שלום אני חדשה..

שלום אני חדשה..

אני אוהבת את הישרדות!!!הכי שבעולם!!! ועם מישהו יכול להביא לי את התקציר של הפרקים האחרונים של הישרדות אול סטאר!!אני יודה לו מאוד...

RedDevil16

New member
האחרונים ששודרו ביס?

אממממ, בפרק 5 היה אתגר פרס שבמהלכו כל אחד מהשבטים היה צריך לבנות רפסודה. באתגר עצמו ג'ף סיפר לשורדים שהשבט שיגיע אחרון יפורק, וחבריו ישולבו בשבטים האחרים. סאבוגה הפסידו, אית'ן וג'רי עברו למוגו מוגו וג'נה לואיס ורופרט עברו לצ'אפרה. במקור, קולבי הציע לריץ' לבחור את אית'ן שיצטרף לשבט כדי להיפטר ממנו. כל החבר'ה של סאבוגה התלהבו מהמחנה החדש שלהם, לעומת המחנה העלוב שרופרט בנה להם, וזה היה קצת משעמם. לא זכורים לי אירועים מיוחדים עד האתגר חסינות, שהיה אתגר כמו בתאילנד, שצריך ללכת על קורות ולהביא דגלים מצד לצד. בקטע משונה, ריצ'רד הערום התחכך בסו (סו!) על אחת הקורות. צ'אפרה ניצחו את מוגו מוגו. לפני המועצה, קולבי הציע לאית'ן שהם יילכו ביחד נגד ריץ', והם הודיעו על זה לבנות. שי-אן, קאת'י וג'רי זממו לשנות את המצב ולהצביע יחס עם ריץ' נגד קולבי, אבל בסוף זה לא יצא, וריץ' הודח (I've been bamboozled!) הפרק אחרי זה היה שיא השעמום אי-פעם. אם אני זוכר נכון, רוב ואמבר הרגישו לא בטוחים בצ'אפרה, וכרתו ברית עם רופרט וג'נה, המצטרפים החדשים. סו קלטה מה ריץ' עשה לה באתגר חסינות, והתחרפנה לגמרי. כל היום היא שכבה על החול בכעס, ואז כשהם הגיעו לאתגר פרס היא התחממה על ג'ף, צרחה עליו שריצ'רד הטריד אותה מינית, ופרשה מהמשחק. אח"כ היתה אתגר פרס, שבו לשם שינוי מוגו מוגו ניצחו, וזכו בסטייקים. כשצ'אפרה חזרו מהאתגר, ביג טום התנהג כמו חזיר ורקד ריקודים דרומיים מגעילים בגלל שסו פרשה. לא היה אתגר חסינות (בגלל הפרישה), והסתיים פרק משעמם. אם זה באמת היה הפרק האחרון ששודר ביס, כדאי לך להסתכל ביום ראשון. הפרק הכי טוב של האול-סטארס, משם זה רק הידרדר.

למעלה