שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

קוראים לי איילת ואני מכורה קשות לסונטה ארקטיקה... ואני גם שומעת נייטוויש ווידין טמפטשיון... אני רוצה להכיר עוד להקות פאוור שמזכירות את סונטה.. אז תמליצו לי בבקשה על אלבומים או שירים...

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

טוב, לדעתי סונטה לא דומים כלכך לאף להקה אחרת אז אני יכולה פשוט לתת לך המלצות ללהקות פאוור אחרות :] Arwen - להקה אדירה שהוציאה שני אלבומים. כל שיר שלהם שתמצאי יהיה טוב Axenstar -את האלבום Far From Heaven Kamelot -את האלבום Epica

Musta Susi

New member
עם עדיפות לIllusions../images/Emo99.gif

הם מתכננים להוציא עוד אלבום?

TarwenR

New member
../images/Emo9.gif

לשמחת העולם, כן :] הם עובדים על חומרים חדשים עכשיו אם אני לא טועה

Musta Susi

New member
זה נפלא../images/Emo218.gif

יש להם כבר תאריך הוצאה רשמי? אולי איזה Single בדרך?
מתחשק לי עוד קצת Arwen, אני מכור קשות לאלבום האחרון שלהם כמו שאת רואה...

Musta Susi

New member
דוקא יש להקה שדומה, אפילו באופן דיי

מפתיע לסונטה: Tricky Means!!!

Musta Susi

New member
סחטיין על השם המקורי^^

ברוכה הבאה
שמעי Blind Guardian ,Stratovarius וRhapsody הא'-ט' של הPower Metal...בערך
את יכולה לנסות גם Helloween אם תאהבי...משהו כמו Keeper of the 7 Keys Sonata בין השאר עשו Cover לשיר שלהם - I Wnat Out אני מתאר לעצמי שאת מכירה... נכון The Gun וDream Thives הם אחלה שירים?

Musta Susi

New member
Sonata Arctica אולי הלהקה היחידה

שאני אוהב את כל השירים שהיא הקליטה במשך כל הקריירה! (אולי חוץ מהגרסה האקוסטית לMary Lou) אז את מכירה את כל השירים של Sonata? כולל הבונוסים היפניים באלבומים והE.Ps למיניהם? |פרצוף שוויצר|

אתם מצחיקולים../images/Emo9.gif

מטאליקה לא הלהקה היחידה שאני מכיר את כל השירים שלה ואוהב את כולם כולל קאברים כולל ג'אמים כולל הכל.......יש עוד להקות כאלה והמספר שלהן רק מתרבה עם הזמן, לדוגמה- Whorecore , Obituary , Cock And Ball Torture עשיתם ממני איש סט אנגר

Musta Susi

New member
בעע, על תשאלי אותי על מילים...

אני יודע אולי שיר אחד שלם בע"פ. אפילו זה לא
ואני שומע אותם כבר די הרבה זמן...

חייב לא להסכים.

פעם ממש אהבתי אותם ולאט לאט הם נמאסו עלי, והיום אני מגיע למצב שאני כמעט נשמע כמו סער לגבי סונאטה :|

למעלה