שלום אני חדשה!!!

שאלוםםםםםםםםםםםםם :)

אני קורין תהני פההה

sHiRa De LoCa

New member
חעחעחעחע סופית? התחרפנתי.

קודם ``אדם החיימשלי`` אחרי זה עוד אחת ``אדם יוסף החיימשלי`` ופתאוםם ``אדם יוסף החיים שלי`` טובבב.. ,אה וברוכה הבאה :] הוא גם החיים שלי.. איזה חלום חלמתי עליו ! מפחיד..

sHiRa De LoCa

New member
אה וחזרתי מסבתאא..

איזה מימונה מופלטות באלגניםם חעחעחע קולולולו חג שמחח!

sHiRa De LoCa

New member
אה ושמעו ת`חלום והכול.סיפורי שירה!

אז ככה אתמולוש נסעתי לסבתא ישר צנחתי לישון פתאום צצו הדודים והתחילו לדבר על כדורגל..איזה כאב ראש עשו לי אלה! טוב,בלילה סיפרתי לבנידודים בדיחות על נירית [אחותי] וכולם התפקעו עד שנימאס לי וסיפרתי להם סיפורי אימה! טוב..חירפנתי להם ת`שכל,ובלילה [!!!] חלמתי חלום על אדם ושרון וואלק איזה חלום כזה הלכתי לראות תסרט שלהם בקולנועע וכזה נכנסתי למסך ואז חיבקתי את אדם ואמרתי לו שיבוא לבית שלי והוא בא,קיצר לא זוכרת מה עשה וכעסתי עליו והעפתי אותו מהבית,חע ואז כזה בכיתי והלכתי לאולפן חזרות! וחיבקתי אותו והוא אותי. וזהו..סוף החלום! טוב,אחרי זה בנדוד שלי כול הבוקר התלונן שלא נתתי לו לישון ובצהריים הוא זרק לי מלח על השיער ונעל אותי בשירותים חעחע ואחרי זה אכלנו על האש..ואז איזה 10 ארטיקים..נהייתי מפוצצת,וזהו..חזרתי סחוטה!

אהובתיייייייייייייייייייייייייייייי

חחח התחרפנתיי היוםםם [= איך היהה???? טחנת מופלטותתת?! בא לייי למרות שאני לא אוהבת חח יש בממונות דברים טעימיםם חגגתי שנה שעברה [=

Crazy Motek

New member
זאת סנדרהה!!

נכנסתי לעולם של סנדרה ולעולם של הסנדרה הזאת ויש להם את אותו עולםם!! קיצר.. הילדה השתגעהה!! מותאקק!! לא איבדת משהו במקרה?! את הזיכרון אולי?! חחח..

למעלה