שלום אני חדשה!

Mor L

New member
שלום אני חדשה!

אני מתה ללמוד את המשחק אבל לצערי אני גרה בבאר שבע....... מישהו יכול להגיד לי את המקום הכי קרוב בשבילי שאני אוכל ללכת אליו ולהתחיל ללמוד גו?

dannyshadow

New member
אממ

קחי לינק http://playgo.to/interactive/hebrew/ תעברי על המדריך ותתחילי לשחק בKGS. נכון שהרבה יותר פשוט ללמוד במציאות כשמסבירים לך הכול (עדיין- מעצבן, ניסיתי ללמד מישהו את המשחק וכמעט התשתגעתי בדברים פשוטים שהוא לא הבין כמו אטארי. ניסיתי להזכר בעצמי לפני חודשיים ושהייתי בדיוק כזה אבל זה עדיין מעצבן:p) בקיצור, תעברי על כול המדריך ותעשי את התרגילים בו, בו זמנית (או אחרי שתביני את הקונספט של הלכידה ושל הטרטוריה) תעברי לKGS ותתאמני (מנסיון משחק אפילו יותר טוב מבעיות. האמת שעד היום לא ממש ישבתי ללמוד בעות, ובכול זאת יש מצבים של חיים ומוות שאני מבין- וזה מהמשחקים)

Mor L

New member
תודה

אבל אני מכירה את עצמי אם זה לא פנים מול פנים או לפחות און ליין זה לא יצליח להיקלט

dannyshadow

New member
את חושבת שאת מכירה את עצמך../images/Emo8.gif

היה לי אותו הסיפור. כשהתחלתי אפילו בעיות של אטארי (זאת אומרת- למצוא קבוצה שאפשר ללכוד אותה במהלך אחד ולאתר אותה) היו קשות לי. לכי לאינטרנט ואפילו תתחילי עם הבסיס של הלכידה ותתרגלי את זה (את מוזמנת ללכת ל30 קיו סימן שאלה. נכון הרבה יותר מועיל לתרגל עם מישהו טוב ממך אבל אפילו 29 קיו לא יהיה מוכן לשחק עם מישהו שרק יודע ללכוד אבנים) תאמיני לי, אני התחלתי ככה והלך לי יופי.

bluexx

New member
אני מסכים

אבל אני חושב שעדיף לך למצוא מורה , מישהו בין 10 ל23-25 קיו שיוכל להסביר לך מה שהוא יודע, לעבור איתך על כמה משחקים וכו. מניסיון אני יודע שהרבה מאוד אנשים שעזרתי להם השתפרו מקצה לקצה באופן כמעט מיידי

Mor L

New member
חחח בבקשה!

רק תגידו איפה יש מורים כאלה אני אלך אליהם

bluexx

New member
אני חושב שבורכנו

בכמה שחקנים מאוד נחמדים שנמצאים בין הדרגות 20 קיו ל1 קיו וכמה שחקנים פחות נחמדים שהעיקר שלהם מעל 20 קיו אני חושב שאם תהיי ילדה טובה ותבקשי בנימוס מכמה שחקנים בין 10 ל20 קיו בחדר העברי של KGS ולא תתייאשי אחרי שיגידו לך 100 פעמים לא (כמובן לא אותו בן אדם, אם מישהו אומר לא סימן שצריך לעזוב אותו בשקט) בסופו של דבר תמצאי מישהו חשוב גם איך את פונה, אני חושב שכדי שמישהו יוכל ללמד אותך את צריכה לבקש בנימוס משחק לימוד, גם תגידי שאם בסוף הוא לא ירצה לעבור על המשחק או רק על חלקו זה בסדר מבחינתך, תנסה להיות נחמדה כמה שיותר, תזכרי שעצם המשחק איתך בשביל שחקן חזק זה כבר נתינת מתנה, את משתפרת והם מסכנים חלק מהעירנות שלהם לא לשכוח להודות על המשחק ועל הלימוד כמובן, אם המורה יצא בהרגשה רעה התלמידה לא תקבל עוד שיעור ;) אם תשאירי את השם שלך אולי אני אנסה להכניס אותך למעגל התלמידים שלי רק שלי יש שיטות משלי ללמד , כשאני מלמד אני רק בחשבונות אורחים ואני מלמד רק את מי שנחמד אלי למרות שנראה כאילו שאין לי שום כוונה ללמד אותו, לא לעשות אוברפליי או לפחות להפסיק כשמישהו מבקש זו דוגמא לנימוס על השולחן לא נשכח להגיד בהצלחה בתחילת המשחק, גו הוא משחק של נימוס זה הכל בערך...

Mor L

New member
בבקשה

אם אתה יכול. אני אשמח ללמוד ממישהו כל כך רציני לגבי המשחק. אין לי בעיה לנסוע לתל אביב בשביל זה.

bluexx

New member
"^^

http://kgs.kiseido.com/en_US/applet.jsp זה הכי רחוק שאת צריכה להגיע ;)

itaym02

New member
למה שלא תנסי לארגן חברים למשחק

ותתאמנו אחד על השני? המקום הכי דרומי שאני מכיר שמשחקים הוא ברחובות.

Mor L

New member
איך אני אגיד את זה

אני אוהבת את העיר שלי אבל יש לה חוסר בגרות רציני בכל מה שקשור לאומנויות שלא עוסקות בכדורגל או ספורט "גברי" אחר...

itaym02

New member
הנה לך התשובה - חפשי בנות, גם שמעתי

ממקור ראשון שיש לכם אחלה אוניברסיטה בעיר.

Mor L

New member
אממ

האוניברסיטה ברמה חבל על הזמן, אבל לא פתוחה לאומנויות כמו תיאטרון וקולנוע, זה לא נראה מכובד מספיק כדי לקבל על זה תואר פה... בקשר לחפש בנות, אני לא הטיפוס שמגייס אנשים לצערי, אין לי את הכוחות לזה...

itaym02

New member
אז תגיעי לרחובות (יש חנות יפנית)

את יכולה גם לשים שלטים באונ' שנפתח מועדון גו...

imdark

New member
לא צריך כוחות

תמצאי חברים שלך,אנשים שאת מכירה ותשבי לשחק איתם בקניון אנשים יעברו וישאלו "מה זה?" כל הזמן לאט לאט יהיו גם מתענינים

למעלה