שלום אני חדש כאן

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

וכמו שאלעד ענה לך, הסרט הבא יצא רק במאי 2005...

star wars kid

New member
למה כל כך הרבה זמן ???

חבל שזה יצא בעוד כלכך הרבה זמן.....

Padme Amidala

New member
גם כי ג'ורג' לוקאס רוצה לשמור על...

המתח של כולנו, גם כי זה מסורת לעשות אחרי 3 שנים, וגם כי לוקח הרבה זמן לעשות הכל- הצילומים זה דווקא אחד הדברים הכי פשוטים, כי הם לוקחים חודשיים או יותר. אבל האפקטים, העריכה, השיווק... זה לוקח המון זמן, באמת לא עושים את זה תוך יום.

Sith Master

New member
לוקח בערך שלושה ימים../images/Emo19.gif

שאל את star wars kids הוא אפילו איתנו בפורום אחד יום אחד אתה משפיל את עצמך מול מצלמה יום אחרי זה "חברים" שלך דואגים להשפלה פומבית עוד יום מישהו מוסיף אפקטים וקולות. חודש ברוטו, שלושה ימים נטו!

Ekrembo

New member
מנצל שרשור ../images/Emo13.gif....

אתם חושבים שאחרי שיצא הסרט השלישי לוקאס יוציא לאקרנים גרסה שניה של סרטים 4,5,6? עם קטעים שהוצאו בעריכה וכאלו..?
נ.ב אני חדש פה
, מקווה להיות פעיל, אם יהיה זמן

Padme Amidala

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo13.gif

לגבי הגרסא השניה- שמעתי על זה משהו, נראה לי שהוא ישנה את זה לכך שיראו יותר קטעים עם ווידר כדי להדגיש את זה שהוא הדמות הראשית. עשיתי פה פעם ספיישל של סצינות עם האן סולו שנחתכו מהטרילוגיה המקורית, ואולי ג'ורג' ישים אותן ועוד סצינות חתוכות בדי וי די, כשהוא יצא... וזה הולך לקחת עוד הרבה זמן...

Sith Master

New member
ברור...../images/Emo19.gif

עוד גרסעות (בכוונה עם ע'- יענו, רעות) = יותר כסף

Padme Amidala

New member
חחחחח

אבל מי יודע, אולי הפעם יצא משהו טוב? תודה שיהיה מלבב יותר לראות את ווידר מאשר את לוק...

Sith Master

New member
לא בטוח../images/Emo19.gif

מי יודע!? אם נראה אותו יותר אולי נראה אותו ביום שהוא לא שכח את החליפה הוורודה בבית!

Padme Amidala

New member
חחחחחחח

ועכשיו ברצינות, אני גם לא כל כך בטוחה. אני מקווה רק שג'ורג' לא יראה לנו אותו בכמויות עד שבאמת יימאס לנו ממנו. מצד שני דארת' ווידר הוא לא ג'אר ג'אר, הוא לא נמאס עד כדי כך בקלות.

למעלה