שלום אני חדש ישן

ב י ש ו ף

New member
שלום אני חדש ישן

ישן בתפוז חדש פה. מקווה למצוא קצת מידע לגבי נושאים שמטרידים אותי בעיקרון זה הפורום האחרון שאני מנסה לדלות ממנו מידע לגבי אנשים שיש להם שליטה מצויינת באנגלית אני אשמח אם יעזרו לי בחיפושים. אני לא יודע מה התאוריה או הדעה הרווחת פה ל"חלומות צלולים" או ל"הטלה אסטראלית" יש הבדלים בין השניים ולי ברבות השנים היו עשרות יציאות אסטראליות ספונטניות וכמה מאות של חלומות צלולים. לפי התאוריה שלי חלום צלול, הוא לא חלום נשלט חלום צלול הוא מדריך מרמה אסטראלית אחרת, שולח תסריט ערוך של מידע שמשתמש בארכיטיפים מהתת מודע של החולם המטרות לרוב הם ליווי רוחני לימודים, במקרים נדירים אחרים הולכת שולל, בכל מקרה בעולם המודרני הייחוס לחלומות היה כמעט אפסי ודבר שחולף במשך היום אבל בעידן החדש כמו שמסתמן קבוצות כמו הפורום הזה התאגדו ככה שיכול להיות שנגיע גם לפיתוחים בתחום הזה. לגבי חוויות אסטראליות מתודיקה יש כמה סוגים של יציאות ורוב היציאות מיוחסות לצ'אקרה השניה והרביעית ממדים אסטראלים קשורים לרמת התדר של ה"מטייל" ולמושבת הנשמה שלו בעיקרון. המישור האסטראלי חופף למישור המציאותי, יש אפשרות ברמות מסויימות להזיז חפצים, אומנם מאוד קשה אבל ניתן במסגרת התרגול, חוויה אסטראלית מהסוג הזה נעשה בה שימוש מאוד מסוכן בעיקר בתחומי המאגיה, יש דרך לפשוע דרכה בלי להשאיר ראיות פליליות/משפטיות, ועם הרקע הזה אני אגש לתמצית הבעיה שלי. מאיזה שהן סיבות כבר 8 שנים שדה ההילה שלי פגוע לאחרונה אני סובל מהתקפות אסטראליות שפוגעות לי פיזית באיזור המפרקים אם לא הייתי לומד את הנושא לפחות בחלקו לפניכן, הייתי חושב שמדובר בבעיה ניורולוגית סטנדרטית, אבל בגלל שמלווים לזה גם אונסים מיסטיים, אני חושב שהמסקנה שלי היא די ברורה. אני יודע גם מי אלה שני המיסטיקניות שעושות את זה אבל כרגע אין לי מספיק ראיות להעמיד אותן לדין ונכון לעכשיו יותר לחוץ לי למצוא דרכים להגן על עצמי אסטראלית כדי שהפגיעות הפיזיות ימוזערו או יחלפו לחלוטין. שיטת האבנים טרומלין אוניקס, כבר ניסיתי, הדלקתי בכור, לבונה ושאר קטורות , ואפילו מרווה, עוד לא ניסיתי להשתמש במי מלח פניתי לשורה ארוכה של מיסטיקנים בארץ, ופחות או יותר התגובה זהה אלה שמתקשרים באמת, ראו כבר את תמונת המצב. אני עדין מקיים מגעים עם חו"ל, וכבר הוצאתי כמה דולרים וכנראה שאני אמשיך להוציא תליונים עדין לא ניסיתי, אבל נראה לי שהם קצת לא אפקטיבים ויכול להיות שאני טועה. אני מחפש בעיקרון או תכשיר או כל דבר אחר שיכול לסכל חוויות אסטראליות למי שנדיב פה ויש לו זמן ומיומנות חיפוש בגוגל טובה משלי אני אשמח לשפר את כיוון החקירה שלי. בעיקרון בהתקפות האחרונות הגעתי למצב של שיתוק זמני בגפיים פגיעה בכושר עבודה, והפסקתי להתאמן גם בחד"כ וגם באומניות לחימה אני מקווה שיהיו פה אנשים שתהיה להם נכונות לעזור לי תודה

למעלה