שלום..אני חדשה :)

שלום..אני חדשה :)

ת'אמת אף פעם לא הייתי חובבת של בנות גילמור. ראיתי פרק פה, פרק שם. לא יודעת איך ולמה, אבל התחלתי לראות מלא סרטונים ביוטיוב של ג'ס/רורי, טריסטן/רורי, והחלטתי שאני רוצה להתחיל לראות. אך לפני זה אני רוצה לשאול כמו דברים לגבי טריסטן וג'ס. נתחיל עם טריסטן. *באיזה עונות ופרקים הוא מופיע? (אם אפשר אז לפי הסדר..) *באיזה פרק הייתה הנשיקה שלו ושל רורי? *הוא באמת אהב אותה? או שזה היה סתם.. *למה הוא עזב? עכשיו נעבור לג'ס. *באיזה עונות ופרקים הוא מופיע? (אם אפשר לפי הסדר..) *מנסגר איתם בסוף? למה הם לא היו ביחד? ראיתי משהו שהיא באה אליו ואמרה לו שהיא מאוהבת בלוגן והוא בוגד בה.. למה היא לא עם ג'ס? *למה הוא עזב כל כך הרבה פעמים? ושאלה אחרונה.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תקצירים לכל העונות? סליחה שאני שואלת הרבה...אני פשוט חייבת לדעת ולהבין הכול! תודה לעוזרים :)

hbam

New member
תתחילי לראות ותקבלי תשובות להכל ../images/Emo13.gif

חח פחדתי שזה מה שתרשמו..

זה מאוד חשוב לי שתענו... כי אני לא הולכת לראות את כל העונות רק דברים מסויימים... אז...אני צריכה לדעת מה להוריד, באיזה פרקים ועונות הם השתתפו ותקצירים לפרקים. בבקשה מי שיכול לענות שיענה!

את לא תוכלי להבין הרבה ככה

עדיף לך לעשות את זה מסודר, לקרא תקצירים ולראות את הפרקים או לפחות את רובם כי לגבי ג'ס למשל הפרק שבו היא אמרה לו שהיא מאוהבת בלוגן זה הרבה אחרי שהסיפור ביניהם נגמר. אחרי ג'ס (שלפניו היה דין) רורי חזרה לדין נפרדה ממנו והכירה את לוגן... וטריסטן לא כל כך משמעותי בעלילה.

kml4e

New member
אני יכולה לענות על גס

נראלי הוא הופיע עונה 3 כל הקשר שלהם היה כזה...מוזר רורי הייתה רגילה שדין תמיד רודף אחריה ותמיד מתקשרת ותמיד היא יודעת מתי היציאות וגס פשוט היה אומר נתראה או שנדבר...אבל היא באמת אהבה אותו והוא באמת אותה לבסוף...אחרי פרקים די מוזרים שבקושי ראו אותם מתנשקים אבא של גס פתאום הופיע בעיירה ורצה לראות את הבן שלו הוא שכח את הארנק בדיינר של לוק וככה לוקח פגש אותו ואמר לו לעוף משם אבל גס גילה את זה ונסע אליו ולא אמר כלום לרורי וגם לא נפרד (הוא גם ככה היה צריך לעזוב תעיירה כי ההסכם שלו עם לוק היה שהוא נשאר איתו רק אם הוא מסיים תיכון והוא לא הלך לבצפר כל יב' ובמקום עבד ועכשיו הוא צריך לעשות שוב את כיתה יב' כדי לסיים והוא לא רוצה) ס פגש במקרה את רורי על האוטובוס כשהוא נסע וכשהיא הייתה בדרך לצילטון היא לא ראתה תתיק שלו שהוא עוזב ושוב לא אמר לה כלום ופשוט הלך.....היא גילתה את זה מאוחר יותר הוא המשיך להתצקשר אליה אבל לא דיבר שתק ולבסוף בפרק האחרון בעונה ה3 נראלי היא ואימשלה נוסעות לטיול באירופה וגס מתקשר זה היה טקס סיום בצילטון ואז רורי שפכה הכל ואמרה לו שזה נגמר ולא כ"כ זוכרת אח"כ אחרי עונה או שתיים הוא שוב הופיע בסטארס הולו והתחמק ממנה לגמרי והיא לא הבינה כי היא זו שצכה להתחמק איתו אז היא התעמתה איתו והוא לה שהוא אוהב אותה וברח ושוב לא ראתה אותו ולבסוף בעונה ה6 הוא חזר כשהוא רשם עליה ספר אבל אם היא כבר הייתה מאוהבת בלוגן וגס כבר מסודר והכל וכשרורי רבה עם לוגן היא נסעה לגס והוא שאל אותה אם הם עוד יחד והיא אמרה שכן אז הוא אמר שזה לא מגיע לו והיא אמרה נכון והלכה...וככה נגמר ביניהם כי היא בחרה בלוגן היא המשיכה הלאה למרות שגס עוד היה מאוהב בה.... מקווה שלא החסרתי משו או מישו...

וואי תודה :)

ואף אחד לא יודע לגבי טריסטן? אני פשוט רוצה לראות פרקים עם צ'אד :) ואני מחפשת בנרות תקצירים ולא מוצאת!!! מישהו יודע אולי איפה יש?

o0Invisible0o

New member
וואי כמה שאלות..o_0

נתחיל עם טריסטן. *באיזה עונות ופרקים הוא מופיע? (אם אפשר אז לפי הסדר..) *באיזה פרק הייתה הנשיקה שלו ושל רורי? *הוא באמת אהב אותה? או שזה היה סתם.. *למה הוא עזב? * עונה ראשונה ושנייה עד פרק 9. * ממש לא זוכרת..
* לא נראה לי שבאמת אהב אותה. זה לא היה רציני..הם לא באמת היו ביחד..אולי אם הם היו מנסים.
* אבא שלו הכריח אותו ללכת לבי"ס צבאי, הוא לא היה מחונך משו..o_0
עכשיו נעבור לג'ס. *באיזה עונות ופרקים הוא מופיע? (אם אפשר לפי הסדר..) *מנסגר איתם בסוף? למה הם לא היו ביחד? ראיתי משהו שהיא באה אליו ואמרה לו שהיא מאוהבת בלוגן והוא בוגד בה.. למה היא לא עם ג'ס? *למה הוא עזב כל כך הרבה פעמים? * מזה נסחפת..o_0 הוא הצטרף בעונה שנייה, עזב בסוף שלישית. חזר לבקר ברביעית ובשישית. * שומדבר לא נסגר..
שאלה מוזרה.. * הם היו ביחד. הוא עזב אותה בלי להגיד לה בגלל שהוא נכשל בלימודים ולא היה יכול להשאר אצל לוק בסטארס הולו, הוא לא היה בוגר מספיק בשביל לספר לה ולהתמודד עם זה..
אז הוא ברח. וככה הם נפרדו..>< פוגע משו. * מה שראית היה מעונה שישית. היא ולוגן רבו, הוא לא בדיוק בגד בה [שיחזור של כל סיפור we were on a break של רוס ורייצ'ל מחברים...
] היא נפגשה עם ג'ס ופרקה תסכולים.
* מתאים לאופי שלו? כי הוא גר זמנית עם לוק, זה לא תמיד הסתדר והם רבו הרבה..וגם כי רצו לעשות לשחקן ספין אוף וזה לא הלך, אז נתנו לו תפקידי אורח.
רורי וג'ס לא שכבו ביחד, ד"א. תקצירים? באתר הרשמי!!!
חפשי בנות גילמור בגוגל, התוצאה הראשונה [סביר להניח..
] תהיה האתר של הCW [הרשמי] ושם תמצאי את תקצירי כל העונות. בערבית- אני בטוחה שאין של כל העונות ברשת..

חח תודה רבה !!!!!!!!!!!

ממש עזרת לי..
וסורי עם הגזמתי !
הייתי חייבת לעשות סדר בראש לפני...
\ה מה שוקרה שרואים יותר מדי סרטונים ..

lir972

New member
אני מציעה לך....

להוריד את הסדרה כולה. או לקנות....299 ש"ח כל עונה.......חח סתם, מה אנחנו רוטשילד? אבל ברצינות. אי אפשר לראות סדרה כזאת בסרטונים, ולרצות להבין מה קורה. אה, והנה תסריטים....http://www.twiztv.com/scripts/gilmoregirls/ יש שם מספרים מ-1 עד 7. כל מספר מביא לעונה מסויימת. תהני!!!

זה בדיוק מה שאני עושה..!

אני מורידה עכשיו את כל העונות.. בדיוק עכשיו ראיתי את הפרק הראשון..!!! הוא ממש יפה..! סדרה יפה :) אפילו דין נראה לי חמוד...למרות שהוא די מעצבן אותי בדרך כלל!

lir972

New member
יפה לך!!!

תראי אחד אחד, בדיוק מה שאני עושה עכשיו עם שתי סדרות אחרות, מורידה ורואה. הכי קל. ואם יש לך שאלות או משהו אז אני תמיד מוכנה לעזור. במסרים, באייסי, במה שבא לך.....

יש לי בקשה..

כרגע אני רואה את העונות בדרכים לא חוקיות.. עכשיו.. השגתי את העונה הראשונה והשנייה + התרגום. אבל נתקעתי עם העונות 3-4-5 מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג תרגום ואת הפרקים? (מי שיודע שישלח לי במסר..) תודה לעוזרים..:)

8NaaMa8

New member
מנסה לעזור לך

אם את רוצה לראות את הסדרה בדרכים חוקיות, עם תרגום ובאיכות מעולה (של טלויזיה) את יכולה ללכת לסיפריית וידאו הקרובה לבית שלך (אני לקחתי את זה מהאוזן השלישית בת"א) ולקחת שם.. אני יודעת שיצא עד עונה 4 ועונה 5 ואני חושבת גם 6 עם תרגום לאנגלית.. אגב ככה הרבה יותר כיף לראות ומקסימום תצרבי את הדיסק....

האמת שניסיתי את זה...

ולא היה שםם... ובדרך כל אני מורידה...לא משכירה/קונה. מה שאני רוצה לדעת זה האם מישהו השתמש/מצא כתוביות לעונות האלה.. האם הן קיימות בכלל...כדי שאני לא אחפש סתםם.. וזה מוזר שאיןן כי בדרך כל מתרגמים. אז רציתי לדעת אם מישהו ראה את העונות האלה + התרגומים האלה ויכול להגיד לי מאיפה הוא השיג אותם.. זה ממש יעזור לי.!

למעלה