שלום אני חדש בפורום

rko bobik

New member
שלום אני חדש בפורום

אני ממש מת על בון גובי ולא האמנתי שיש פורום בישבילו אני רוצה להגיד תודה למי שפתך תפורום הזה

nogao10

New member
מצטרפת- תודה לענבל, הפורום הזה....!!!!

ולחדש: ברוך הבא!! אנחנו כמובן שמחים לקבל אותך, ואת כל אוהבי הבון ג'ובי (למרות שגם למחבבי ומסמפטי- הכל טוב) שקיימים. עכשיו ספר, מה השם, מה הגיל, כמה זמן אוהב, חבר להקה אהוב.... כן, כל הדברים הנחמדים האלה.... אז לי קוראים נוגה, אני בת 17.5 (כן... זה חשוב!! חחחח) ושוב, ברוך הבא, מקווה שתהנה איתנו כאן!!!!!!

LIRONSH100

New member
ברוך הבא!!!

טוב אז אני לצערי הרב כבר מיום שלישי לא נמצאת פה הרבה.. (צה"ל...) אבל עד אז הייתי מאוד פעילה פה.. ושמתי לב למשהו שאמרת שקפץ לי ישר לעיניים ואני לא יודעת אייך אף אחד לא קלט את זה.. "ולא האמנתי שיש פורום בישבילו" ואני רוצה להדגיש "בישבילו" אז: א. בון ג'ובי זה-1. להקה-2. שם מישפחה-3. שם משפחה של:ג'ון,סטפני,ג'סי,ג'קי,רומיאו- ועוד אנשים ששינו את שמם בעיקבות ג'ון... וכן דורת'י ממה שהבנתי נשארה הארלי.. (למרות שכולם יודעים שהייא האישה אם כל כך הרבה אממ מזל... כי היא אישה כל כך.. כיעורי.. (תקראו את הפינה בדפים הקודמים בבקשה אם אתם לא מבינים למה אני מתכוונת או אם סתם בא לכם..) ב. אולי כמו שהבנת כבר מסעיף א'- לסולן של הלהקה- קוראים ג'ון ג. גם ריצ'י-דייב-וטיקו קיימים! אבל בסך הכל בהצלחה ושילוב נעים (ואותה תיראה אותי פה בכל רגע שאני רק יוכל.. -וזה לצערי לא כמו שאני רוצה..)

yaele2

New member
מצטרפת!

היי אני חדשה..קוראים לי יעל,בת 13(14 באפריל),גיליתי את בון ג'ובי בטעות כי חיטטתי אצל אחותי במוזיקה ומאז אני לא יכולה לעבור יום מבלי לשמוע אותם! אני לא מרעריצה מטורפת ואין לי דיסקים אבל אני ממש אוהבת את המוזיקה שלהם!! שיר אהוב: ITS MY LIFE!!!!!! (שומעת אותו עכשיו=]) ג'ון בון ג'ובייי החתיךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלמות זו לא מילה גסה!!! ריצ'י סמבורה-לא שמעתי את המוזיקה שלו עדיין אבל אני מאוד מאוכזבת ממנו, הוא היה החתיך של המדינה! יותר מג'ון ועכשיו?! הוא שמן,לא מגולח ונראה כמו סבא! מה קרה לו?!?!?! סורי על החפירה =]

nogao10

New member
ריצ'י סמבורה = אהבה

היי כן, אני יודעת שזו ממש דעתך- והכי זכותך להחזיק בה, אבל אני מבקשת בבקשה לא להעליב את ריצ'י. הוא היה, ועדיין חתיך מדהים, כנראה לא ראית קליפים ותמונות שלו מהחודש האחרון?!....... עברה עליו שנה קשה, ואני מבינה שהוא התדרדר למקומות שלא חשבנו שהוא יגיע אליהם, אבל הוא שיקם את עצמו באופן הכי מדהים שיש, ועכשיו הוא שוב נראה מעולה. אבל עזבי את זה, אני לא חושבת שהיופי הוא שנחשב. אני לא אתאכזב מריצ'י אם הוא יראה כמו צביקה פיק (טפו טפו טפו), אבל אני ממש אתאכזב ממנו אם הוא יפסיק להשקיע בבון ג'ובי ויתחיל לחפף, אני ממש אתאכזב ממנו אם הוא יגיד אי פעם הערה גזענית, אבל אני בחיים לא אתאכזב מהמראה שלו, כי בשבילי, ריצ'י סמבורה הוא הרבה יותר מיופי. בכניסה לבון ג'ובי לא היו מבחני יופי, למרות שלפעמים אפשר לחשוב שכן.....
חוץ מזה, אני עדיין בסיוטים מהכתב הזה שקרא לריצ'י מעוות..... אני כל כך שונאת את המילה הזאת מאז! ריצ'י סמבורה, אתם יודעים מה, מעוות... סבבה, אבל מה זה חשוב? זה המוזיקה של ריצ'י, הנשמה שלו, ובעולם שכולם אומרים שיופי לא נחשב אני ממש מאוכזת שרק כשמישהו חושב שהוא רואה שריצ'י העלה 6 קילו פתאום השמים נפלו עלינו.... או עליו..... ועכשיו, הבהרה, ריצ'י לא מעוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התמונה מלפני שבוע וחצי, ותסכימו איתי- וואווווווו!!!!!! סבא.... לא ממש נראה לי!!! חוץ מזה, בואו לא נשכח שהבחור בן 47, אי אפשר להישאר בן 30 לנצח. נכון שריצ'י נראה מעולה, אבל הוא גדל... מתבגר, וכן, עכשיו זה כבר לא לכיווון שהייתי רוצה, אבל מה הרצון שלי נחשב? זה הזמן!!!! אז מקווה שהסברתי משהו, אם לא לך, לפחות לעצמי..... אה, שכחתי לכתוב ריצ'י סמבורה, King of swing, שולט בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שגם בכם

LIRONSH100

New member
אהמ יעל...

קודם כל ברוכה הבאה... ורישמית את הכי קטנה פה.. (מור בת 14..) וכמה זמן זה כבר עצלך האהבה הזו בהתחלתה? ואממ צר לי לבסר לך ג'ון(בעלי היקר) לא מושלם.. (הוא די סנוב.. ולפעמים הוא מתנהג למעירצים שלו באופן ממש מגעל..- לחסרי הטאקט בדרך כלל או שהוא ממש עצבני או שהוא עם המשפחה או משהו כזה..) ועוד כמה דברים שאנחנו לא מודעות לזה... (אהמ לדוגמה למה קוראים ללהקה בון ג'ובי- או הקליפ האחרון שיצא..(ראיתי והתאחזבתי והתעצבנית במקומות הבורורים שאני יתעצבן..וטוב אני יפרט אחר כך על הקליפ..) דבר אחר.. ריצ'י סמבורה: אני שמעתי את שירים מהאלבומים שלו (מה אתם חושבים? נוג דאגה לשלוח לי כמה שירים שלו..) ואני ממש אהבתי.. ותקשיב- השומנים- זה בגלל שהבן אדם בן47! מה את רוצה ממנו? טוב חוץ מזה- הוא עבר תקופה ממש קשה בשנה האחרונה.. אז זה עוד פעם יצא ככה שיש לו סיבה טובה... ועכשיו תודה לאל הוא יוצא מזה.. חוץ מזה ריצ'י- תמיד התגלח.. מי שלא תמיד היה זה ג'ון שלפעמים היה עם זקן צרפתי- או עם זיפים.. (יש לי תמונה של ג'ון עם זיפים..ותאמינו לי אתן לא רוצות לראות..) רגע.. מה אני עושה - כותבת מכתב הלל לריצ'י ויורדת על ג'ון???? הוא יהרוג אותי! ג'וני אהובי- אני מתה עליך.. ולא סתם אתה "בעלי" (אממ כן זה לא לחדשים שבינכם -שמישהו יסביר להם את הענין הבעלים שלי-של נוג של אביה ושל מור בבקשה...) יש לך את הקול הכי יפה שאי פעם שמעתי ואני רק מסתכלת על תמונות שלך ואני נמסה... ונתקפת בגלי קנאה ענקים לכיעורי... וכשלא הרגשתי טוב בבסיס- ונתנו לי להיות באוהל- אז אני חשבתי עליך והכאב נרגע... (קצת בכל זאת זה היה כאבי טופת שבכיתי מרוב כאב.. (וירוס בבטן..) אז ג'וני מדהים שלי- תמשיך לכתוב ולהלחין עלי שירים חדשים ומהממים.. (כמוך..) ושיהימ לך ברור שבשבת מה שאני הולכת לעשות חוץ מלשמור זה לשמוע בMP אותך (ואת הלהקה!) וככה תעבור לי השבת בבסיס... (למרות שיהיה ממש כייף אם אתה תבוא לבקר אותי בבסיס.....) אה וכן שחכתי להציג את עצמי.. אני לירון- אני כבר בערך 6 שנים מעריצה של הלהקה (הוחלט בסוף שזה 6 שנים..) ואני בטירונות של חיל הים עכשיו.. אז אני לא נמצאת הרבה בפורום (בחודש הקרוב אני חושבת- ברגע שיגמר לי הקורס אז אני מאמינה שאני יחזור לתפקד כמו נוגה- שהיא אחרי בית הספר..) (כי זה תפקיד עם יציאות יומיות כמו שאמרו לי אבל זה לא בטוח..) בכל אופן יש לי כינוי אחר פה בשם -ל.ב.ג'- שזה לירון בון ג'ובי- וג'ון זה בעלי- ריצ'י של נוגה-דייב- של מור- וטיקו של אביה... ושכחתי להגיד- מי שחדש צריך לכתוב גם את כתובת המסנ' שלו (פשוט יש לנו את של כולם -חוץ משל שני שבאמת הגיע הזמן שתביאי..) טוב אני חייבת לזוז.. איזה כייף עוד שבועיים סוף הטירונות!!!! (אפשר לחשוב כמה היה לי ממנה כבר...)

yaele2

New member
אהמ..אהמ...

ג'ון...לא סנוב!!! למה לרדת עליו??? לא מרשה!!! ככה לא מתייחסים לבעל!! ואני רוצה עותק של ה"כתבה" או "מאמר" שהיה כתוב שם שג'ון הוא(לטענתך) "סנוב"...איך אפשר ליקרוא לו ככה??? אני רק מסתכלת על החיוך המושלם שלו ונמסהההה...(בעיקר בקליפ של ITS MY LIFE)... לידיעתך...הוא מאוד חמוד..וראיתי אותו לא קצת בשידורים LIVE ואיך שהוא טורח לחתום למעריצים, והאירגונים בהם הוא משתתף, ו"בון ג'ובי" אפילו הופיעו על במה ש(אם אני לא טועה) ג'יי לנו אירגן או משו כזה..(זה החלק הלא חשוב..) והוא עשה הופעה חינם!! לכל מיני אנשים שהיו שם...לא היה צריך כרטיס או משו!!! והא כזה מאמי!!! וגם..הוא השתתף באמריקן איידוללל והיה כזהההה חמוד!!! ובקשר לשאלה: "למה קורים ללהקה בון ג'ובי?"..בתור מעריצה הייתי מצפה שתיקראי קצת בויקיפדיה או במקורות אחרים! ***קצת התעצבנתי ככה שלא להעלב!

yaele2

New member
אה ו..נוגה:

ת'שבעי שזו תמונה משבוע שעבר? דיי! אני חוזרת בי ומצטערת! הוא חזר להיות מושלם! אבל לצערי אני בחיים לא אשכח את התמונה הזוועתית שמצאתי שלו..בעעע.. ו..אין לי מסנג'ר אבל יש לי איי.סי: 336071337

nogao10

New member
נשבעת ../images/Emo13.gif +תגובה ללירון ויעל

אני רוצה להגיב למה שלירון אמרה ולמה שאת אמרת לה א. אין על ג'ון בAll about loving you, אם לא ראית אני ממליצה למהר, אהבת את ג'ון בIML? הקליפ של ALL הוא בלתי נשכח.... זה הקליפ שהוא הכי יפה בו!!! ב. אני די בטוחה שלירון קראה את הערך של בון ג'ובי בויקיפדיה, או שאני מאוד אכעס
כי הפורום כתב אותו.... ג. גם לג'ון יש רגעים, שמעתי סיפורים ממעריצות שניגשו לבקש חתימה מג'ון כשהוא היה עם הילדים שלו והוא פשוט התעלם, או קצת כרוע יותר, אבל אני ממש מבינה את הבן אדם- הוא לא יכול להיות נגיש לכל מעריץ 24/7.... אבל זה בהחלט מאכזב לראות את ג'ון ולא לקבל חתימה...... מאכזב? אני הייתי בוכה...... חחחחחח, איזה מזל שיש לי את ריצ'י, אין אישה, המון פינות אפלות ברחובות LA.....חחחחחח ד. לירון תהייה הראשונה לומר כמה ג'ון חמוד, מקסים, מדהים, סקסי...... תאמיני שכל פעם שאנחנו רואות קליפ של בונג', הופעות, היא מתחילה (וגם אני- על ריצ'י) להלל כל חלק בגוף שלו (וכמה חלקים מסויימים במיוחד....חחחח). דווקא את לירון אי אפשר להאשים במחשבות נגד ג'ון, אבל לבן אדם יש את החולשות שלו. ה. כן, כולנו ראינו את כל מה שאמרת... נראה לי..... והם עשו את כל זה- והרבה הרבה יותר ו. אני לא חושבת שלירון שואלת מה קרה ללהקה באופן של מה הולך בחיים שלהם, אבל שאלות קצת יותר מסובכות כמו למה רואים עכשיו ממש בעיקר את ג'ון בקליפים ואת השאר לא, למה בהופעות בקושי רואים את דייב (לייב ארת'.... אהמ אהמ!!!), ולמה להקת בון ג'ובי הפכה פתאום ללהקת ג'ון (אם כבר התחלנו עם לייב ארת', אז כשהציגו את הלהקה בשם "ג'ון בון ג'ובי", אני אישית לקחתי את זה קשה). עכשיו עברנו לתגובות לתגובות: א. SNL? חחחחחחח.... אני עדיין צוחקת מהמחשבה על הראיון הזה!!!! אוי, גאוני לגמרי ב. גורגרת, לירון? דווקא זה חלק בגוף שעושה לי צמרמורת.... אבל, היי, יש לי כמה חברות שטוענות שזה שאני מאוהבת בריצ'י סמבורה עושה להן צמרמורת, אז אין לדעת!!! כל אחד וטעמו, וממש מזל שכך (זה מה שאני צריכה, עוד מעריצות שינסו לגנוב לי את ריצ'י שהם לא הג'אן הזאת) ג. אוי, זה היה לסיגי? משום מה הייתי בטוחה שלמישהי אחרת... ג'ון אמר לה?? טוב, יש לנו מזל שהיא מעריצה של ריצ'י!!! ריצ'י- בגלל שהוא פחות מפורסם מג'ון (וזו חלקית אשמתו של ג'ון, יש לומר) אז קצת פחות מטרידים אותו ברחוב, בטח הוא יותר רגוע עם מעריצות, כי הוא לא מצוי בהתקפה מתמדת (אני רק מנסה לדמיין איך זה להצטרך לצאת לרחוב ביבדיעה שיבואו 20 מעריצות לבקש חתימה, יעקבו אחרייך 2 מצלמות... אה!!!!!!!!!) ד. לירון- הם לא מרשים לכתוב שמועות ודברים שעוברים מפה לאוזן, ניסיתי להכניס אז את המידה שכנראה הדיסק הבא יהיה דיסק להיטים, ולמרות שהשמועה הזאת התבררה כבר כנכונה, אז הם לא היו מוכנים לשמוע על זה. אם אין לך מקום אמין, כלומר מישהו מסומך אמר את זה, אין מצב. ה. אני ממש מסודרת, כותבת את זה בנקודות...... חחחח, צל"ש לי!!!! ו. די לחפור, אני רק אמצא את התאריך של התמונה..... אוקיי, קצת חטאתי לאמת, זה מה 2.11.07..... אז לפני שבועיים.... סבבה... בן אדם לא משתנה כל כך בשבועיים, אז הוא עדיין נראה ככה..... פשוש חמודול שלי!! טוב, הפסקתי לחפור, יש מצב שחזרתי על המון דברים שלירון אמרה, אבל, אני כל כך מסודרת, נקודות והכל.... רק רציתי שתראו
נ.ס (קלטו עוד תמונה מושלמת של ריצ'י.... אני אמשיך לספק עוד, זאת מלפני כמעט 10 שנים)

LIRONSH100

New member
חח אוקיי תקראי את זה טוב..

אני חברה בפורום הייד פארק - וחברה אחת שלי משם שפגשה אותו אישית ראתה בעינייםשלה- שהוא אמר למעריצות "תעופי מפה" ותחשבי- שזו היית את- ואת חיכית עבורו שעות על גבי שעות רק לשניה.. ותחשבי שחלק אפילו טסו במיוחד עבור הרגע הזה... ואממ בקשר לויקיפדיה- אז ככה מי שכתבו את ערך בון ג'ובי בויקיפדיה בעברית- זה הפורום הזה!!! ואת יודעת מי התחילה בזה? אני! כשאני אמרתי שאני מחפשת לעבודה באנגלית ביוגרפיה של הלהקה בעברית ואין בויקיפדיה- אז התלבשנו על הפרוריקט הזה.. אז כן- אני יודעת טוב מאוד למה קראו לבון ג'ובי- בון ג'ובי- אבל היי - לא ראיתSNL? הפרק שג'ון התארח בו? כי מי שראתה- במיוחד קטע מסוים הייתה מבינה בדיוק למה התכוונתי.. וכן יש לו חיוך מושלם... שאם רק זה מה שגורם לך להינמס אז מצטערת זה כלום.. (העיינים,הגורגורת.. החיוך כמובן, השיער... (המהמם שהיה לו..),הקול, ועוד מליארד דברים.. וכן ג'ון בעיקרון מנסה להראות שהוא לא כזה סנוב.. אבל יש לו ת'קטעים שלו.. את יו (הבסיסט של הלהקה) בחיים זה לא קרה לו.. (ואני שמעתי על סיפור שקרא למעריצות איתו שהוא עזר להן לפרוקיט שהן רצו לעשות- והבנתי שזה היה פרויקט ממש יפה ואני לא מבינה למה- אבל ג'ון סירב!ויו אמר שזה נשמע ממש יפה.. אבל זה צריך לעבור את ג'ון קודם..) נכון אז אני לא מדברת ג'ון כמו איזה עיוורת-אני פשוט יודעת עליו גם את הדברים הרעים.. ולצערי יש.. (אני יודעת איפה את-גם אני חשבתי שהוא מושלם..והייתי בהלם שהגיליתי על ליטל סיקרט.. (השיר שלדעתי ג'ון מודה שהוא בגד בדורת'' למרות שהוא אמר- שהוא מעולם לא בגד בה (אז על מה זה נכתב?) ויש עוד כמה.. (נכון אפשר לספור אותם בקלות.. אבל אני ראלית...) ואם את רוצה לדבר עם אותה הבת שראתה את זה אין בעיה- רק שיש לה וגם לי רק מסנ'.. אז... ולמארגן קוראים אל גור- וזה היה בתשלום סימלי..(בלייב ארת' בלייב 8 אין לי מושג מי..) ו(בשניהם הם הופיעו...) ואני מצטערת- אבל אני רואהגם את הדברים השלילים והטובים.. (וכן אני לא יפתח פה את כל הדברים הטובים כי זה לא יגמר לעולם- כי זה כמו לשאול למה אני אוהבת אותו- וזה אני אף פעם לא ספרתי אבל יש מעל ל1000...) תקשיבי- אין דבר כזה בן אדם מושלם- אבל ג'ון הכי קרוב לזה..-זה המשפט הנכון להגיד- נכון שהחתימה שלי זה ציטוט מולקאם שאומר שכולם מושלמים שאלוהים לא עושה טעויות.. טוב.. אז זה פשוט משפט שהוא מאוד מעודד- ומאוד עזר לי אישית.. ואני אוהבת את השיר הזה.. וזה אומרת לך אחת שגדולה ממך ב5 שנים... (אז יש לי ניסיון יותר עם אנשים..) ואם את רוצה באמת לדבר איתה (עם זו שסיפרה לי על זה) אז בגלל שאני נשארת שבת השבוע(שבת גיבוש..) אז (נוג זו סיגי) אז תתאמו את זה עם נוגה ונוג תעזרי לזה לקרות בבקשה? כי רק עוד שבועיים אני יגיע ולמרות שיהיה לי חמשוש לא יהיה לי כוח לזה.. (אני יחזור עם כאבים מהסוף של הטירונות..) בקיצור- אני לא אומרת לך אל תגידי שג'ון מושלם- אני מתכנת אותך- הוא הכי קרוב למושלם.. וד"א בקשר לויקיפדיה- יש דברים שאני יכולה להוסיף... (מידע שלא כתוב שם שזה פשוט עובר מפה לאוזן (או יותר נכון מפורום לפורום ממסנ' למסנ'...) אני מקווה שלא נעלבת אבל באמת שג'ון לא מושלם.. אבל הוא הכי קרוב לזה... (וד"א הוא שונא אפילו מתאב כל פעם שאומרים לו שהוא ניראה טוב או שעושים לו קעקוע שלו על הגוף (או כמובן את הקעקע של הסופרמן.. או כשאומרים לו שהוא טינאידאיל- אז יש לי רעיון שלו- כשבאים לשאול אותו משהו ואמרים לו מה דעתך כטין אידיאל- (ג'ון לוקח את היד שלו ועושה תנועה של בחילה (זה היה בשנות השמונים ומאז הוא השתנה....) אני באמת מצטערת שזו קבלת הפנים שלך.. אבל לפעמים צריך ללמוד גם על הדברים הרעים שבאדם..- וד"א באתר הרישמי- לכי לBON JOVI TV באחד הקטעים (לא זוכרת איזה- רואים את דייב מנגן משהו- וג'ון יוצא ומתעצבן עליו.. ואומר משהו מגעיל.. -אני כבר שמתי לב לזהב שג'ון הוא לא החבר הכי טוב בעולם.. (לדוגמא- הוא שכב עם האמהות של "החברים" שלו.. (לפחות עם הראשונה בגיל 12...) וזה את יכולה לראות בראיון שהוא מודה בזה בעצמו- ביוטוב- ואני בטוחה שרוב הפורום יודע לאיזה אני מתכוונת.. (זה משנת93 שהוא לימד את המראיינת את משחק האגודלים.. -חמוד מצידו..) טוב אז אני עייפה (ואו כבר חצות.. אני באמת חייבת ללכת לישון!) ומחר אני צריכה לעשות מליארד דברים.. (כמו לסדר את התיק מחדש הכל... כולל מדים. ועוד מלארד דברים.. אה וכמובן לראות בונג'..) אני באמת מצערת- אבל זה האמת- ואני אוהבת אותו גם בדברים הטובים וגם ברעים..- (כי לדברים הרעים אני בטוחה שיש תירוצים טובים!) מצטערת..\ אני באמת מקווה שלא נעלבת או משהו כזה.. ושזה שסיפרתי לך את הדברים הרעים עליו גרם לך באמת לחשוב פעמים- על במי התאהבת (וכן-בנינו רוב הפורום לפחות קצת-מאוהבות בג'ון...(מהבנות כמובן-ולמי שהוא המועדף עליה..) וד"א אם את נמסה מהקילפ של איצ' מאי לייפ... חכי תיראי את הקליפים של KTF... (האלבום..) אני חושבת שתוכלי למצוא בערך במילון למונח- מראה חיצוני מושלם לאותו המראה שלצערי היה לו. (לצערי הכוונה שזה כבר לא קיים איתנו- וזה היה רק שנה אחת.. (כשסטפ נולדה..) (ואממ ד"א אני זוכרת את תאריך הלידה של סטפ ושל כל שאר חברי הלהקה (חוץ מטיקו בעל פה..- של טיקו-דו'רתי-ג'סי-ג'קי-רומיאו-אווה-גבי&קול אני זוכרת רק את החודש והשנה בעל פה... וכמובן התאריך הנישואין של ג'ון ודורתי' אני זוכרת בעל פה ועוד הרבה דברים שעם הזמן מגלים עוד ועוד.. (כמו אייך קוראים להורים ולאחות של דייב..ולהורים של ריצ'י- ומה המוצא המדויק של דייב ועוד מליארד דברים..) ולא אני לא רוצה להתחיל ב-אני יודעת עלהים יותר וכאלה.. פשוט חבל שכך- (בעצם את רק תלמדי מזה..) ובאמת שהיית צריכה לחשוב לפני שאת כותבת דברים.. אולי יש משהו במה שאני אומרת.. אולי אני יודעת משהו שהויקיפדיה טועה.. (ויש סיכוי כזה.. (לא שאננו מודעות לכך אבל יש סיכוי..) מצטערת שזה ארוך כל כך...(באמת שניסיתי לקצר ...) ל.ב.ג'

yaele2

New member
הרסת לי! כן נעלבתי!

סתאםם..לא נעלבתיי אבל זה נשמע שממש התרגזת על מה שכתבתי..תירגעי קצת אין לי התאהבות ענקית עליוו אני פשוט מעריצה את המוזיקה שלו וחושבת שהוא חתיךך זה לא כאילו אני מחתננת איתו..ולפי מה שכתבת זה נשמע כאילו את יותר שונאתצ אותו מאשר אוהבת..אז למה הוא בעלך?!...=] ותודה על ההשקעה אני מנחשת שזה לא לקח לך 2 דק' לכתוב הכל! נצל"ש

yaele2

New member
וראיתי את הרעיון מ1993..הוא שכב בגיל 12 אבל

הוא לא אמר עם האימהות..ולא נראה לך קצת מוזר שהאימהות בנות ה-30-40 הסכימו לשכב עם ילד בן 12?

LIRONSH100

New member
אממ אוקיי..

כן זה לקח לי יותר מחצי שעה לכתוב את זה.. ואייך אני יכולה לשנוא אותו? תקשיבי- הדבר היחידי שעזר לי להרגיע התקפת כאבים מוירוס שקיבלתי בבטן ביום רביעי בצבא- היה שחשבתי עליו! ובאמת אני לא רוצה לפתוח את הסיבות למה מלאהוב את ג'ון כי זה לא יגמר.. ואממ אני לא זוכרת איפה אבל הוא אמר שזה היה עם אמא של "חבר" שלו- ואל תשכחי זה ג'ון ואני לא יודעת אם את מכירה את ג'סי (הבן שלו) אבל כשהוא היה בן 12 (בדיוק בגיל של ג'ס) אז הוא ניראה בדיוק אותו הדבר.. וזה אומר -ואו.. אז אמממ כן אני חושבת שאני בהחלט יכולה להבין את האמא הזו- כאלו- זה ג'ון.. (אני לא זוכרת איפה זה היה אני פשוט זוכרת ששמעתי אותו אומר את זה... ואין לך מושג מכמה אני אוהבת אותו..- ואני ממש לא שונאת אותו.. (יש לי אובססיה עליו שתביני..) וד"א אני לא יכולה להסביר לך עד כמה אני אוהבת את ג'ון כי את לא מכירה אותי עדין (ואת גם חדשה ומי שהיה פה בחמישה החודשים האחרונים מבין כמה אני אוהבת אותו אני חושבת...(בכלל אותם!) אל תנסי להגיד שאני שונאת אותו- כי אם אני שונאת אותו- אז מה זה אהבה?? ואני לא רוצה לפרט לך אבל- חוץ מהמוזיקה שלו והקול שלו וכמובן היופי שלו- יש עוד מליארד סיבות. למה לאהוב את ג'ון.. כמו... הדאגה שלו למעריצים-(שלפעמים משתנה עפ"י מצבי הרוח שלו) (ואמרתי קודם ההקטע עם הקללות על המעריצים זה עפ"י מצב הרוח והטקט..) למשל -אתמול ראיתי קטע שמעריצות חיכו לו שהוא יחתום להן- ודורת'י הלכה ככה-(כמו ספרנית!) והן צעקו לו- באיזה שניה הוא קלט- בא לחתום הוא מסתכל עליה ואומר לה משהו (את לא הולכת לעשות מזה קעקע נכון? (או משהו כזה...)וכשהיא אמרה לא אז הוא אמר טוב מאוד.. ושמעתי על הרבה פעמים כשהוא שמע על מעריצות שקיעקעו דברים שקשורים עליו הוא לא אהב את זה.. (כי זה הרס את הגוף שלהן לדעתו.. ועוד מליארד דברים.. (אממ אני מתה לדעת מה היה קורה אם הוא היה טופס את סטפ או ג'ס עם קעקוע....-ואי זה כזה קטע טוב לפינה...- יופי יש לי מה לעשות בשבת!!עכשיו מה שנשאר זה למצוא תמונה טובה ולכתוב אותה...) (ואממ הפינה ההזויה זה פינה שנסגרה שבוע שעבר בפורום- אבל את מוזמנת לקרוא- היא מתפרסת על חמישה חודשים ובשביל להבין אותה צריך לקרוא מההתחלה...) וד"א לדעתי ג'ון הוא הגבר האולטימטיבי שלי... -חוץ מ:הגיל,זה שהוא נשוי+4, המצבי הרוח שלו (בעצם למי אין את זה.. אז ניתן לסלוח לו..) אהבתו לפוטבול.. -אממ זה יותר גרוע מכדורגל כי שם מותר להרביץ אחד לשני....) ואממ זה שהוא בגד בדורתי' ולפעמים הוא משקר.. (ותפסנו אותו כבר בשקר.. עד כדי כך שיש לי קטע בעיתון (לא על המחשב) שכתוב- ג'ון בון ג'ובי משקר-כככותרת.- לא זוכרת בדיוק את הבפנים..) ואממ- רגע עכשיו ראיתי- היום בתשע יש בערוץ ביוגרפיה (ביס) תוכנית רק עליו! יייייייייששששששששששש!!!!!!! (אני יכולה לראות את זה!!) טוב אני עוד צריכה לראות מלא מלא מלא קליפים שלהם כי אני לא יוכל בשבועיים קרובים (אני יחזור רק ביום חמישי עוד שבועיים-בסוף הטירונות..) טוב ובאמת שאני אוהבת אותו- ובכלל את הלהקה...

למעלה