שלום אני חדש וככה

mr bono

New member
שלום אני חדש וככה

אני פצפיסט לפחות מרגיש ככה התגייסתי לפני 3 חודשיים פחדתי לסרב פחדתי ללכת לכלא בשבל הזה אני כבר עריק 47 יום אני כבר לא מפחד ללכת לכלא בגלל שאני מרגיש טוב עם עצמי ולא הרגשתי ככה כשלא סרבתי זה אני בכלליות ויש לי גם שאלה אם אני יוצא מהצבא זה הורס את ההמשך למשל לימודים עבודות וכאלה?

mottip

New member
קודם כל עדיף שתסגיר את עצמך

ולא בשביל להתחיל את תהליך השחרור... בכל מקרה ישימו אותך בכלא לתקופה קצרה (לפי דעתי) שחרור מצה"ל לא עושה שום דבר בחיים האזרחיים... הדבר היחיד הוא שצריך לעשות איזו בדיקה דבילית (עלק פסיכולוגית) בהוצאת או חידוש רישיון (חד פעמי)... בכל מקרה, בשום מקום לא יכולים לחייב אותך להסגיר את פרטי השירות הצבאי שלך או השחרור... אני למשל מתעלם מקטעים כאלו במסמכים שאני צריך למלא. זה לא צריך לעניין אף אחד... ואגב, זה בטוח לא מפריע בקבלה לאוניברסיטה... ובכל מקרה, אני לא הייתי רוצה לעבוד במקום שהשירות הצבאי שלי עשוי להכריע לגבי קבלת התפקיד...

moorlough

New member
מה זאת אומרת מתעלם?

אתה פשוט לא ממלא? ולא אומרים לך כלום? נגיד בטפסי הרשמה לאוניברסיטה לא ביקשו צילום של הפטור? או סיבה לפטור?

mottip

New member
לא ממלא... ואם שואלים אז אני מתחמק,

אומר שאני לא רוצה לדבר על זה או שזה לא רלוונטי... לא חושב שהיו צריכים את הפטור באוני' כמעט בטוח שלא...

למעלה