שלום אני חדשה! קוראים לי פולינה ואני מאוד אוהבת את אמינם!
L Lil M New member 7/8/05 #2 welcome../images/Emo24.gif אני מיכל מפ"ת בקרוב בת 16 וגם אני אוהבת את אמינם (חחח משום מה)
ה הרין של הצאט New member 7/8/05 #12 אהה אני לא ממש זוכרת זה ליד תנובה.... ודרך אגב באיזה שכונה את גרה? אני ברמות!
® ®NuLy® New member 7/8/05 #13 אני לא גרה בירושלים... אני גרה ביישוב קרוב לירושלים. אבל אני לומדת בבויאר.
S Shit On You New member 7/8/05 #15 שלוםםםםםםםםם אני יובל בן 14 וחודשיים פחות 11 יום מאיזשהו ישוב שאף אחד לא מכיר.. ספרי על עצמך קצת... ד"א יש מפגש פורום ב24/8 בשעה 12 בבוקר תבואי!
שלוםםםםםםםםם אני יובל בן 14 וחודשיים פחות 11 יום מאיזשהו ישוב שאף אחד לא מכיר.. ספרי על עצמך קצת... ד"א יש מפגש פורום ב24/8 בשעה 12 בבוקר תבואי!
ה הרין של הצאט New member 7/8/05 #17 טוב קצת על עצמי... שמי פולינה ביום שלישי אני אהיה בת 14... יש לי שגיאות כתיב... אני גרה בירושלים..
ה הרין של הצאט New member 7/8/05 #19 טוב אני אוהבת את הלהקה קווין ואת הזמרת gwen stefani ואני אוהבת אנימה...(מתה עליה...) ו.... אני אוהבת את הלהקה o-zone
טוב אני אוהבת את הלהקה קווין ואת הזמרת gwen stefani ואני אוהבת אנימה...(מתה עליה...) ו.... אני אוהבת את הלהקה o-zone