שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

אני גם אוהבת את הסדרה הזטת. מישהו יודע אם היא עדיין משודרת בארה"ב? וכמה פרקים יש בה? עוד שאלה,יש לסדרה אתר רישמי. למה החליפו כמעט את כל השחקנים ששיחקו בהתחלה(קיי,סימון וכו') היתה איזשהיא סיבה? מקווה להשתלב פה מהר.

LauraLF

New member
ברוכה הבאה

כן עדין משודרת בארה"ב. אתר רשמי: www.nbc.com/passions השחקנים עזבו אז החליפו אותם.

תודה

אני יציג את עצמי קוראים לי לימור,אני בת 20 מחיפה חיילת משוחררת. אני מקווה בקרוב להתחיל ללמוד רק שאני עוד לא החלטתי מה. בקשר לסדרה,מישהו יודע באיזה פרק הם בארה"ב?

ברוכה הבאההההה ../images/Emo70.gif

אני אושרי... השתלבות מושלמת בפורום

daniel mach

New member
גם אני חדשה

קוראים לי דניאל דההההה ואני רואה תשוקות מהפרק הראשון- לא חכמה היא משודרת רק שנתיים חחחחח

אז אני

פיספסתי די הרבה פרקים(לא הייתי בבית בשעה של הפרק),אבל אני יודעת בדיוק מי נגד מי,מי עם מי. מישהו אולי יודע איפה באמת אבא של תרזה ולואיס? יש מתישהוא שידורים חוזרים של כל פרקי השבוע? יום שישי או משהו כזה? כמה שנים הסדרה משודרת כבר בארה"ב עם בארה"ב הפרק שהיה היום היה שם ב2001אז זה אומר שהם התחילו בערך ב1999 משהו באזור לא? וכמה פרקים יש לסדרה הזאת מישהו יודע?

ghsufvi

New member
תשובות על חלק מהשאלות

אין שידורים חוזרים של כל פרקי השבוע אבל יש שידורים חוזרים ביום שבת בלילה של פרקים ישנים. הסדרה משודרת בארה"ב כמעט 6 שנים. אין סוף פרקים כי זה אופרת סבון.

מתי שהוא הסדרה תיגמר

לא?? ביום שבת שידורים של פרקים ששודרו כבר?כמה פרקים מתי ואיפה משדרים?

ghsufvi

New member
ברור שהסדרה תסתיים מתי שהוא

אבל לא יודע מתי זה יכול להסתיים עוד 3 שנים ואפילו עוד 10-15 שנה. כן משודרים פרקים ששודרו כבר. מזאת אומרת כמה פרקים? בערוץ 3 ב1:20 בלילה שבין שבת לראשון.

למעלה