נשבעת ../images/Emo13.gif +תגובה ללירון ויעל
אני רוצה להגיב למה שלירון אמרה ולמה שאת אמרת לה א. אין על ג'ון בAll about loving you, אם לא ראית אני ממליצה למהר, אהבת את ג'ון בIML? הקליפ של ALL הוא בלתי נשכח.... זה הקליפ שהוא הכי יפה בו!!! ב. אני די בטוחה שלירון קראה את הערך של בון ג'ובי בויקיפדיה, או שאני מאוד אכעס
כי הפורום כתב אותו.... ג. גם לג'ון יש רגעים, שמעתי סיפורים ממעריצות שניגשו לבקש חתימה מג'ון כשהוא היה עם הילדים שלו והוא פשוט התעלם, או קצת כרוע יותר, אבל אני ממש מבינה את הבן אדם- הוא לא יכול להיות נגיש לכל מעריץ 24/7.... אבל זה בהחלט מאכזב לראות את ג'ון ולא לקבל חתימה...... מאכזב? אני הייתי בוכה...... חחחחחח, איזה מזל שיש לי את ריצ'י, אין אישה, המון פינות אפלות ברחובות LA.....חחחחחח ד. לירון תהייה הראשונה לומר כמה ג'ון חמוד, מקסים, מדהים, סקסי...... תאמיני שכל פעם שאנחנו רואות קליפ של בונג', הופעות, היא מתחילה (וגם אני- על ריצ'י) להלל כל חלק בגוף שלו (וכמה חלקים מסויימים במיוחד....חחחח). דווקא את לירון אי אפשר להאשים במחשבות נגד ג'ון, אבל לבן אדם יש את החולשות שלו. ה. כן, כולנו ראינו את כל מה שאמרת... נראה לי..... והם עשו את כל זה- והרבה הרבה יותר ו. אני לא חושבת שלירון שואלת מה קרה ללהקה באופן של מה הולך בחיים שלהם, אבל שאלות קצת יותר מסובכות כמו למה רואים עכשיו ממש בעיקר את ג'ון בקליפים ואת השאר לא, למה בהופעות בקושי רואים את דייב (לייב ארת'.... אהמ אהמ!!!), ולמה להקת בון ג'ובי הפכה פתאום ללהקת ג'ון (אם כבר התחלנו עם לייב ארת', אז כשהציגו את הלהקה בשם "ג'ון בון ג'ובי", אני אישית לקחתי את זה קשה). עכשיו עברנו לתגובות לתגובות: א. SNL? חחחחחחח.... אני עדיין צוחקת מהמחשבה על הראיון הזה!!!! אוי, גאוני לגמרי ב. גורגרת, לירון? דווקא זה חלק בגוף שעושה לי צמרמורת.... אבל, היי, יש לי כמה חברות שטוענות שזה שאני מאוהבת בריצ'י סמבורה עושה להן צמרמורת, אז אין לדעת!!! כל אחד וטעמו, וממש מזל שכך (זה מה שאני צריכה, עוד מעריצות שינסו לגנוב לי את ריצ'י שהם לא הג'אן הזאת) ג. אוי, זה היה לסיגי? משום מה הייתי בטוחה שלמישהי אחרת... ג'ון אמר לה?? טוב, יש לנו מזל שהיא מעריצה של ריצ'י!!! ריצ'י- בגלל שהוא פחות מפורסם מג'ון (וזו חלקית אשמתו של ג'ון, יש לומר) אז קצת פחות מטרידים אותו ברחוב, בטח הוא יותר רגוע עם מעריצות, כי הוא לא מצוי בהתקפה מתמדת (אני רק מנסה לדמיין איך זה להצטרך לצאת לרחוב ביבדיעה שיבואו 20 מעריצות לבקש חתימה, יעקבו אחרייך 2 מצלמות... אה!!!!!!!!!) ד. לירון- הם לא מרשים לכתוב שמועות ודברים שעוברים מפה לאוזן, ניסיתי להכניס אז את המידה שכנראה הדיסק הבא יהיה דיסק להיטים, ולמרות שהשמועה הזאת התבררה כבר כנכונה, אז הם לא היו מוכנים לשמוע על זה. אם אין לך מקום אמין, כלומר מישהו מסומך אמר את זה, אין מצב. ה. אני ממש מסודרת, כותבת את זה בנקודות...... חחחח, צל"ש לי!!!! ו. די לחפור, אני רק אמצא את התאריך של התמונה..... אוקיי, קצת חטאתי לאמת, זה מה 2.11.07..... אז לפני שבועיים.... סבבה... בן אדם לא משתנה כל כך בשבועיים, אז הוא עדיין נראה ככה..... פשוש חמודול שלי!! טוב, הפסקתי לחפור, יש מצב שחזרתי על המון דברים שלירון אמרה, אבל, אני כל כך מסודרת, נקודות והכל.... רק רציתי שתראו
נ.ס (קלטו עוד תמונה מושלמת של ריצ'י.... אני אמשיך לספק עוד, זאת מלפני כמעט 10 שנים)