שלום!! אני חדש בפורום!

cohadon

New member
שלום!! אני חדש בפורום!

קוראים לי אוהד ואני מאוד אוהב אוריגאמי. התחלתי לחפש באינטרנט כל מידי דיאגרמות ואז גם אבא שלי קנה לי נייר אוריגאמי, אז עכשיו אני ממש ב"אטרף" לעשות דברים... יש לי שאלה לגבי שניים שלא הצלחתי, אולי אתם מכירים: יש לי ספר אוריגאמי שיש בו שני קיפולים נורא קשים (בשבילי..) שלא הצלחתי לעשות ולא הבנתי בדיוק מה לעשות- אחד זה קוביית משחק וזה נראה כזה עם כמה קודקודים ותלת-מימדי. אני לא יודע איך להמשיך אחרי שפותחים את כל הקיפולים שם.. השני זה "ארנק כפול"- עושים את זה עם נייר ארוך ובסוף זה אמור להראות כמו 2 מחומשים אחד מאחורי השני. ההסבר שם לא מובן, כך שלא הצלחתי להמשיך. אם אתם יודעים במה מדובר, אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי! תודה מראש!!!

m1ko

New member
תצלם.

יש מלא דגמים. קוביות יש כמה אלפים(אני כמעט בטוח..)..... אישית, ראיתי ים קוביות וזה הדבר החדש האהוב עלי כרגע. בקשר לארנק..... אני לא יודע מזה, אבל אני חושב שאני אוכל לעזור לך אם תראה לי את התכנון.. בקיצור סרוק\צלם מהספר, שלח לי בפורום או בה"פ ואני אנסה לעזור.

r o m 1 1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

יש המון דגמים של קוביות ובעיקר ארנקים אז עם תרצה לבוא למפגש הבא אשמח לעזור לך המפגש הוא ברמת גן במרכז לאוריגמי

ברוכים הבאים

זה יעזור אם תגיד את שם הספר. אסור לצלם מספרים. יש לי הרגשה שאתה מדבר על הספרים של קסאהארה בעברית?

cohadon

New member
ספר של רוברט הרבין

בבקשה עזרה!!!

billkarson

New member
ברוך הבא

הדגמים מופיעים בספר אוריגמי 2 של רוברט הרבין אנסה אותם ואם אצליח אשלח הסבר.

cohadon

New member
נכון- צודק!!

זה מהספר שלו- אחד ארנק כפול והשני קוביית משחק. אני אודה לך מאוד מאוד אם תעזור לי..
וסליחה שלא עניתי לכם, הייתי ממש עסוק.

למעלה