שלום אני חדש כאן רציתי לדעת מה מיוחד ברובע " גינזה " בטוקיו ומה זה בכלל " רובעי שעשועים " ?
ט טיימר New member 10/2/05 #1 שלום אני חדש כאן רציתי לדעת מה מיוחד ברובע " גינזה " בטוקיו ומה זה בכלל " רובעי שעשועים " ?
H h111 New member 10/2/05 #2 השער שלי השער שלי אל תרבות יפן היה הספר "שוגון". אם אתה מתעקש בכל זאת להיצמד רק לפן הזה של תרבות יפן תוכל לקרוא את הספר "יומנה של גיישה"
השער שלי השער שלי אל תרבות יפן היה הספר "שוגון". אם אתה מתעקש בכל זאת להיצמד רק לפן הזה של תרבות יפן תוכל לקרוא את הספר "יומנה של גיישה"
ט טיימר New member 10/2/05 #3 ואם אין לי את הספר הזה כרגע מה זה אומר " רובע שעשועים" ? , האם זה מקום שבו יש הרבה מרכזי בילויים , מועדונים וזנות
ואם אין לי את הספר הזה כרגע מה זה אומר " רובע שעשועים" ? , האם זה מקום שבו יש הרבה מרכזי בילויים , מועדונים וזנות
I IirionClaus New member 10/2/05 #4 רובע שעשועים למיטב ידיעתי רובע גינזה הוא אכן רובע השעשועים של טוקיו- *ה*מקום למצוא בתי קפה, קניונים, מסעדות, קולנועים, תיאטרון (כולל קאבוקי). בערך כמו הטיימס סקוור, אבל לאורך כמה רחובות. המקום גם מפורסם בכך שמחירי הנדל"ן בו הם מהגבוהים בעולם.
רובע שעשועים למיטב ידיעתי רובע גינזה הוא אכן רובע השעשועים של טוקיו- *ה*מקום למצוא בתי קפה, קניונים, מסעדות, קולנועים, תיאטרון (כולל קאבוקי). בערך כמו הטיימס סקוור, אבל לאורך כמה רחובות. המקום גם מפורסם בכך שמחירי הנדל"ן בו הם מהגבוהים בעולם.