ברוכה הבאה עדיליי ../images/Emo140.gif
ישנם כמה דברים שאת יכולה לעשות כדי לעבור את השלב הזה, זהו יכול להיות
שלב זמני ולפי מה שאת כותבת כבר התחלת בדרך הנכונה לפתרון "שאני מנסה למצוא את הטוב בכל דבר " מחשבה חיובית זהו אחד הדברים שמורידים לחרדה את הראש
אני לא יודעת באיזה רמת חרדה או איפה את מקבלת את ההתקפים אבל תרגיל הנשימה עוזר בכל המקרים.
אחד הדברים שעוזרים מאוד ופותרים את ההתקפים זאת
הנשימה - כשאת מרגישה שהיא מתחילה להרים את הראש - שימי יד על הבטן ותנשימי לבטן לא משנה איזה מחשבות עוברות לך בראש באותו השניה תתרכזי ביד שבבטן בתנועת היד שעולה ויורדת תוך כדי נשימה ואם המחשבות חודרות תחזרי את הריכוז שלך ליד/לבטן.
היפרונטילציה - כשיש נשימה מואצת ומקבלים סחרחורת - אפשר לקחת שקית קרטון (כן, כן כמו שרואים בסרטים האמריקאיים) ונושמים לתוך השקית כשאין שקית משתמשים בשתי הידיים ונושמים לתוכם עד שנרגעים.
חבר, חברה, אמא, אבא מישהו שאת סומכת ומרגישה בנוח איתו/ה שתוכלי להתקשר אליו/ה בזמן שאת מרגישה שההתקף מתחיל ותפקידו/ה להרגיע/לדבר איתך תוך כדי כדי שלא תמשיכי "להזין" את החרדה ולהחמיר את ההתקף. ישנם היום הרבה אופציות לטיפולים בניהם דמיון מודרך, פרחי באך, היפנוזה שעוזרים ונותנים גם כלים להתמודדות. וישנם ספרים שמאוד יכולים לעזור במקרים של חרדה שכוללים בתוכו גם תרגילים אני אמליץ לך על שני ספרים הראשון הוא :
"בוחרים להרגיש טוב" של ברנס דייויד ד.ד``ר אני בטוחה שתוכלי למצוא את עצמך שם וללמוד גם תרגילים נוספים, הוא עובד שלב אחר שלב ומאוד נוח להבנה. בוא עובד על שיטה של פסיכולוגיה קונגטיבית שהיא שיטה מאוד ייחודית ועוזרת. הספר השני :
"לאלף את השדון": - קרסון ריצ`רד ד ספר מעולה להבנה של מה שעובר עליך ומתוך ההבנה גם מגיע הרפוי. דבר נוסף את יכולה ללמוד רייקי זה יכול לעזור לך מאוד לטיפול עצמי. זה על קצה המזלג אני בטוחה שלחברי הפורום יהיו עוד כמה טיפים/וטריקים (ככה אני קוראת לתרגלים) שיכולים לשמש ולעזור לך
בהצלחה חמודה ותרגישי טוב