שלום! אני חדשה

ede1

New member
שלום! אני חדשה

ויש לי שאלת יעוץ איתכם. אני ירושלמית והופנתי ליחידה לגיל הרך של משרד הבריאות. איך להגיד את זה בעדינות..... יש הופציות אחרות לאבחון/טיפול? או שיש אולי המלצה על משהיא מסוימת במחלקה זאת... משפחתי שייכת לקו"ח לאומית. והופנתי עם בן שלי בן שנתיים. אשמח לקבל עצתכם גם במסר תודה רבה

yonitbrk

New member
שלום לך חדשה

ברוכה הבאה. לא אוכל הרבה לייעץ לך , מכיוון שאינני מכירה את הקופה . בכל אופן יהיו כאן הרבה שיוכלו לעזור וליעץ. אנחנו חברי מכבי כך שאובחנו דרך התפתחות הילד של הקופה, והפסיכיאטר המאבחן היה ד"ר זימן, שידוע ומוכר בתחום. כמו כן יש רופאים נוספים. בידקי דרך הקופה. בד"כ יש להם רשימות של פסיכיאטרים , אשר איתם הם עובדים. קחי בחשבון שהתורים מאוד ארוכים. כמו כן דפדפי אחורה, ובטח תמצאי חומר רב בנושא.

נעמיאר

New member
שלום לחדשה

בירושלים יש את המרכז להתפתחות הילד של משרד הבריאות ואשר מטפל בכל קופות החולים. המנהל שם הוא דר' טננבאום והוא מאבחן מצויין של בעיות תקשורת. הייתי ממליצה לך לפנות אליו. אולם אם יאבחן חשדות לPDD כדאי אח"כ לזרז את העניינים ולקבוע אבחון פרטי.

ede1

New member
נעמיאר,

תודה. לא הבנתי, זה לא אותו דבר? יחידה לגיל הרך והמרכז? איך פונים למרכז והאם צריך לקחת הפנייה כל שהיא? ליחידה הופננו דרך טיפת חלב. תודה

yos9

New member
אנחנו מהאיזור

ויש ביחידה להתפתחות הילד ברחוב יפו ליד רחוב הטורים תוכנית מעולה לילדים עם בעיות תקשורת אני מתארת לעצמי שהשנה אין לך סיכוי להצטרף לתכנית אבל כדאי להתחיל את התהליך של האבחונים התכנית מיועדת לילדים עד גיל 4 לפעמים יותר אנחנו היינו שם שנתיים ומאוד התקדמנו איתם הם עובדים בשיטת גרינשפן אני יכולה למסור לך טלפונים של המרכז להתפתחות הילד 6217300 אם תרצי יותר פרטים אשמח לענות לך

נעמיאר

New member
שלום יוליה

ראיתי את שאלתך רק עכשיו וראיתי כי כבר ענו לך על כך וגם נתנו לך את הטלפון של התפתחות הילד. שם ישנה משהי בשם שוש שתוכל להסביר לך אם צריך להביא התחייבות. בכל מקרה, גם אם קבוצת התקשורת סגורה , עדיין יש אפרות לקבל טיפולים. הילד שלי קיבל סדרת טיפולים בדיוק כמו בקבוצת התקשורת למרות שהיה לבד. אשמח לענות לעוד שאלות אם תרצי.

TAMMII

New member
התפתחות הילד בקופ"ח לאומית

שלום רב האחראית לתחום התפתחות הילד בקופ"ח לאומית בירושלים היא ד"ר שפי בן גור. אני מניחה שיא או מישהו מעובדיה יוכל לסייע לך.

ede1

New member
תודה TAMMII, זה קופה שלנו

אז אני מבולבלת לגמרה. לאיפה פונים? לקופה, למחלקה של משרד הבריאות וא ליחידה לגיל הרך? מה הבדל ביניהם? הם מאבחנים וגם מטפלים?

למעלה