שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

אני מרכיב מכשירי שמיעה בשני האוזניים ומתי שאני רוצה לשמוע מוזיקה מmp3 אני שם אוזניות כאלו מעל הראש על האוזניים ופתאום אחד המכשירים מתחיל לצפצף וזה קורה לי המון רציתי האם יש אוזניות נוחות והיכן ניתן להציג כאלו? תודה ויום טוב.

vanna

New member
זה לא האוזניות

זה המכשיר כשנוגעים בו הוא מתחיל לצפצף לא ידוע לי אם יש פיתרון

צלף

New member
נו אתה לוחץ על האוזניות של מכשיר שמיעה

עם האוזניות של mP3 ואז נוצר רוח בין האוזנית לאוזן ויש דליפה של קול והמכשיר שומע את עצמו ומגביר את עצמו ואז אתה שומע צפצוף... הפתרון בשבילך - אם יש לך מצב T במכשיר שמיעה - הוא להשתמש ב- LOOP שמחובר ל- MP3.

nickey

New member
אילו אוזניות mp3 יש לך?

הרגילות המחוברות בקשת או אוזניות משתחלות? אם אלו הרגילות, ייתכן ואתה מניח אותן בצורה כזו שהן יושבות על המכשיר ויוצרות צפצופים, תצטרך לבדוק שוב את צורת ההנחה, למיטב ידיעתי לא צריך לשים למעלה, יש אוזניות-קשת טובות שניתן להניח אותן מעל המכשירים ללא צפצופים. אם אתה יכול לשמוע רעשים קרובים ללא מכשירי שמיעה, אולי כדאי לך לבדוק אוזניות משתחלות? לא אלו הרגילות הקטנות, יש כל מיני סוגים, אפשר לברר בחנות המוזיקה הקרובה.

לא יודעת מה איתך

אבל אני לא מסוגלת לשמוע מוזיקה עם מכשיר שמיעה כי שומעים על הפנים לא שומעים את כל הצלילים וזה מתערבב עם רעשי רקע במועדון אני תמיד מורידה את המכשיר ואם אני שומעת באמפי זה רק עם אוזניות in ear שנכנסות לתוך האוזן בדרך כלל לק"ש שומע דברים כשהם ליד האוזן שלו לכן עם האוזניות האלה שומעים חזק יותר וברור יותר אם אתה רוצה המלצה על אוזניות, תריץ חיפוש על אוזניות של KOSS לא יודעת מה הדגם אבל הן קטנטנות ומגיעות בצבע סגול אדום או כסוף והן הכי נוחות בעולם ואני מבטיחה לך שאתה תשמע מעולה רמת השמיעה שלי 95 דציבלים לפני שבועיים עשיתי בדיקה אני כמעט חרשת ואני נהנית מהאוזניות האלה מאוד

למעלה