שלום אני חדשה

כמו שצריך!

מה לעשות, האנשים מתמקדים בעיקר במהירות. אני אישית בקושי מרגיש רגש בנגינה, והסאונד שלהם לא לא מעביר רגש, אלא פשוט לא שומעים רגש איתו. מהירות, מהירות, מהירות.

אפשר לחלוק על זה.

יש להם את הבלדות המקסימות שלהם. לגבי המהירות - לקלידיסטים שלהם יש אחלה של פיל, זה יאני שמאונן לדעתי. הסאונד שלהם דווקא מגניב לדעתי, אבל הם פשוט נמאסים קצת..

Gaius Octavius

New member
בולשיט.

אני נראה לך כמו בנאדם שמתמקד במהירות? במוזיקה שלהם יש כל כך הרבה רגש, לדעתי. כמובן שזה סובייקטיבי, וגם תלוי במה ששמעת ובמה הטעם שלך, אבל החומרים האחרונים שלהם בבירור טעונים בהרבה מאוד.

בהחלט, עניין של טעם

עד כמה שאני נהנה מאוד להגיד "סונטה זה זבל אורגני ואף אחד לא צריך באמת לשמוע אותם" אני לא אכפה על בנאדם לא לשמוע אותם, ואם אתם אוהבים אותם, תהנו. אני אנסה להשמיע לכם דברים שנשמעים יותר טוב לדעתי (*אהמ* falconer *אהמ*) אבל בסופו של דבר אני לא ארצח מישהו רק כי הוא שומע סונטה (לפחות, בכמה שנים הקרובות P: )

dirty boots

New member
אבל הוא לא אמר שמי ששומע את סונטה

מתמקד במהירות, אלא שהם בעצמם עושים את זה.

שמקססן

New member
הנה כמה המלצות

Lykathea Aflame Asesino Wyrd Keep of Kalessin Carcass Nasum Aborted סתם, אני צוחק. כל הלהקות שציינתי למעלה יגרמו לפאווריסט המצוי לחרבן את הטחול שלו החוצה מרוב כבדות. לא מומלץ לבעלי לב חלש. עכשיו ברצינות תנסי את Kiuas, אחלה להקה. לא בדיוק כמו סונטה, אבל סונטה די מעפנים בכל מקרה, אז זה לטובה. Edguy חביבים Savage Circus / Persuader אם את רוצה דברים קצת יותר כבדים ומשהו אחד אחרון... לא בדיוק פאוור, אבל הרבה יותר טוב מכל להקת פאוור שאני מכיר Pain of Salvation במיוחד שירים כמו Ashes, Used, A Trace of Blood, America, People Passing By, Ending Theme

genz

New member
עזבי אותך פאוור

תשמעי נוורמור וקריאייטור, מחקרים מוכיחים שזה מונע סרטן, בריא למערכת החיסונית, ומשפר דרמטית את הטעם המוזיקלי שלך :)

IJohnYI

New member
אה, כן.. כמובן!

קודם כל מזל טוב לרגל הצטרפותך, תהני פה, מגניב פה. הלהקה הטובה ביותר בעולם: MASTERPLAN, ויורן לנדה הסולן שלהם. (לשעבר..) אמם.. RAGE זאת להקה סוסה, ויש גם את Gamma ray כמובן שהיא גם להקה ממש טובה Children of Bodom זאת גם להקה מדהימה שהתחלתי לאהוב נורא בזמן האחרון (במיוחד אחרי האלבום האחרון שלהם), אבל זאת מוסיקה קצת (הרבה) יותר כבדה...

McBlack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני מאיה ../images/Emo152.gif

שמעי Sentenced - עם האלבום the funeral album. כולו
. Pain of Salvation - בעיקר את האלבום Remedy Lane, כמו שהשמקססן כבר הציע...
Symphoni X - פאוור-פרוגרסיב... שמעי כל מה שתמצאי
Epica ו- Lacuna Coil, כי אם אהבת ווית'ין רוב הסיכויים שתאהבי גם אותם Tenacious D (לגמרי לא קשור, אבל עדיין שולט)
ומסכימה איתך בקשר לסונטה... גם לי לא יצא לשמוע שיר שאני שונאת. though, יש לי סלידה מוזרה מ-W&R

o l l i

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אולגה. ותשמעי את מה שמאיה אמרה.

«Adrienne»

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אומרת, אל תגבילי את עצמך לסגנון אחד, אלא תשמעי כל מה שייצא לך לשמוע. אני ממליצה על Nightwish, Blind Guardia, Epica, ו-Edguy. :]

למעלה