שלום אני חדש כאן

spider kisser

New member
שלום אני חדש כאן

אתמול היה לי שיעור ראשון בקידום, והיה לנו מבחן 11(?!) והיה נחמד, רק מה שחרא זה שזה מ ארבע בצהרים עד שמונה וחצי בערב, זהו אני מקווה שאני אלמד כאן משהו, וגם אם לא, אז יהיה טוב

N I R VA N A

New member
ברוך הבא!!

ודווקא אצלי זה מ 9 בבוקר עד 1 וחצי בצהריים

spider kisser

New member
תודה

ורציתי לשאול שאלה, קיבלתי במבחן הראשון שעשינו 44%, הארם זה טוב ביחס למבחן ראשון, כי זה יוצא איזה 464, עשינו רק 3 פרקים

N I R VA N A

New member
לדעתי זה טוב מאוד

כי הממוצע הכיתתי אצלי עומד על 38 אחוז - אז מצבך כבר טוב יותר... (למרות שהיו איזה 6 תלמידים שקיבלו מעל ל 60) אה וכמובן שזה תלוי אם ניחשת או לא - כי אצלנו היא ביקשה לא לנחש כדי לראות איפה באמת אנחנו עומדים - אז אף אחד לא ניחש וכאמור הממוצע היה 38 (שזה דיי נמוך למען האמת...)

1234aaa

New member
אתם סתם נלחצים!!!

הם בכוונה אומרים לא לנחש כדי שהתוצאה שתקבלו תהיה כמה שיותר נמוכה ,ובסוף כשתעשו את הסימולציה השיפור יראה גדול יותר.. אני ניחשתי בכוונה וככה עושים בפסיכו האמיתי ,נראה ביום שישי כמה אחוזי הצלחה יהיו לי.. זאת גם בחינה קשה לאללה ה-11 הזאת, היה לנו אותה. בקיצור אין מה להתרגש

spider kisser

New member
באמת? 38?

אצלנו המדריכה אמרה שהמומצע הארצי של המבחן עומד על 27, אז שלושים ושמונה זה ממש גבוה.הציון שלי הוא די חרא, אבל זה היה אחרי 6 שעות של עבודת תיוק בבנק, ונסיעה של שעה וחצי באוטובוס. כשעשיתי את שלושת החלקים במבחן שקיבלתי בערכה של סטימצקי(או משהו כזה) עשיתי עם זמנים ולא היה לי יותר מדי טעויות (רק בעיברית), אבל זה באמת היה קשה, במיוחד הרמה של האנגלית, בטקסטים כבר סתם ניחשתי את התשובות, קראתי אותם ואז חשבתי מה יכולה להיות התשובה הכי מתאימה.

1234aaa

New member
לפי מה שאני שמעתי

הממוצע בבחינה הראשונה בערך 45% ... לא יודע ככה שמעתי. אבל עזוב מה זה משנה איך הייתה בהתחלה ,הכי חשוב כמה תוציא בדבר האמיתי אחרי הקורס!

N I R VA N A

New member
אם אני לא טועה

אצל תלמידים בתיכון זה עומד על 45 ואצל משוחררים (אנשים אחרי צבא) זה משהו כמו 27 פלוס מינוס...

e l a n i a

New member
ברוכים הבאים

אצלינו זה בכלל מ 9:00 עד 14:00 ואני לא יודעת איך אשרוד את זה... בעיקרון אין לי בעיה עם זה שלומדים כמותי ומילולי אבל יש לי בעיה עם אנגלית.... אני לא יודעת איך אני אזכור את כל המילים האלו... אודה אם מישהו יעזור לי ויתן לי עצה איך ללמוד אותן..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif את מתכוונת למילים באנגלית ?

פשוט אל תלמדי אותן... כל מי ששאלתי, אמר לי שזה לא עוזר בגרוש...

shahar2222

New member
למה שלא תלמד אותן??

בטח שהמילים באנגלית עוזרות, הכי טוב לדעת את הפירוש שלהן לפי ההקשר

symptoms

New member
ללמוד מילים באנגלית ../images/Emo59.gif

זה ביזבוז זמן, יש כל כך הרבה יותר מילים באנגלית מאשר בעברית, הסיכוי שדווקא המילים שאתה לומד יופיעו הוא קטן במיוחד, עדיף במקום זה להשקיע את הזמן בקריאת ספר. רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif גאון שלי,

קח את מילון אוקספורד, ותתחיל לשנן אותו... אם אתה באמת מסוגל לזכור את כולו, בכנות- כל הכבוד, אין ספק שזה יעזור. בהנחה שאתה אדם ממוצע, אדם ממוצע פלוס, או אפילו מחונן, ממממממממממ אני בספק שתוכל לעמוד בללמוד את כל השפה האנגלית בחודש וחצי. אם אתה מתעקש לנסות- בהצלחה, תהיה בריא.

e l a n i a

New member
כן...אבל....

חתימה באמת חמודה... ברור שאני אלמד את אוצר המילים שנתנו לנו בחוברת אבל השאלה שלי היא איך ללמוד את זה? אני מתכוונת מה השיטה לזכור אותן?

shahar2222

New member
לפי המדריך...

הוא נתן שיטה - להקליט את עצמך אומרת מילה, מחכה בערך 2-3 שניות וכך הלאה... בשביל שכדי כשתשמעי את זה תוכלי לתת את הפירוש ב 2-3 שניות האלה ואז לעבור מילה ועוד מילה עד שתסיימי... מה את אומרת?

e l a n i a

New member
לדעתי......

אני אומרת שזו רעיון מעולה אם יש לך כח לזה ואתה יודע שזה יעזור לך... אצלי בכל אופן יש זיכרון מוזר ואני זוכרת מילה רק אם פגשתי אותה בתרגול כלשהו... בכל מקרה רעיון מאוד נחמד!!!!

למעלה