שלום, אני חדשה!

Hila87

New member
שלום, אני חדשה!

וואיי... לא חשבתי שיהיה פורום כזה באמת.. אוקיי.. אז קוראים לי הילה, אני בת 17, שמיניסטית.. סוף סוף יש פה מקום שבו אפשר לדון על מה שאני באמת אוהבת לדבר עליו ועוד עם הרבה אנשים...
מקווה להיות פעילה.. ואולי אני אצרף לכאן את בן דודי השני (אגב.. יש דבר כזה באמת?!) שבמקרה גיליתי שגם הוא חובב לשון לא קטן.

RonenYi

New member
שלום הילה, נעים להכיר

ברוכה הבאה לפורום הנחמד והחשוב שלנו. גם אני חובב לשון לא קטן, מקפיד גם בהגייה ובהטעמה נכונה. אני אשמח מאוד ללמוד גם ממך. בהצלחה.

Yuvalenko

New member
שלום הילה, נעים מאוד..

יש לנו פורום חביב, אוהבים כאן מאוד להגיב, משתדלים על כל השאלות להשיב, בלי להכאיב ובלי להעליב, מיטבתה ועד אכזיב, לא תמצאי מקום יותר מרהיב, ואם תחפשי קצת בארכיב, ותביני מה הפורום מרכיב, אני חושב שתמצאי את הטיב, בכל ביטוי פתגם וניב, ותוכלי בעצמך להרחיב, או את שאלותיך להציב, אז אם כן, באופן אדיב, ברוכה הבאה, you are begining to believe... (איזה שעמום..)

dorgad

New member
יובבלנקו - את הנעשה אין להשיב../images/Emo70.gif

במיוחד כשהוא כל-כך חביב! מקווה שמהמחמאה תאדים ולא תצהיב... כי צהבהבת ישועה לא תניב
דור

BatHell

New member
אמריקאית. ללא ספק.

<בתאל, מתחנפת כדי לקבל אזרחות
>

Yuvalenko

New member
חחח..... ../images/Emo3.gif

<יובל מבטל את ההתחנפות במחי יד
> ... < יובל מציע לבתאל נישואין.. >

yaely2

New member
מנהל
שלום יובלנקו, שלום כולם ../images/Emo24.gif

אני מהצופים ואינם נצפים, אך הפעם חרזת כל כך יפה וברור, שנאנסתי על פי הדיבור, להיכנס ולומר איזה דבר. "דברים נכתבו בכישרון ממש, כל הכבוד לך כנראה זה לא חדש. להבא אכנס יותר כדי להנות אז אומר רק שלום ולהתראות"

Yuvalenko

New member
../images/Emo9.gif תודה..

כל כך בא לי לצטט את גבעת חלפון עכשיו... ("יעלי!").. אבל אני אחסוך מכם..

Hila87

New member
וואו..

תודה רבה על התגובות... מאוד נחמד לקרוא את השרשור עם כל המשפטים המעניינים... וקראתי את המשמעויות של השם שלי, שכתבתם בקישור ששלחת.. שמרתי את זה במועדפים
(וכן! הייתי חייבת!) כדי להתלהב בפני אנשים על המשמעות העמוקה של שמי
או גם אנשים ששואלים יותר מדי פעמים מה הפירוש המלא של השם שלי.. אני פשוט אשלח אותם לקישור הזה, וישברו את הראש לבד! מה שמזכיר לי שהמורה שלי לפיתוח קול עבדה איתי על הדיקציה בשם שלי.. זה היה כל כך מביך! טוב.. עזבו... אני באמת לא מבינה מה הקשר בדברים
רגע.. יש פה אנשים מסויימים שהם חברים קבועים פה? (מן הסתם...) מישהו יכול למנות לי אותם? כדי שאני אכיר

Yuvalenko

New member
אני קבוע. כל השאר זמניים.

לא הבנתי ת'שאלה... כאילו.. פשוט תדפדפי בעמודי הפורום ותראי מי כותב יותר ומי פחות.

Hila87

New member
אני קצת...

מתעצלת...
אבל לא משנה.. נראה, לאט לאט אני אתאקלם..

למעלה