שלום, אני חדשה

babouch

New member
שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה כאן. אף פעם לא חשבתי לחפש כאן אם יש פורום פנג שואי עד אתמול בערב, אני שמחה לגלות הבוקר שיש פורום כזה. יש לי כמה שאלות לגבי הבית החדש שלנו ואשמח מאוד אם אוכל לקבל כאן תשובות. עברנו לדירה חדשה ביולי האחרון. יש לציין שאנו שוכרים את הדירה כך שלא תכננו אותה מראש וגם לא נוכל לעשות בה שינויים של ממש. הדירה חדשה לחלוטין (הינו הדיירים הראשונים בבינין) וזאת כבר הרגשה נהדרת. אנחנו מרגישים בדירה מצויין, בעיקר נהנים מתחושת החדש. יש רק דבר אחד שלא אהבנו מההתחלה וזה כיווני האוויר. היא צפונית-מזרחית, אומנם מאוד מוארת אבל בלי שמש בכלל ואנחנו שנינו סולארים לחלוטין. אבל נצטרך לחיות אם זה כך. שאלותי הם: 1. האם אני יכולה לשים מראה על הקיר הימני של דלת הכניסה? 2. האם יש משהו שאני צריכה לעשות על מנת לשפר את האיזור הקשור לקריירה (אני עצמאית חדשה ומודה שלוקח לי קצת זמן להתחיל בעסק החדש שלי, האם זה יכול להיות קשור לאיזור מסויים בבית? איפה הוא? 3. אנחנו נשואים שנה וחצי ומאוד מעונינים שאוכל להיכנס להריון בקרוב. האם יש משהו שאוכל לשפר בבית כדי לעודד את העינין? ניראה לי שזהו זה כרגע. חשוב לציין שוב שהשינויים שנוכל לעשות הם רק מבחינת איבזור כי הדחרה שכורה. תאריכי הלידה שלנו הם: של בעלי=02/09/1972 ושלי 24/03/1976 צירפתי כאן את תוכנית הדירה. אני מודה מאוד על העזרה מראש.

דנה A

New member
שאלות

שלום babouch ברוכה הבאה לפורום, רציתי לשאול לגבי הכיוונים שמופיעים בתוכנית, האם הם מדוייקים? בפנג שואי ישנם רבדים שונים, רובד ראשון הוא עפ'י הבגואה, כיוונים ותחומי חיים, כיוונים מיטבים עפי' מס' הקואה וקיימים רובדים עמוקים יותר של ניתוח, עפי' המפה האסטרולוגית של המבנה, מה שדרוש ניתוח מעמיק ורציני יותר. 1. ברמה עקרונית אין בעיה עם מראה על הקיר בכניסה, 2. לגבי שאלתך בנושא הקריירה - את אומרת שלוקח לך קצת זמן להתחיל בעסק - מאיזו בחינה, האם סיבות התלויות בך, בניית העסק וכו' או מבחינה אובייקטיבית? התקדמות העסק וכו' 3. היריון-המלצות כלליות ללא המפה האסטרולוגית של הבית יכללו שימוש בסימבולים, שימוש בסימבולים המסמלים פוריות, משפחתיות - למשל רימון, צב עם צאצאיו על גבו וכד', כמו כן לאבן הרובי נודע קשר להיריון.. לרצוי לענוד אותה או ללכת עמה באזור האמצעי של הגוף, בקירבה לרחם, למשל צמיד/ טבעת/ או להניחה בכיס. תבדקי את נושא הכיוונים, ערב טוב דנה

babouch

New member
בוקר טוב דנה, כיוונים נכונים

הכן, הכיוונים נכונים, הדירה היא בפינה הצפון מיזרחית של הבנין. קראתי את ההסברים שנתת לי על הרבדים,לצערי אין לי מפה אסטרולוגית של המבנה. בנוגע לעסק, אני חושבת שזה גם תלוי בי, בוא נגיד שדברים קטנים טכנים מעקבים אותי ומכוון שאני פרפקציוניסטית, אני לא אתחיל לגמרי כל עוד הכל מושלם (אני מתווכת נדל"ן). אז, אשמח מאוד מאוד לדעת אם העיקובים הללו יכולים להיות בגלל משהו בדירה. לדוגמה קראתי ששירותים בצד הדרום מיזרחי זה מאוד לא טוב לעסקים. אם אני לא טועה, מחדר הורים, השירותים הם בחלק הדרום מזרחי של הדירה. האם זה נכון? איך ניתן לתקן את המצב, בלי לעקור משם את השירותים
אני ממש רוצה לעודד את הפשע ולפשר את האיזור נדרש. אנא, עזרי לי. איפה האיזור הזה? מה לעשות בו? תודה רבה מראש

דנה A

New member
כיונים

מפה אסטרולוגית של המבנה, או "מפת הכוכבים המעופפים" בשמה המדוייק יותר, מכין יועץ שעובד ע"פי טכניקה זו בשל המורכבות שבטכניקה זו. מבחינת העסק - ישנם דברים שתלויים בנו וישנם עיכובים שהם אובייקטים מבחינתנו, ישנם עיכובים הנובעים מהבית - אך זאת ניתן לראות רק עפי' המפה הספציפית של הבית, בבדיקה וניתוח מעמיקים יותר. שירותים בצד הדרום מזרחי - כאשר מחלקים את הבית ובודקים אותו עפי' הבגואה את צודקת, כי האזור הד.מזרחי בבגואה הינו אזור השפע ומשם הסיבה לכך שאין זה מומלץ לעסקים. במקרה שכזה המומלץ הוא להוסיף ייצוג לאלמנט המתכת לשירותים- זא' חפצים, צבעים, מגבות למשל בצבעי הלבן, שמנת, אפור, זהב, כסף וכד'. המתכת מיוצגת עפי' צורת העיגול ובחומרי המתכת השונים. והמנעות משמוש בצבעי העץ והירוק. חיזוק הד.מזרח בסלון, חדר עבודה וכד' עי' שימוש בסמבולים המייצגים שפע. יום נפלא דנה

babouch

New member
תודה על המידע

קיבלתי כאן מידע, אבל לא ממש היצע ספציפית. כניראה שהפורום הוא כללי יותר ולא בא לתת מהנה מדוייק לשאלותיי. אני מודה לך בכל זאת. יום נעים שיהיה לך.

למעלה