שלום, אני חדש בפורום!

שלום, אני חדש בפורום!

טוב, האמת שלא. אבל, אף פעם לא כתבתי הודעה כזו (בפורום הזה). מתחילה לא תכננתי בכלל להיות "חבר" בפורום הזה, אבל הכרטיס האישי שלי אומר שפתחתי אותו מתישהו ב2003 ואת הניק הזה פתחתי רק בשביל הפורום הזה, ומאז ועד היום אני עדיין כאן (פחות או יותר). ההודעה הראשונה שכתבתי כאן לא הייתה קשורה כלל ליציאה בשאלה. והסיבה ששאלתי אותה כאן, היא שתארתי לעצמי כי בפורום יוצאים בשאלה יושבים אנשים שחושבים כמוני, אנטלגנטים, וכמובן שאפשר לשאול אותם שאלות מענינות ולקבל תשובות מענינות עוד יותר (שלא כמו האב טיפוס החרדי). כשכתבתי את אותה הודעה החשבתי את עצמי חרדי לכל דבר, שלא מסכים עם דבר אחד או שניים בחברה החרדית. מאז, ה"אחד או שניים" הפכו הרבה מאוד ובעצם כבר לא נשארה סיבה להשאר חרדי. זה גם קצת מוזר לראות חרדי "מחלל" שבת וטוען שהוא אמנם חרדי אך באמת ובתמים אינו מאמין בשמירת השבת בדרך האורתודוקסית. במקביל לכך, עברתי תהליכים מאוד מענינים עם עצמי, עם ובלי קשר ליציאה בשאלה. אפשר אפילו לומר שעברתי ועדיין עובר תהליך כזה (שונא "יציאה בשאלה", מעדיף, "עזיבת הדת האורתודוקסית") ולמרות כל הלבטים התלויים בכך לא זכור לי שאי פעם שיתפתי את הפורום בנושא. אין לי מושג למה, אולי הפחד מחשיפה, לא יודע. טוב, אני מנסה להריץ במוח את כל הלבטים, תובנות חדשות וכו' שאם הייתי משתף בפורום בד"כ הייתי כותב אותן, וזה קצת קשה, כי כרגע אני נמצא בשלב של נמאס, די, מספיק לחשוב, א"א לחשוב 100 פעמים אותו דבר, להגיע לאותן מסקנות נחרצות ואז להתלבט ולחשוב שוב. וחוזר חלילה. אבל אני יודע למה אף פעם לא הגעתי לטישים ומפגשים, למרות שמאוד רציתי, וגם אחרים. "הזקן" (beard) מאז שאני זוכר את עצמי אני עם זקן. היו פעמים שהייתי עומד מול המראה עם מכונת גילוח במשך שעה, ומתלבט כמובן שבסוף תמיד הוא ניצח. לכבוד יום הולדתי ה** שחל לפני שבועיים או משהו בעצם לא לכבוד יום ההולדת, פשוט כי בא לי, התגלחתי, בעזרת חבר טוב. עכשיו אני מרגיש אני. טוב די נמאס לי לכתוב אני עייף. מה שאמור להיות הפנצ' ליין של כל ההודעה הזו, שאני רוצה לבוא לטיש ביום חמישי. עכשיו זה קצת מוזר כי אני זוכר את עצמי בתקופות מסוימות אומר לעצמי "אני עוד אבוא לטיש הזה מתישהוא" וכל האנשים שהכרתי אז כבר לא כאן (חוץ מכמה בודדים). בכ"מ גיליתי עכשיו שיש לי בית ריק ביום חמישי, אז אני לא מבטיח אבל כנראה שכן, בכ"מ מבחינתי זו סנסציה - "יא צי ניין בא לטיש!"

חכה חכה

לא בטוח שיאשרו לך לבוא.. נ.ב. תכין את עצמך ל``לשם יחוד`` לפני מנת החזיר הראשונה שתאלץ לאכול שם לא נעים להיות היוצא דופן ולא לאכול מהלבן הלבן הזה.. שיהיה לך בתיאבון אף שלא זכיתי לטעום אבל אומרים שזה טעים אגב אם אתה שואל עלי אני לא מרגיש מחובר לפורום לא חושב שפורום זה איזה מסגרת חברותית שצריכים להכיר כותבים אחרים לכן לא רואה טעם לבוא לאירוע עם אנשים שאני לא מכיר.

אתה מוכן

להפחית במינון השטויות שאתה כותב? לא חסרים אנשים שיקראו כאן ויחשבו ברצינות שאנחנו מכריחים מישהו לאכול חזיר או השד יודע מה. תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב.

אני אשקול זאת.

שקלתי. והחלטתי שלא. אולי תספקי הסברים מדוע ולמה להחליף? אני אוהב ת'חתימה הזו, כי יש לי פטיש לנצרות.

יאאלה

גם בדיחות אתם לא מבינים? קחו בציניות חוצמזה אפילו ברצינות לא צריך להתבייש באכילת חזיר אם לא מתביישים בחילול שבת אין שום הבדל או שאתה דתי ושומר הכל או שאתה חילוני ולא שומר כלום!

ועכשיו כולם ביחד ../images/Emo124.gif

אוהבים אותך יא צי.

בן הצבי

New member
הצלחה.

מקוה שתרגיש עם עצמך טוב כל החיים, ותעשה טוב עם אחרים כל החיים, בכל דרך שתבחר.

Le Fay

New member
ברוך הבא ושיהיה במזל../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אם לא סנסציה, לפחות סקוּפּ זה כן, והעובדה שזו כמעט הצהרה פומבית יחידה שלך ביחס לתוכניותיך, היא דוקא בשורה מצויינת בעיני. הערך של הצהרות פומביות נעוץ בעיקר בזה שהן מחייבות אותך במידת מה למילתך, אבל אלה לא ההצהרות שמקדמות את ענייניך, אלא המעשים - ושאתה לא עני ממעש כבר הראית, לא מעט פעמים, וקודם כל לעצמך. אז קודם כל: כל הכבוד על זה. לי ממילא יותר נוח לומר אקס-אורתודוקס. אם רוצים להתעקש על עברית - אורתודוקס-לשעבר. זה נשמע קצת פחות מרדני מ"יוצא בשאלה", אבל בפועל יש לך לא פחות שאלות מלכל יוצא אחר, למעשה הרושם שלי הוא שתמיד תהיינה לך הרבה מאד שאלות. וטוב שכך. גם הצד שלי לא סובל מעודף אנשים מוכשרים, אינטליגנטיים וביקורתיים, אני מקווה מאד שתהיה בו. ואם יורשה לי לאמור: גם בין חופשיים די נדיר למצוא פתיחות חברתית דומה לשלך. יישר כוח!

אני מאוד עני ממעש מאוד מאוד מאוד

עוד חודש בגרות במתמטיקה! למה לא תרגלתי כל הסמסטר למה למה למה למה? עוד חודש בגרות באנגלית, למה רק עכשיו נזכרתי שאני לא יודע לכתוב חיבור? אידיוט אידיוט אידיוט טמבל טפש!!!! צא בחוץ! טוב, עכשיו אני מתחיל ללמוד! (אמרתי את זה מאה פעמים, אבל עכשיו אני באמת מתכוון לזה) בכל אופן, תודה

uri80

New member
בלי לחץ, רגוע. אחת, אחת.

כולה מבחן, לא סוף העולם.

למעלה