישית רק תגיד ואני ארשום

duback

New member
הרבה תתי סגנונות

אני מתחיל להסתבך וכן בהחלט אני מאוד רוצה המצלות אישיות

duback

New member
אגב לא אמרתי בושה לבוא ממטאל

אני אוהב מטאל אבל שמעתי כל מיני ששומעים ג'אז שאומרים שמטאל זה לא מוזיקה לפי דעתי אין מוזיקה גרוע כי לכל אחד יש טעם שונה אפילו שאני חושב שראפ ומזרחית זה סתם חרא אבל יש אנשים שאוהבים מותר להם וזה לא בושה בכל זאת אני עדיין אוהב מטאל ואני לא מתכוון בנתיים להפסיק לשמוע מטאל רק רצתי להתחיל לשמוע ג'אז כי אני יודע שזה טוב ושאני אוהב את זה

Harleydude

New member
המלצות

כמו שאמרתי מההתחלה, תן לזה זמן, תן לדברים לשקוע. אני אנסה לכוון לטעם שלך אבל גם אם זה לא הולך, תן הקשבה שניה, ובכל מקרה תבוא לפה ותספר מה בדיוק אהבת ומה לא שיהיה אפשר לכוון יותר טוב. אני אתן לך גיטריסטים כדי שיהיה לך קצת יותר קרוב: Django Reinhardt Wes Montgomery זה מהאסכולה הישנה יותר, לגבי החדשים יותר : Mike Stern John Scofield Pat Metheny Al dimeola ועוד כמה המלצות: Miles Davis Joshua Redman John Coltrane Chick Corea תנסה את אלה , יש פה די סלט, אבל תנסה ותחזור לספר

duback

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

אגב Miles Davis ו Chick Corea שמעתי בנתיים ואהבתי

electric blues

New member
אל תתבייש להיות איש של הרבה ז'אנרים

גם אני איש של הרבה ז'אנרים. אני לא שומע כל כך הרבה מטאל אבל לפעמים איזה שיר פה שיר שם. מה שכן, אני אוהב לערב ז'אנרים בנגינה. ואם כבר בפורום ג'אז ובלוז, אז הרשה לי להגיד לך שלנגן שילוב בין מטאל לבלוז יכול להיות כיף (אם כי השילוב האהוב עליי במטאל הוא עם פלמנקו ובטח כולם יצלבו אותי פה על זה שאני הורס את הז'אנרים אז אל תדאגו אני מנגן אותם גם בלי מטאל. האמת שבעיקר בלי מטאל...) בכל אופן אני שומע יותר בלוז ולא ממש ג'אז אז אין לי הרבה מה להמליץ לך ספציפית, חוץ מזה שלא תפחד להתפתח להרבה סגנונות (במיוחד כאלה שהפורום הנחמד הזה עוסק בהם...)

למעלה