שלום! אני חדש בפורום...... מי שלא הבין השם שלי זה מכונית האספנות של אבא שלי (כמו בתמונה)
ד דה שבו New member 11/4/06 #1 שלום! אני חדש בפורום...... מי שלא הבין השם שלי זה מכונית האספנות של אבא שלי (כמו בתמונה)
ש שדה חרוש New member 11/4/06 #4 ../images/Emo13.gif ואת לא טורחת להסתיר זאת... אף פעם לא מאוחר ללכת לישון...
ש שדה חרוש New member 11/4/06 #5 ברוך הבא... חם אצלנו, יבש אצלנו (לא במובן היבשני של המילה... ויש אצלנו מקום. הפק את המירב.
ש שדה חרוש New member 12/4/06 #26 ../images/Emo13.gif טוב נו... אז אולי טעיתי קצת. דווקא רציתי להרחיב יותר, אבל לא היה לי זמן... מילא.
ש שחזיג המשו בסט New member 11/4/06 #9 ברוך הבא [: -בעזרתו יתברך נראה אור- אני שחף מטבעון..שבט נצח (אין לי כח להסבר הקבוע....) תהנה פולים אחלה מקום...רק שלא יוצא לי להתחבר הרבה כי אני באולפנא...באסה...
ברוך הבא [: -בעזרתו יתברך נראה אור- אני שחף מטבעון..שבט נצח (אין לי כח להסבר הקבוע....) תהנה פולים אחלה מקום...רק שלא יוצא לי להתחבר הרבה כי אני באולפנא...באסה...
M Mrs ButterFly New member 11/4/06 #10 ../images/Emo204.gif ברוכהבא ../images/Emo70.gif תהנה המונים רק תזהר.. הפורום ממכר אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב, נוית מנהריה. נצח שליטה ספר קצת על עצמך..
../images/Emo204.gif ברוכהבא ../images/Emo70.gif תהנה המונים רק תזהר.. הפורום ממכר אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב, נוית מנהריה. נצח שליטה ספר קצת על עצמך..
ד דה שבו New member 11/4/06 #11 סתם מה כבר יש לספר?! שבט עמיצור רמות י-ם בן 18.5 הדרכתי שבט נבטים במשך שנה...........
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/4/06 #19 אוהו,יש הרבה רמות|ג'ירפה| רמות בירושלים,רמת הגולן,רמת בית שמש,רמת טבעון.. P: חחח סתם[אחרי שעה של ברירת אורז] מה מוגדר אצלך רמה?
אוהו,יש הרבה רמות|ג'ירפה| רמות בירושלים,רמת הגולן,רמת בית שמש,רמת טבעון.. P: חחח סתם[אחרי שעה של ברירת אורז] מה מוגדר אצלך רמה?
ד דה שבו New member 11/4/06 #21 ד"א אם את לא יודעת יש סניף רמות באר שבע.... ורמה זה דיבורים רציניים ולא סתם פטפטת טיפשית....
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/4/06 #22 ורמות מנשה..|ג'ירפה| יש הרבה,כן. אהמ יש דיונים ויש פטפטת. הכל.