אני חושב שבורכנו
בכמה שחקנים מאוד נחמדים שנמצאים בין הדרגות 20 קיו ל1 קיו וכמה שחקנים פחות נחמדים שהעיקר שלהם מעל 20 קיו אני חושב שאם תהיי ילדה טובה ותבקשי בנימוס מכמה שחקנים בין 10 ל20 קיו בחדר העברי של KGS ולא תתייאשי אחרי שיגידו לך 100 פעמים לא (כמובן לא אותו בן אדם, אם מישהו אומר לא סימן שצריך לעזוב אותו בשקט) בסופו של דבר תמצאי מישהו חשוב גם איך את פונה, אני חושב שכדי שמישהו יוכל ללמד אותך את צריכה לבקש בנימוס משחק לימוד, גם תגידי שאם בסוף הוא לא ירצה לעבור על המשחק או רק על חלקו זה בסדר מבחינתך, תנסה להיות נחמדה כמה שיותר, תזכרי שעצם המשחק איתך בשביל שחקן חזק זה כבר נתינת מתנה, את משתפרת והם מסכנים חלק מהעירנות שלהם לא לשכוח להודות על המשחק ועל הלימוד כמובן, אם המורה יצא בהרגשה רעה התלמידה לא תקבל עוד שיעור

אם תשאירי את השם שלך אולי אני אנסה להכניס אותך למעגל התלמידים שלי רק שלי יש שיטות משלי ללמד , כשאני מלמד אני רק בחשבונות אורחים ואני מלמד רק את מי שנחמד אלי למרות שנראה כאילו שאין לי שום כוונה ללמד אותו, לא לעשות אוברפליי או לפחות להפסיק כשמישהו מבקש זו דוגמא לנימוס על השולחן לא נשכח להגיד בהצלחה בתחילת המשחק, גו הוא משחק של נימוס זה הכל בערך...