שלום אני חדש בפורום!

Eilamt

New member
שלום אני חדש בפורום!

אני מקווה להנות כאן... הנה כמה המלצות על אלבומים: Dali's Dilemma-Manifesto for Futurism-פרוג' מטאל משובח ומלא עוצמה Gentle Giant-The Missing Piece אין מה לדבר. אלבום מעולה ביותר Flower Kings-Scanning the green house אלבום בין המדהימים ששמעתי Easy Star All Star-Dub Side Of The Moon גרסאת רגאיי לאלבום הגדול מכולם,אלבום נחמד ומשעשע. Genesis - Selling England By The Pound-צריך לשמוע כדי להבין את היופי שבאלבום. Rudess Morgenstein Project רודס הקלידן במיטבו. Terry Bozzio - Prime Cuts טרי בוזיו,בין המתופפים הטובים ביותר בסצנת הפרוגרסיב ממומלץ לאוהבי קטעי התופים. Transatlantic - Bridge Across Forever אני חושב שתכירו את האלבום הנ"ל אבל תמיד טוב להמליץ עליו שוב ושוב. Evergrey - The Inner Circle שוב פרוג' מטאל מהדרגה הראשונה ולסיום:Marillion - Bsides Themselves אלבום אדיר! תהנו!

Dancin Fool

New member
ברוך בואך

בנוגע למיסיניג פיס של ג'נטל אני לא יודע שמעתי אותו והוא לא נשמע לי מי יודע מה יש להם הרבה יותר טובים לדעתי לפחות

Eilamt

New member
כל האלבומים שלהם מעולים.

אבל זה האהוב עליי אישית..

sixkiller2003

New member
Bsides Themselves ?

שמע.. לפני האוסף הזה (שהוא נחמד אבל לא יותר..) יש אלבומי חובה כמו script for a jester's tear או misplaced childhood שעדיפים בהרבה אם אתה ממליץ על מריליון הנפלאים..

למעלה