שלום אני חדשה

נושיfay

New member
שלום אני חדשה

שלום...קוראים לי נושי (אנה) ואני מתעניינת מאוד בכל הנושא של רוחות, העולם הבא וגלגול נשמות...מקווה להשתלב מהר...^^ יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי מישהו פעם סיפר לי שיש דבר כזה ראיית רוחות, אז רציתי לדעת איך מפתחים אותה ומה צריך לעשות בשביל זה??..^^ תודה לכל העונים...^^'

I am a freak

New member
ראיית רוחות

בכדי "לראות" רוחות, העין השלישית שלך צריכה להיות פתוחה. כיוון שע"פ אמונותי, זו העין שבעזרתה את רואה את האנרגיה שברצונך לראות. ישנן מדיטציות שונות לפתיחת העין השלישית [במידה והיא סגור]. כדי לבדוק אם היא אכן סגורה, הייתי ממליץ לך להתרכז, לעצום עיניים [בקרבת בני אדם] ולנסות ולראות אותם זזים. אם העין אכן פתוחה, את תראי גושים צבעוניים [בד"כ בהתחלה הם בצבעים כהים] זזים. כך, בעצם, ניתן גם "לראות" רוחות כשהעיניים שלך עצומות. הפריק.

נושיfay

New member
אממממ

תודה...אני עושה את זה לפעמים...ולרוב אני מצליחה..^^ אז זה אומר שיש לי ראיית רוחות...?? ועוד משהו, לפעמים כשאני סוגרת עיניים אני רואה את עצמי מהצד...כמו שאני נמצאת, באותו המצב, רק מהצד..מה זה???כאילו מה זה אומר ואיך זה נקרא בכלל, אם יש לזה שם...

I am a freak

New member
את רואה באופן מוחשי../images/Emo35.gif

או שאת מדמיינת "איך אני נראית מהצד"

נושיfay

New member
אממממממ

אני סוגרת עיניים ורואה את עמי מהצד...באותו אופן שאני יושבת זזה או עושה משהו...ככה אני רואה את עצמי..^^'

mulltiie

New member
ברוכה הבאהההההההה../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif

וחג שמח לך

מאיזו סיבה את מאמינה בגילגולי נשמות

מאיזו סיבה את מאמינה בגילגולי נשמות? האם את מאמינה ש"נשמה" של אדם מיתגלגלת מאדם אחד לאדם אחר בזמן מותו? את באמת חושבת שזה הגיוני? זה נשמע לך הגיוני? אולי תגידי לי מאיפה לדעתך הגיעו לעולם הנשמות הראשונות של בני האדם הראשונים שנולדו על כדור הארץ? מי קובע מתי נשמה עוברת מגוף אחד לגוף אחר, ומתי היא נוצרת מאפס? ומי בכלל יוצר את נשמות? האם זה אלוהים? האם יש איזה בית חרושת בשמיים לייצור של נשמות? לא באמת, זה ממש מסקרן אותי
נושא גילגולי נשמות הוא דבר נפוץ מאד בקרב הדרוזים, כמעט כל שני וחמישי איזה ילד שם טוען שהוא גילגול קודם של אדם ממישפחה אחרת באותו הכפר... שאלת את עצמך פעם למה רק אצל הדרוזים הדבר כל כך נפוץ בזמן שבשאר האוכלוסייה כמעט לא שומעים על מיקרים כאלו? מה, רק נשמות של דרוזים מיתגלגלות מגוף לגוף? אני יגיד לך מה אני חושב בנושא, אני טוען שמדובר בעניין של חינוך ותרבות, ומשום שבקרב הקהילה הדרוזית מאד מאמינים בנושא הזה, אז אין פלא שאנשים שם מדמיינים ורוצים להאמין שהם גילגול של נשמה של אדם אחר, ככה חינכו אותם לחשוב, זו צורת החשיבה שלהם, אבל זה עדיין דבר דמיוני שלא קיים במציאות. שנבגק ותחשבי על זה, לעומק בבקשה
משתמש בצלילים

למעלה