שלום אני חדש כאן

the d o c

New member
שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש בפורום ויש לי שאלה אני נמצא עם מישהי כמעט שנתיים והאהבה פורחת באמת שנינו מאוהבים מעל הראש והסקס... מדהים מטריף חושני וגם "סוטה" (יאמרו הנורמלים) אבל, וזה אבל די גדול, לא מספיק "סוטה" בשבילי בשבילה כן בשבילי לא לבגוד לא בא בחשבון לזרוק אהבה בשביל תשוקה או לזרוק תשוקה בשביל אהבה??? זה לא אמור לבוא בזוגות?

the d o c

New member
אז את טוענת בעצם שלהתפשר על רגשות

אי אפשר... אבל להתפשר על רצונותיו של לבי זה אפשרי או עדיף מן השניים? אינך חושבת שאהבה תוכל לפרוח ביני לבין אחרת? ולעומת זאת תשוקותי ישארו באשר הן - לפחות כל עוד הן אינן ממומשות? אמנם אני רומנטיקן אבל אינני חושב שלכל אחת ואחד מאיתנו בן זוג יחיד שלה\ו נועדו באשר למה שהיא איננה רוצה ואני כן... ישנם כמה דברים צירןף שלישית או שלישי למיטה משחקי תפקידים ותחפושות למינהם מין אוראלי ואנלי ניסינו כמה פעמים אך היא לא אוהבת והאבה פעמים כאשר אחד מהם קורה אני מרגיש כאילו היא עושה זאת כדי לצאת ידי חובה אמנם ישנם דברים שלהם היא נכונה ברצון ואמנם כיף לנו במיטה אבל אני חש שאנחנו או אני לא מתעלים על עצמנו ובנושא הזה אני מרגיש הרבה פחות נכונות לחקור ולנסות מכיוונה

big mama 2

New member
השאלה היא - עד כמה הגברת

חשובה לך.... אצלנו למשל....גם אני מתה להכניס שותפה למיטה...אבל אני יודעת שהעיניין עלול מאד להרוס את מערכת היחסים שלנו...אז אני נשארת עם הפנטזיה.... לדעתי אתם פשוט צריכים לשבת ולדבר - הסבר לה עד כמה הדברים הללו חשובים לך...ושמע מה לה יש לומר. ערוצי תקשורת טובה זה הדבר הכי חשוב.....

the d o c

New member
../images/Emo51.gifרוב תודות לך מאמה הגדולה../images/Emo8.gif

אני לא יכול לומר שחידשת לי או עזרת לי אבל אל תקחי ללב נחמד שיש אוזן קשבת
If first you dont sucseed... sky-diving is definitely not for you!!!

big mama 2

New member
אני בטוחה שאת כל מה שאמרתי

כבר ידעת.... אבל במצבך אי אפשר בעצם לתת עצות..... רק אתה יכול לתת אותן לעצמך... שיהיה לך אחלה סקס......

*g99

New member
אני מסכימה איתך

אולי עכשיו לא,תן לה זמן להתבשל עם הרעיון שלך..היא עלולה להפתיע אותך באחד הימים ולהסכים. לדבר זו מילת המפתח פה ו..זמן.

peger point

New member
יש מצב...

קח פיקוד,אבל לאט, בשלבים ,בחן את תגובתה בכול רגע נתון,תן לה להנות תיהיה אתה בפוקוס מלא, לפחות עד שהיא תגיע למקום בו אתה רוצה, תן לה הרגשת ביטחון שאתה עושה הפרדה מלאה בין המיטה לחיים הרגילים,שדר לה שזה רק משחק. חשוב שתידע, נשים ברוב המקרים, מעדיפןת גבר דומיננתי,במקרה שזו באמת אהבה. נ אשר תעברו את כול המחסומים,תיתמכרו,אין. דרך חזרה ,"החוק הפסיכולוגי"בעינין זה אומר -כול דבר המקובל על שניכם נקרא נורמלי,עלה והצלח כול העם מאחורך.

למעלה