שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

קוראים לי נועם ולמען האמת לד זפלין עדיין די חדשים לי. אני ממש לא מבין כך שבבקשה אל תרדו עלי אם התשובות שלי נראות לכם דביליות ותנסו להסביר לי. מעבר לכך הגעתי ללד זפלין מהמלצה של מישהו שמבין וקנה לי את את אחד מאלבומי האוסף, אני לא יודע אם זה עוזר אבל זה הלבן ויש בו 23 שירים בשני דיסקים. בכל מקרה אני שמח שהגעתי לפורום כזה שלפי ההקדמה לא סתם יורד על החדשים ויש לכם אחלה מאמרים.

שיט לא ראיתי את השרשור חדשים

מצטער.
.

I Disappear

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ויש אוסף של לד זפלין עם 23 שירים על 2 דיסקים... אבל הוא לא לבן
זה early days/latter days

AeroTom

New member
ברוך הבא נועם! ../images/Emo24.gif

חס וחלילה ירדו עליך. זה המקום לדעת יותר על זפלין ולהיכנס יותר לתוך הלהקה! כל חבר חדש יותר ממוזמן להצטרף ולדעת יותר גם. בשביל זה אנחנו פה... האלבום שקנו לך שהוא לבן אמרת-אתה בטח מתכוון ל-BBC Sessions, שזה לא אלבום אוסף האמת, אלא אלבום לייב (עם 24 שירים על 2 הדיסקים). בדיסק הראשון יש שירים שהוקלטו ל-BBC לאורך שנת 1969 ובדיסק השני יש 10 שירים מהופעה בלונדון ב-1971. ברוך הבא לפורום נועם ואתה מוזמן פה להעלות כל שאלה או התעניינות בקשר ללהקה ולמוזיקה שלה. אנחנו נשמח כמובן לענות ולעזור ולהכניס אותך יותר ללהקה. מקווים שתהנה פה ודרך צלחה בתחילת ההתחברות ל-לד זפלין!

AeroTom

New member
וואלה. נחמד

אמרת לבן חשבתי אולי זה ה-BBC... בכל אופן, טוב שאתה נכנס לתוך הלהקה. יש לך עולם שלם ומקסים לגלות גם עם כל אלבומי הסטודיו של הלהקה הנפלאה הזאת. וכמו שאמרתי-אנחנו תמיד פה כדי לעזור או לענות על כל שאלה בנוגע ללהקה. המשך נעים בפורומינו הקט

s a r a h13

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני שושו! תהנה :] תכתוב קצת יותר, מה אתה אוהב לשמוע, על מה אתה מנגן וכאלה...

למרבה הבושה אני לא מנגן ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני אוהב את communication breakdown, מת על הסוף עם הגיטרה בdazed and confused וכמובן stairway to hevan.

למעלה