שלום אני חדשה..

שלום אני חדשה..

אני חולה על הפיג'מות
לא פספסתי שום פרק
ואני פשוט משוגעת עליהם...

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני אורי
אם לא ידעת-אז יש עונה רביעית! העונה הרביעית של הפיג'מות תכלול 25 פרקים חדשים שנכתבו ע"י שחקני הסדרה וכותביה הישנים. הסדרה תשודר בשידורי קשת שבערוץ 2 בניגוד לעונות האחרות ששודרו בערוץ הילדים. העונה הרביעית תשודר בתחילה ללקוחות HOT בשירות ה-VOD ולאחר מכן תעלה לערוץ 2. בעונה הזו ישתתפו אילן קובי ועודד אך אלונה לא תשתתף ואותה תחליף השחקנית ימית סול. גם נתן בן דודו של אילן יקבל תפקיד קבוע. גרי ורוני ממשיכים גם לעונה הזו. זוהי התחלה חדשה ולכן הסט התחלף וכל הדירות וההמבורגרי השתנו. הסדרה כבר לא מצולמת ב"קניוכל" אלא עברה לאולפן חדש. בתמונה ניתן לראות את הדירה החדשה של הלהקה

מ א מ י2

New member
אם כך,מקומך פה :] ../images/Emo219.gif

ברוכה. אני לוטן. בת 11 מיבנה. ספרי קצת על עצמך? שנכיר?
.

מ א מ י2

New member
הו! איזו נחמדה :] ../images/Emo219.gif

קודם כל-הוגים את השם כך:LOTAN יענו..לוטן עם E...מקווה שהבנת ת'הסבר הדפוק שלי. א'.לוטן זה שם של קיבוץ ליד אילת ב'.זהו פרח בר
.

איזה שם יפה../images/Emo99.gif

אני אוהבת שמות של פרחים
וזה שם מיוחד אפעם לא שמעתי עליו...שמעתי על יותר גרועים

B o N u s

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל בן 13 מראשון לציון
השתלבות מהירה בפורומינו

טוב אז...

קוראים לי סופי ,אני בת 14 מהמרכז. ואני חולה על הפיג'מות... אגב,הבית החדש הוא עדיין הבית של מלכה קופרמן או שהם החליטו לשכור בית מכסף שאין להם..? ויש לי להוסיף אם זה מעניין אותכם למה אלונה לא משתתפת
כי היא מנחה בMTV והיא גרה בחו"ל והיא באה בפסח לארץ אבל היא כבר חזרה...

../images/Emo9.gif

לא ידוע לגבי הבית שלהם אבל אני חושב שהם פשוט עשו שיפוץ... ואלונה תשתתף בפרקים מסוימים בתפקיד אורח.

B o N u s

New member
אוקיי אז ככה (בקשר לדירה) ../images/Emo194.gif

הדירה עדיין של מלכה. בעונה הבאה יתחייסו לבית כאילו הוא בית רגיל ולא יזכירו בכלל כאילו הוא עבר שיפוץ.. אלונה תשתתף בכמה פרקים יחידים בסדרה בתור שחקנית אורחת... היא שיחקה בחו"ל, הצליחה שם והקימה שם גם בית אבל היא לא חלק מMTV! העונה תעלה קודם לשירות הVOD ואחר כך לערוץ 22.

כן זהו..

היא הגיעה בפסח גם לתפקיד אורח לפי מה שאני זוכרת וגם כדי לחגוג עם המשפחה שלא פגשה הרבה זמן. והיא כן הייתה בMTV, היא הנחתה שם...עם בקי נראה לי. וגם שיחקה אם אני לא טועה... אבל שאלה לי אליכם
העונה הראשונה,שניה ושלישית עכשיו בחינם בHOT VOD אתם יודעים אם היא תעלה גם בחינם

לא מדוייק

אם זה יהיה בחינם מה הם ירוויחו? שאנשים כבר לא יסתכלו בטלוויזיה ולא יהיה רייטינג כי את הכל יהיה אפשר לראות אח"כ? יש כאלה שהם חינם ויש כאלה שמאד יקרים.

B o N u s

New member
לא, אני יודע שהרעיון מלכתחילה היה

לעלות את העונה בחינם.. אני יודע את סתם מתווכחת...

למעלה