שלום, אני חדש כאן!

שחור7

New member
ברוך הבא

אצלי הדמות האהובה זה בו הטוב משפט מפורסם"אתה תשמור כסף אני ישמור גלידה" ושני ווגיטה בגלל האופי

Vegeta fanatic

New member
שלום ../images/Emo13.gif והדמות האהובה עליי היא...

וג'יטה! אני חושבת שהוא הדמות הכי אנושית, והוא גם מתוסכל כזה... חוצמזה - הוא קשוח, נמוך, יש לו שיער מגניב וחוש הומור ו... אני אוהבת את הטייטס שלו!

Shazamit

New member
תמונה יפה אבל...

לא הבנתי מה היא אומרת. אתה יכול לפרש?

Shinobi

New member
ת'אמת גם אני לא הבנתי זה משהו

שקשור לבורמה זה בספרדית

ברוך הבא :)

אני מקווה שתהנה כאן ^^ ועכשיו לשאלה שלך..מה הדמות האהובה עליי..אממ..זה קשה.. 1.רדיץ' וטראנקס(רדיץ' יותר מטראנקס..כלומר תראו איזה חתיך הוא בתמונה!) 2.וג'יטה,יאמצ'ה וגוטן 3.גוקו,גוהאן כל השאר..(יש אפשרות שיהיו שינויים..אם יהיו אני יודיע ^^) ועכשיו למה אני הכי אוהבת את רדיץ'..טוב אין לזה ממש הסבר,אני פשוט אוהבת אותו!הוא מרושע וחתיך..מה עוד אני יכולה לבקש?! ולמה אני אוהבת את טראנקס..אממ..טוב,הוא הבן של וג'יטה(נקודה לזכותו..חחח),הוא חתיך,יש לו אופי ממש חמוד..ויש עוד המון סיבות :)

Evil Beast

New member
אף פעם לא חשבתי על זה.. אבל

זה משהו שאני לא מבין.. איך אפשר לאהוב דמות שהופיעה 5 פרקים בתחילת דב"ז ועוד פרק או שתיים בדבג"ט? לא שאני מתנגד כמובן

אמממ..

קשה להסביר את זה... אני פשוט אוהבת אותו אין הסבר,לאהבה אין הרבה הסברים..וגם אם היו,אני הבן-אדם היחיד שלא יודע מה הם P:

Brolly

New member
זה לא משנה

כמה פרקים הדמות מופיעה, אפשר לאהוב אותה גם ככה אני הכי אוהב את ברולי והוא הופיע רק בסרטים

Evil Beast

New member
יש הבדל..

ברולי הופיע ב3 סרטים האורך חצי מלא.. והוא הופיע הרבה יותר מרדיץ'

Brolly

New member
אז אתה אומר שיש הבדל בין

לאהוב דמות כמו בוג'אק לבין לאהוב דמות כמו ראדיץ? אין שום הבדל... לא משנה כמה פרקים, ברגע שרואים דמות אפשר לאהוב אותה... כמו למשל ספופוב'יץ', בטח יש אנשים שאוהבים אותו למרות שהוא הופיע רק איזה 5-6 פרקים ועוד דוגמא נפלאה לזה זה דאבורה, שדאבורה גם לא הופיע בכל כך הרבה פרקים, אבל הוא עדיין מגניב

Hegze

New member
איך כולכם מכירים את ברוך?!?!

סטוגודוששששש צחוקים אה? טוב די
אממ ברוך הבא חבוב אני בקושי כותב פה אבל בכל זאת תהנה אממ גוהאן עד שהוא נהיה מעצבן, אנלא רוצה להרוס ואממ בכללי.. וג'יטה

Light woman

New member
משה הבא. (חה חה...)

אני הכי אוהבת את פיקולו ואמנע מתגובות נזעמות ביותר על מה שכתבו על פיקי שלי. הוא לא קיטצ'י. נקודה. אסיים ב
לפני שאתפוצץ מזעם. ואולי אם ווילו תקרצץ לי מספיק אני אפרסם את פרק 16 המשופר.

עוד אחת

New member
את יכולה להוכיח לי שהוא לא קיטשי?

כי אם לא, אז אין בסיס לטענתך שהוא לא כזה. אני כן הבאתי ראיות לקיטשיות שלו אחרי ההתמזגות עם נייל. עכשיו תני לי את ראיות נגדיות, כדי שיהיה לדבריך איזשהו בסיס.

נאחסית

New member
זה לא חשוב

קיטשי או לא היא אוהבת אותו (וכך גם אני.... טוב, מחבבת לא יותר).

saiyanit

New member
איזה שעהההההההה

אוקיי.. הדמות הכי מדהימה..ושולטת זה ברורררר גוקו הגזר הסאייני עזבו גזר!! גוקו

למעלה