שלום אני חדש כאן

ב ן 21

New member
שלום אני חדש כאן

שאלה קטנה! איך אני משיג תשיר החדש של הזמרת שנקרא crazy. תודה מראש! בן!

j u n k

New member
הולך לחנות

וחונה את דיסק האוסף החדש דנדש שיצא לה. או מוריד אותו באי מיול

Jagged chaos

New member
../images/Emo13.gif

ברוך הבא... מתכוון להשאר או רק שאלה וביי?
בכל מקרה.. השיר שלה Crazy, איפה אפשר להשיג?
בוא נחשוב קצת==>> א - בדיסק אוסף החדש שלה, שנקרא Alanis Morissette The Collection ונמכר ברשתות טאוור רקורד ב-60 שקלים. ב - אפשר לשמוע גלגל"צ, Crazy נמצא בתוך הפלייליסט, מה שאומר, הרבה הרבה הרבה השמעות. ג - רציני לא שמעת שמות כמו "קאזאא"? "אי-מיול"?
, לא שאני בעד.. אבל כאילו שאני זה שיגרום לך לקנות אלאניס מוריסט בכוח
. ד - אוקיי..אני כבר חותם רשמית את ההצלחה של Crazy, ארבעה אנשים שונים אמרו לי כמה זה שיר מעולה... (כאילו אני זה שצריך להעביר חוות דעת מקצועית על ההצלחה של אלאניס מוריסט
אבל שיהיה.. טוב לשמוע
)

ב ן 21

New member
א. אני שומע את זה הרבה

בגלגלץ, לכן החלטתי שאני צריך את זה גם בפאלפון! וכאמור בחנות א"א לקנות את זה בMP3 לכן זה לא יעזור לי לקנות! ב. אני גולש מהפון ככה שאימיול או קאזה לא יעזרו לי הרבה! אלא אני צריך מחשב בשביל זה, וחבר מוריד לי אני רק צריך להגיד לו מאיפה להוריד! אבל תודה בכל אופן!

o0Invisible0o

New member
|לאקשורה|

אמילי תגיד, אתה יודע לאיזה מקום קרייזי הגיע היום במצעד..?
או מישהו..יודע?
יצא לכם לשמוע במקרה?><

Jagged chaos

New member
אלאניס מקום 3.

עליה של מקום אחד. Coldplay -fix you מקום ראשון Madonna - Hung U ירדה לשני Crazy שלישי Depeche Mode - precious רביעי

j u n k

New member
חחח אורגיה עצבנית ../images/Emo3.gif

סתם סתם, פשוט הקונוטציה של מה שאמרת- "היא בשלישיה" עזבו החורף הזה קצת שרט את מוחי העגום.

איזה כיף לראות שבארץ אלאניס כול כך

אהובה. הדיסקים שלה פה מוכרים יפה מאוד והשירים שהיא מוציאה תמיד מגיעים למקומות גבוהים. חבל שקרייזי זכה גם הוא ליחסי ציבור עלוב, אלאניס היתה צריכה לעזוב את מארביק ברגע שיכלה.

למעלה