שלום! אני חדשה...

Jade888

New member
שלום! אני חדשה...

רציתי לשאול שאלה... בזמן האחרון התחלתי להתעניין במבוכים ודרקונים (הורדתי מלא מדריכים של DM וכ'ו). מישהו מוכן לספר לי על המשחק קצת לעומק? והאם יש קבוצות משחק באיזור חיפה והקריות? בנוסף אני מכורה למשחקי quest ו rpg באופן כללי, המשחקים הכי מרשימים ששיחקתי בהם בזמן האחרון היו still life, vampire:bloodlines יש למישהו המלצות על משחקים בסגנון? (ולא vampire, post mortem כי כבר שיחקתי בהם)

JuffoWup

New member
זה לא בדיוק נמקום להמלצות על משחקי

מחשב- למרות שרוב החברה פה דווקא כן יכולים למליץ לך על כאלה משחקים. בכל אופן, יש משחק מצוין בשם The Longest Journey, אם את בקטע של קווסטים- אני לא יודע באיזה חנויות אפשר לקנות אותו (יש גם דרכים אחרות שאסור להזכיר אותן כאן, לתשומת לבך).

Jade888

New member
יש לי אותו כבר מלפני 4 שנים

קניתי את המקורי... ואכשיו אני מחקה למשחק השני dreamfall

אז כמה דברים

כלומר, קודם כל, מן הראוי היה לברך אותך לשלום וכאלה, אבל מכיוון שהפעם הראשונה שכתבתי כאן הייתה בליל אמש, קצת לא נעים לי לעשות את זה. אני סומך על הותיקים שישלימו את החסר. אז אני אברך את כניסתך המיועדת למשחקי התפקידים, במקום. מכיוון שאני לא בטוח לגמרי עם את שואלת לגבי הקונספט של משחקי התפקידים או לגבי מבוכים ודרקונים בפרט, אני אעשה כזה דבר. קודם כל, למקרה שאת לא יודעת מה זה משחקי תפקידים, אני אפנה אותך להסבר באתר של העמותה שעוסקת בקידום שלהם, ואז אני אסביר בעצם על מבוכים ודרקונים. אז ככה. מבוכים ודרקונים היא שיטת המשחק הראשונה ביותר, המפורסמת ביותר, והנמכרת ביותר עד היום. היא עוסקת בעלילות פנטזיה הירואית/אפית, ומתמקדת התמקדות לא ראויה כמעט בפרטיהם הטקטיים של קרבות, ובכמות המצלצלים שיש בכיסו של הגיבור האפי. המשחק שימש השראה ישירה ביותר לסדרות כגון רומח הדרקון, ולמשחקי מחשב בסגנון baldurs gate. אפשר להרחיב עליו עוד הרבה, אבל צריך לדעת לאן. כלומר, באיזו סוג של אינפורמציה בדיוק את מתעניינת. vampire הממוחשב, מתבסס אגב על המשחק השני הנמכר ביותר, שגם שמו vampire. מכיוון שהוא מתבסס עליו די טוב, התוכן הבסיסי שלו לא זקוק להסבר נוסף. שחקנים בחיפה - אני די בטוח שקיימות מספר קבוצות בחיפה, ושאני אמור אפילו להכיר אותם. אבל אני לא באמת זוכר. אי לכך, אני אפנה אותך לשלושה דרכים שונות למצוא שחקנים בחיפה. הראשונה שבהם נקראת הגילדה, ואמורה להוות מאגר נתונים מושלם של כל שחקני התפקידים בארץ, על מנת להקל על מציאתם. לרוע המזל, היא קצת מיושנת, והרבה אנשים שינו את הקואורדינטות שלהם מזמן, או אפילו יצאו מעיסוק פעיל בתחביב. השנייה כוללת ביקור בחנות ניו אייג' בשם קיטארו במקום שאני חושב שנקרא קניון חיפה. בעלי החנות הם שחקני תפקידים וותיקים וידועים לשמצה, והחנות שימשה או משמשת כמקום מפגש די מרכזי לשחקנים. אני מבקר לבקר שם ביום שלישי הקרוב כדי להפגש עם אנשים. ואני בכלל ירושלמי. אם את רוצה, אני יכול לנסות לסדר משהו. הדרך שלישית קשורה לזה שבשבועות הקרובים אמור להתקיים כנס נודד, במקומות הפראיים שמצפון לחיפה, במטרה מובהקת להפגיש אנשים זה עם זה, ולבנות קהילה צפונית איתנה, כמו זו שהייתה שם לפני שלוש שנים. אפשר להגיע ולהיבנות. משחקי מחשב - אני אמליץ על מה שאני משחק כרגע. במידה ואין לך רתיעה מוחלטת מהעולם של סטארוורס, נסי את Knights of the old Republic (KOTOR), הראשון והשני. הם עשויים טוב, ובעלי עלילה טובה בהרבה מן הסרטים. פרט לכך, השיטה שמניעה אותם היא אחות טבעית של מבוכים ודרקונים.

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אנשים נתנו קישורים להסברים לעומק על המשחק. אני מבין שאת יודעת מה זה משחקי תפקידים נכון? קצת על משחקי תפקידים: אפשר לומר שזו הגירסה הממוסדת למשחקי "נדמה לי". כל שחקן בוחר לעצמו דמות שלה הוא צריך לדאוג בעולם המערכה שאותו מציג מנחה המשחק (מי שאחראי על כל מה שהשחקנים לא). בנוגע לקווסטים ומשחקי מחשב, הקווסטים הישנים של סיירה זה משהו שאני מצטער שלא יוצאים עוד כמותם. כמו שהומלץ לך, אני גם ממליץ על סדרת KOTR של מלחמת הכוכבים, אני כרגע מכור קשה למשחק השני.

0Pandemonium0

New member
יש קבוצה במרחק חצי שעה מחיפה.

וברוכה הבאה

למעלה