בננותתת אני מחליפה כינוייייי [= הכינוי שלי יהיה -ערני החיימשלי אז תתחילו להתרגל חח
ק קורינושש New member 20/4/06 #16 בננותתת אני מחליפה כינוייייי [= הכינוי שלי יהיה -ערני החיימשלי אז תתחילו להתרגל חח
א אדם יוסף החיים שלי New member 20/4/06 #20 אוקיי מעכשיו אני אזכור שקורינוש זאת בעצם ערן החיימשלי שלום קורין, אני חדשה, מאיפה את,? בת כמה,? אשמח להיות חברה שלך
אוקיי מעכשיו אני אזכור שקורינוש זאת בעצם ערן החיימשלי שלום קורין, אני חדשה, מאיפה את,? בת כמה,? אשמח להיות חברה שלך
ע ערני החיימשלי New member 20/4/06 #23 שלומיתושששששש ../images/Emo13.gif זה ערני החיימשלי לא ערן החיימשלי ! אממ אני מאור יהוד בת 14 את? ובטחחח שניהיה חברותתתת ! אולי גם תצטרפי לדו מיניות אבל זה שלב יותר מתקדם חח
שלומיתושששששש ../images/Emo13.gif זה ערני החיימשלי לא ערן החיימשלי ! אממ אני מאור יהוד בת 14 את? ובטחחח שניהיה חברותתתת ! אולי גם תצטרפי לדו מיניות אבל זה שלב יותר מתקדם חח
א אדם יוסף החיים שלי New member 20/4/06 #29 חחחח חמודה קוראים לי שולמית לא שלומית חחח... אני בת 14 מבאר שבע מי אלה הדו מיניות?
ע ערני החיימשלי New member 20/4/06 #30 אהה שולמיתת סורי מאמי [= יאאאאאאא את בעיר שחל ביחוששש כפרעליווו!!! אממ הדו מיניות?! תראי בחתימה שלי
א אדם יוסף החיים שלי New member 20/4/06 #39 בנות נחמדות אני חיבת עזרה אני במסע היכרות עם הגיים בויז... אני צריכה שתגידו לי מי זה ->