שלום, אני חדש כאן!

אלרוס

New member
שלום, אני חדש כאן!

הצטרפתי אחרי שראיתי בשערוץ הילדים את רוב הפרקים ואני חייב להודות שהתרגום לא נראה לי מוצלח במיוחד. שאלה לי אליכם: מי הדמות האהובה עליכם ולמה? (אם שאלו את זה קודם, אני מתנצל מראש) עלי קרילין בגלל שהוא הכי חביב.
 

נאחסית

New member
אמממ...

ברוכים הבאים לך!!! ולגבי הדמיות הכי אהובות עליי- אני הכי אוהבת (נראה לי) את ווג'יטה- הוא הכי חמוד ורציני, כזה מאמייי. אחר כך אני אוהבת את טראנקסי כי הוא חמדמוד. ואחרון- פיקולו. גם מאותה סיבה שאני אוהבת את ווג'י. שנייהם כל כך מניאקים ומעצבנים שזה כבר נחמד!
 

Linkey-Whinkey

New member
האמת?

אני מת על כל שושלת וג'יטה, ובעיקר את תחתונים (טראנקס) חחחחחחחחח אחך אהבתי את זה
 

Brolly

New member
בולמה בא מהמילה

בלומרס, שאלה התחתוני ספורט שהבנות שמות מעל התחתונים שלהן בשיעורי ספורט ביפן ^^
 
אף אחד לא שם לב שבעצם קוראים לה

תחתוני חוטיני יפנים
 

עוד אחת

New member
בקשר לפיקולו - את טועה בגדול!

וג'י מניאק ומעצבן בצורה נחמדה - אבל פיקולו... המתיקות שלו פשוט הורסת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי בסאגת הסייאן הוא כמו וג'יטה בסוף הסדרה, ובפרק שבו הוא מתאמן עם טינשן, יאמצ'ה ושיאצו והם מביסים אותו ביחד, אבל אחר-כך... הוא נהיה יותר נחמד וקיטשי מגוהן, גוקו ומיראי טראנקס ביחד!!! והכל בגלל הנייל הקיטשי המעצבן הזה!!! כל מה שהיה טוב בדמות של פיקולו בסאגת הסייאן היה שהוא היה הבחור האגואיסט והשחצן שנלחם לצד החבר'ה הטובים אבל לא ראה את עצמו כשייך אליהם, ולא היה אדם (או חיזר) טוב בפני עצמו. אבל ברגע שוג'יטה איחד עם החבורה כוחות בשביל להילחם בפריזה, והתחיל את התהליך האיטי של השתלבותו בחבורת ה-good guys, אקירה כנראה לא רצה שתהיה בסדרה שלו דמות שתהיה מבחינת אישיותה מעין "כפילה" של וג'יטה, ורצה לשמור על הבלעדיות של וג'יטה כבחור הגס-רוח שנלחם לצד חבורת הלוחמים יפי-הנפש (ברובם). לכן הוא הפך את פיקולו למותק, והרס את כל הכיף שבצפיה בדמות שלו! לדעתי הוא עשה טעות גדולה. הצופים היו נהנים מהסדרה אפילו יותר אם גם פיקולו היה בחור קשוח ולא 100% טוב. וזו לדעתי הטעות הכי גדולה של יוצרי הסדרה. אחרי שפיקולו מתמזג עם נייל אין באישיות שלו שום-דבר שהצופים יכולים לאהוב.
 

נאחסית

New member
כן

אחרי שהוא מתמזק עם נייל כבר לא אהבתי אותו כל כך הוא הפך להיות כל כך רגשן ונחמד (יותר מדי נחמד) אבל הוא עדיין אחת הדמויות החביבות עליי. אבל אין כמו ווג'יט וטראנקס (וגם מאג'ין בוו)
 

Run Dudi Run

New member
פיקולו בסדר..

אני לא סובל את הפוזה שהרעים דופקים... וג'יטה די מעצבן בחור טוב זה טוב
 

Evil Beast

New member
גם עליך קרירין?

היי ברוך הבא! הדמויות האהובות עלי זה קרירין(אחלה גבר, פחדן פחדן, אבל הכניס להריון אנדרואיד.... כבוד אנשים..) ואממממממממ מאאג'ין בוו! בגלל הילדותיות שלו והטיפשות שלו(You Make Buu Mad!)
 
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifברוכבא../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הדמות האהובה עליי הוא גוהן, ובמקום השני סל. אין סיבה מיוחדת
 
למעלה